11 אוקטובר 2022, 22:51
עידן כתב:Mitelka כתב:יש לי מחמאה לקטש. 8 דקות לבראון בלבד לפני שבוע של שלושה משחקים בשישה ימים.
יפה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תראה, בראון שיחק לא מעט בשני המשחקים האחרונים..והיום מכבי שיחקה לאורך כמעט כל המשחק בהרכב שני או שלישי. חוכמה גדולה זו לא. אני במקום קטש בכלל לא הייתי רושם אותו למשחק היום.
11 אוקטובר 2022, 22:52
toja27 כתב:לא ראיתי את המשחק אבל לפי הסטטיסטיקה ראיתי שדיבה הצטיין, יופי דיבה!
11 אוקטובר 2022, 22:54
עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:
כשהוא לוקח זריקה שהיא חלק ממהלך קבוצתי, אז לא אכפת לי עם קלע או החטיא. אבל יש לו את הקטע הזה, שפתאום הוא מחליט שהוא זורק, כשאף אחד לא מוכן, ואף אחד לא יודע שהוא הולך לזרוק. זה מטריף אותי.
צחקתי. הוא בלתי נסבל, התקפית והגנתית
אני יודע, שצחקת. אבל אני דיברתי ברצינות. בוודאי שמת לב, שכאשר מישהוא מוציא לו את הכדור לשלשה, והוא עומד לבד מיושר לסל, הקליעות שלו נכנסות באחוזים גבוהים. אבל כשהוא פתאום מחליט ללכת לסל על שלושה אנשים, הוא מקבל גג, נופל על הפרקט, והיריבה יוצאת למתפרצת 5 נגד 4.
סיים בסוף עם 18 נקודות וייזכר כמצטיין המשחק. מצחיק כמה שסטטסטיקה מתעתעת לפעמים.
לא נראה לי שמישהו ייקח או יזכור משהו מהמשחק הזה עוד יומיים
11 אוקטובר 2022, 23:02
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:צחקתי. הוא בלתי נסבל, התקפית והגנתית
אני יודע, שצחקת. אבל אני דיברתי ברצינות. בוודאי שמת לב, שכאשר מישהוא מוציא לו את הכדור לשלשה, והוא עומד לבד מיושר לסל, הקליעות שלו נכנסות באחוזים גבוהים. אבל כשהוא פתאום מחליט ללכת לסל על שלושה אנשים, הוא מקבל גג, נופל על הפרקט, והיריבה יוצאת למתפרצת 5 נגד 4.
רואה? כבר אנשים חושבים שהוא שיחק טוב היום. מילא מי שעובר רק על הסטטיסטיקה, אבל לראות את המשחק ולחשוב ככה...
11 אוקטובר 2022, 23:07
11 אוקטובר 2022, 23:13
11 אוקטובר 2022, 23:14
A.Parker כתב:חחחחח הייתי בטוח שאתה רציני כי כתבת שלא צפית
11 אוקטובר 2022, 23:18
toja27 כתב:A.Parker כתב:חחחחח הייתי בטוח שאתה רציני כי כתבת שלא צפית
ראיתי את השרשור והייתי חייב
11 אוקטובר 2022, 23:55
נכון שעשה שטויות, אבל זה בגלל שלצערינו נכפה עליו להיות רכזA.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:צחקתי. הוא בלתי נסבל, התקפית והגנתית
רואה? כבר אנשים חושבים שהוא שיחק טוב היום. מילא מי שעובר רק על הסטטיסטיקה, אבל לראות את המשחק ולחשוב ככה...
12 אוקטובר 2022, 00:26
12 אוקטובר 2022, 01:32
Jack55 כתב:נכון שעשה שטויות, אבל זה בגלל שלצערינו נכפה עליו להיות רכזA.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:
מצד שני הוא נתן ערב קליעה טוב וזה חשוב מאוד
אם יצליח לשים את הכדורים האלה גם ביורוליג ויהיה עם אחוזים יציבים זה חשוב מאוד
בתור רכז אני לא מצפה ממנו לכלום ושום דבר וגם לא מאשים אותו, זה פשוט נכפה עליו לשחק ככה