30 יוני 2012, 20:18
felix_r כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:לא. קלתיס לא יכול לשחק 2, כי הקליעה שלו לא משהו. הוא רכז בסגנון של אוחיון, שמצטיין בחדירה
אז דיא שיחק כ2?
למה לא? מה גם שלא היתה חלוקה ברורה.
למה אתה לא שואל מי שיחק 2 כשדיאמנטידיס שיחק ביחד עם שאראס?
30 יוני 2012, 20:19
תפסיק סתם לזרוק שמות.
אין שום קשר ואין שום מקום להשוואה. לאנגפורד הוא סקורר והוא בא כגארד סקורר. קלתיס הוא רכז.
30 יוני 2012, 20:20
Dperk כתב:felix_r כתב:לא. קלתיס לא יכול לשחק 2, כי הקליעה שלו לא משהו. הוא רכז בסגנון של אוחיון, שמצטיין בחדירה
אז דיא שיחק כ2?
30 יוני 2012, 20:21
חנו'ש כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:לא. קלתיס לא יכול לשחק 2, כי הקליעה שלו לא משהו. הוא רכז בסגנון של אוחיון, שמצטיין בחדירה
אז דיא שיחק כ2?
דווקא מהסדרה אני זוכרת לא מעט דקות בהם גם דיא וגם שאראס היו על הספסל וקאלתיס שיחק כרכז.
30 יוני 2012, 20:24
er79 כתב:תפסיק סתם לזרוק שמות.
אין שום קשר ואין שום מקום להשוואה. לאנגפורד הוא סקורר והוא בא כגארד סקורר. קלתיס הוא רכז.
קודם כל, תרגיע את המוח המחומם שלך. אתה תמיד חושב שאתה יותר חכם מכולם. אז אתה לא. אמרת שקלאתיס לא יכול לשחק בעמדה 2 כי הוא לא קלעי. לא מעניין אותי שלנגפורד סקורר או לא. עניתי לך באותו המטבע: לנגפורד 2 והוא לא קלעי. וקלאתיס שיחק 2 אצל זליקו ברוב הזמן. זה שהוא יודע לרכז זה כבר מעניין את הביצים שלי.
30 יוני 2012, 20:25
30 יוני 2012, 20:26
30 יוני 2012, 20:26
felix_r כתב:er79 כתב:תפסיק סתם לזרוק שמות.
קודם כל, תרגיע את המוח המחומם שלך. אתה תמיד חושב שאתה יותר חכם מכולם. אז אתה לא. אמרת שקלאתיס לא יכול לשחק בעמדה 2 כי הוא לא קלעי. לא מעניין אותי שלנגפורד סקורר או לא. עניתי לך באותו המטבע: לנגפורד 2 והוא לא קלעי. וקלאתיס שיחק 2 אצל זליקו ברוב הזמן. זה שהוא יודע לרכז זה כבר מעניין את הביצים שלי.
אני רגוע, פשוט אתה מצחיק אותי בנסיון שרירותי לחלק את השחקנים לעמדות. זה פשוט לא חייב להיות ככה.
בעונה האחרונה גם היו למכבי לפעמים חמישיות על המגרש שבהן אוחיון היה זז לעמדה שתים. אז מה? זה אומר שהוא יכול לשחק 2 בצורה טובה? לא. וראינו את זה.
30 יוני 2012, 20:27
felix_r כתב:חנו'ש כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:לא. קלתיס לא יכול לשחק 2, כי הקליעה שלו לא משהו. הוא רכז בסגנון של אוחיון, שמצטיין בחדירה
אז דיא שיחק כ2?
דווקא מהסדרה אני זוכרת לא מעט דקות בהם גם דיא וגם שאראס היו על הספסל וקאלתיס שיחק כרכז.
ברור, כי הוא רכז. מה הוא צריך לשחק?
30 יוני 2012, 20:29
Maccabikid כתב:
מה לעזאזל הולך עם קובאן?
