08 יוני 2011, 20:35
p&p כתב:עוד משהו שאני לא מבין הוא איך מכבי לא קופצת על ג'ון שייר, הוא גם יהודי ויכול לקבל אזרחות, הוא גם בא ממכללה ענקית שהוביל אותה לאליפות ה NCAA רק לשם השוואה תסתכלו על ניק קאלאטיס מפאו הוא בא ממכללה קטנה בהרבה עם רזומה הרבה פחות טוב ומה פאו עשתה החתימה אותו על חוזה של 800 אלף אירו לעונה והוא מתגלה כאחד השחקנים הטובים שלה לדעתי שייר יכול להצליח כמוהו אם לא יותר.
09 יוני 2011, 09:46
09 יוני 2011, 10:18
asafb96 כתב:למישהו יש מוסג למה כתוב בוויקיפדיה שריברס ומחיה חתומים?
http://en.wikipedia.org/wiki/Maccabi_Tel_Aviv_B.C.
09 יוני 2011, 10:36
nzitser כתב:asafb96 כתב:למישהו יש מוסג למה כתוב בוויקיפדיה שריברס ומחיה חתומים?
http://en.wikipedia.org/wiki/Maccabi_Tel_Aviv_B.C.
זה לא כתוב...
09 יוני 2011, 10:54
09 יוני 2011, 11:39
09 יוני 2011, 12:09
09 יוני 2011, 12:22
itay92 כתב:לא יודע עד כמה זה אמין אבל משתמש יווני באינטרבאסקט העלה כמה שמועות מעניינות:
פיני גרשון מועמד לריאל מדריד.
השם שהעלתם פה לייטי מועמד למכבי ואלימפיאקוס.
פאו רוצה את גיסט וואסקז.
ואחרונה שרוט סירב למכבי.
ההודעה המלאה :
Some new rumours:
Main candidate replace Tacker in Real Madrid... also, Pini Gershon(Isreal) as a head coatch.
Barcelona after Joel Freeland(Spain) and Sharrod Ford(Italy).
Pao wants Fran Vazquez(Spain) and James Gist(Serbia).
700,000 euro seperate between Teletovic to CSKA.
Maccabi Elecra and Olympiacos Piraeus after David Lighty(Ohio State) and Curtis Jerrells (Serbia).
Moran Rott (Isreal) decline Maccabi's offer.
09 יוני 2011, 12:25
09 יוני 2011, 12:36
09 יוני 2011, 12:39
rc4991 כתב:מישהו יכול בבקשה להעלות את הסטטיסטיקה של לייטי?
09 יוני 2011, 13:18
09 יוני 2011, 13:27
09 יוני 2011, 14:58
Euro_Basket כתב:itay92 כתב:לא יודע עד כמה זה אמין אבל משתמש יווני באינטרבאסקט העלה כמה שמועות מעניינות:
פיני גרשון מועמד לריאל מדריד.
השם שהעלתם פה לייטי מועמד למכבי ואלימפיאקוס.
פאו רוצה את גיסט וואסקז.
ואחרונה שרוט סירב למכבי.
ההודעה המלאה :
Some new rumours:
Main candidate replace Tacker in Real Madrid... also, Pini Gershon(Isreal) as a head coatch.
Barcelona after Joel Freeland(Spain) and Sharrod Ford(Italy).
Pao wants Fran Vazquez(Spain) and James Gist(Serbia).
700,000 euro seperate between Teletovic to CSKA.
Maccabi Elecra and Olympiacos Piraeus after David Lighty(Ohio State) and Curtis Jerrells (Serbia).
Moran Rott (Isreal) decline Maccabi's offer.
אמין כמו הדובר של חיזבאללה. שכחת לציין שמדובר ביוזר שזו ההודעה הראשונה שלו בפורום.
באותה מידה אני יכול להירשם לאינטבאסקט עם דגל איטליה ולרשום שמכבי במו"מ מתקדם עם קופונן ולברינוביץ'.
09 יוני 2011, 15:06
09 יוני 2011, 15:09
09 יוני 2011, 15:44
09 יוני 2011, 16:20
Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא החלטתי אם פרקינס חוצפן או אידיוט...
איזה עוד קבוצה תשלם לו את מה שהוא רוצה כשלא ברור אם הוא אפילו יוכל לשחק בתחילת החצי השני של העונה?
לא רוצה לחתום,שלא יחתום..זה פשוט חוצפה\אידיוטי..
בכלל..במצב שיש כרגע עם הזרים במכבי,מכבי לא יכולים להרשות לעצמם לעבור חצי עונה בלי רכז שני זר וגם אז,לא לדעת איך הוא יחזור..
פרקינס(עם כל הכבוד וההערכה האדירה שיש לי אליו),צריך ללכת..בגלל כל הסיבות שרשמתי כאן
עוד שמועה,הפעם ממישהו שידוע כבן אדם מאוד אמין(פירסם על נדוביץ' כבר לפני איזה חודש-חודש וחצי)
Strong roumors that Boštjan Nachbar is heading to Makkabi Tel-Aviv
לא לשכוח שהייתה לו עונה טובה תחת בלאט בדינאמו..
אם הוא יגיע זה כי בלאט מכיר אותו ורוצה אותו והוא מכיר את בלאט..יכולה להיות יופי של החתמה..
בעונה שהוא שיחק תחת בלאט בדינאמו(עונת 09\08)הוא נתן עונת יורוליג טובה..
16.1 נקודות
51.1% ל-2
32.2% מחוץ לקשת
91.2% מהקו
4.8 ריבאונדים
2.2 אסיסטים
1.1 חטיפות
מדד 17.5
מה שכן,אני מקווה שהוא שיפר את העניין של האיבודים,למה באותה עונה גם היו לו 3.4 איבודים למשחק
09 יוני 2011, 16:24
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין לא החלטתי אם פרקינס חוצפן או אידיוט...
איזה עוד קבוצה תשלם לו את מה שהוא רוצה כשלא ברור אם הוא אפילו יוכל לשחק בתחילת החצי השני של העונה?
לא רוצה לחתום,שלא יחתום..זה פשוט חוצפה\אידיוטי..
בכלל..במצב שיש כרגע עם הזרים במכבי,מכבי לא יכולים להרשות לעצמם לעבור חצי עונה בלי רכז שני זר וגם אז,לא לדעת איך הוא יחזור..
פרקינס(עם כל הכבוד וההערכה האדירה שיש לי אליו),צריך ללכת..בגלל כל הסיבות שרשמתי כאן
עוד שמועה,הפעם ממישהו שידוע כבן אדם מאוד אמין(פירסם על נדוביץ' כבר לפני איזה חודש-חודש וחצי)
Strong roumors that Boštjan Nachbar is heading to Makkabi Tel-Aviv
לא לשכוח שהייתה לו עונה טובה תחת בלאט בדינאמו..
אם הוא יגיע זה כי בלאט מכיר אותו ורוצה אותו והוא מכיר את בלאט..יכולה להיות יופי של החתמה..
בעונה שהוא שיחק תחת בלאט בדינאמו(עונת 09\08)הוא נתן עונת יורוליג טובה..
16.1 נקודות
51.1% ל-2
32.2% מחוץ לקשת
91.2% מהקו
4.8 ריבאונדים
2.2 אסיסטים
1.1 חטיפות
מדד 17.5
מה שכן,אני מקווה שהוא שיפר את העניין של האיבודים,למה באותה עונה גם היו לו 3.4 איבודים למשחק
זה היה ביורוקאפ, לא ביורוליג..
העונה, וגם בעונה שעברה, הוא היה מאוד בינוני, עם ממוצעים נמוכים
הוא יהיה בן 32 בעונה הבאה, אפשר למצוא יותר טוב..
09 יוני 2011, 16:25
yzafrir כתב:פורד הוא מחליף מעולה למוריס , לא קולע שלשות כמו מוריס אבל חוסם וריבאונדר טוב יותר וגם עם משחק פנים טוב יותר , יחד עם פרילאנד יהיה להם את עמדה 4 הכי טובה באירופה גם התקפית וגם הגנתית...