30 יוני 2012, 20:29
30 יוני 2012, 20:32
אני רגוע, פשוט אתה מצחיק אותי בנסיון שרירותי לחלק את השחקנים לעמדות. זה פשוט לא חייב להיות ככה.
בעונה האחרונה גם היו למכבי לפעמים חמישיות על המגרש שבהן אוחיון היה זז לעמדה שתים. אז מה? זה אומר שהוא יכול לשחק 2 בצורה טובה? לא. וראינו את זה.
30 יוני 2012, 20:32
nzitser כתב:Maccabikid כתב:
מה לעזאזל הולך עם קובאן?
אולי ירדו מאוחיון![]()
בסוף הוא יגיע לליגה הבלקנית למקומות עבודה
30 יוני 2012, 20:33
30 יוני 2012, 20:35
30 יוני 2012, 20:35
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:Dperk כתב:felix_r כתב:לא. קלתיס לא יכול לשחק 2, כי הקליעה שלו לא משהו. הוא רכז בסגנון של אוחיון, שמצטיין בחדירה
אז דיא שיחק כ2?
ברור, כי הוא רכז. מה הוא צריך לשחק?
מכיוון שאני מניחה שבמהלך העונה לא היו יותר מידי דקות בהם גם דיא וגם שאראס היו על הספסל, אני מאמינה שהוא כן שיחק דקות רבות לצד אחד מהשניים.
ועדיין נראה שהוא הרבה יותר נוטה לעמדת הרכז מעמדת הקלעי (מה גם שלפעמים נראה שהוא ממש מסרב לזרוק גם אם חייו תלויים בכך).
30 יוני 2012, 20:37
felix_r כתב:ניק קלתיס קלע העונה ביורוליג בסך הכל 14 שלשות ב 29.8 אחוזים. ברור לחלוטין שעמדת הקלעי היא ממש לא העמדה שלו.
תשמעי, מכבי לפני עונה שיחקה עם פארגו, פרקינס ואיידסון ביחד, כשאף אחד מהם הוא לא ממש 2. זה קורה. אז מה?
בימנו מעט מאוד קבוצות משחקות עם 2 אמיתי. אולי רק קארול בריאל.
אפילו נבארו בחצי הראשון של הקריירה היה משחק רכז, ולדעתי האישית הוא הוזז לעמדה 2 רק כדי שלא יתעייף בהובלת כדור ויתרכז בקליעה.
בניגוד לשנות ה 70-80 , היום שחקנים בכל העמדות יכולים לקלוע טוב, לכן לא חייבים לשחק עם 2.
30 יוני 2012, 20:37
תשמעי, מכבי לפני עונה שיחקה עם פארגו, פרקינס ואיידסון ביחד, כשאף אחד מהם הוא לא ממש 2. זה קורה. אז מה?
בימנו מעט מאוד קבוצות משחקות עם 2 אמיתי. אולי רק קארול בריאל.
אפילו נבארו בחצי הראשון של הקריירה היה משחק רכז, ולדעתי האישית הוא הוזז לעמדה 2 רק כדי שלא יתעייף בהובלת כדור ויתרכז בקליעה.
בניגוד לשנות ה 70-80 , היום שחקנים בכל העמדות יכולים לקלוע טוב
30 יוני 2012, 20:39
gandya כתב:felix_r כתב:ניק קלתיס קלע העונה ביורוליג בסך הכל 14 שלשות ב 29.8 אחוזים. ברור לחלוטין שעמדת הקלעי היא ממש לא העמדה שלו.
זה בטח כי לפרקינס היו אחוזי שלשות טובים יותר.. 17/67..
30 יוני 2012, 20:40
felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:ניק קלתיס קלע העונה ביורוליג בסך הכל 14 שלשות ב 29.8 אחוזים. ברור לחלוטין שעמדת הקלעי היא ממש לא העמדה שלו.
זה בטח כי לפרקינס היו אחוזי שלשות טובים יותר.. 17/67..
פרקינס שיחק רכז