על ידי Adam » 27 אוקטובר 2022, 23:27
כמה נקודות שאני לוקח מהמשחק הזה ובכלל:
1. מכבי מאוד טובה בריצת מעבר ואני אוהב את זה שקטש דוחף את הרכזים לשחק התקפות מהירות ולהגיע מהר לטבעת, כי במשרד עומד אנחנו במצב לא טוב.
2. מתי קטש יבין שפוייתרס וניבו לא צריכים לשחק ביחד באותה חמישייה? זה בלתי נסבל לראות משהו שכל העולם ואישתו רואים ורק הוא לא. זה מבטל לחלוטין את עמדה 4 וגם נראה שהם פשוט לא אוהבים לשחק אחד עם השני.
3. בלתי נסבל כמויות הריבואנד התקפה שהיריבות ממשיכות לקחת שבוע אחרי שבוע, ודווקא כשפוייתרס וניבו באותה חמישייה אנחנו חוטפים הכי הרבה ריבואנד התקפה של היריבה. חייבים לעשות משהו בנוגע לזה.
4. הציוות של בראון + בולדווין מצוין ומראה מגמת שיפור מדי שבוע. אני מאוד אוהב לראות את זה. הלוואי רק שבולדווין יוכל לשפר את הקליעה שלו מבחוץ לאורך העונה כי הוא פשוט מחטיא זריקות פנויות לחלוטין.
5. ג'יילן אדאמס מאוד מאכזב. לוקח המון דק' דווקא משחקנים שמשחקים טוב ממנו כמו הולינס או ג'ונדי. מאוד רוצה לראות כאן שוב את היליארד שייתן קליעה יציבה בעמדות 2/3 שמאוד חסר כרגע.
6. סורקין לא מקבל מספיק קרדיט מקטש וחבל. יש פה סופסוף פוטנציאל לשחקן ישראלי לגטימי ליורוליג ולא מביאים לו 20 דק' בערב, בטח אם זה בבית שלנו כשהקהל דוחף אותו. כן הייתי רוצה לראות אותו שוב מתחיל לזרוק לשלוש כמו עונה קודמת (ומשתפר שם על הדרך).
7. מכבי כרגע עם מאזן 4-1 צפוי פחות או יותר. זה מאוד חשוב שאנחנו שומרים על הבית, אך מבחינתי החל משבוע הבא מתחיל המבחן האמיתי של קטש והקבוצה. רצף משחקים לא פשוט בכלל, כשמשחקים כעת לרוב בחוץ. נראה מה יהיה.
מכבי תל אביב 23/24:PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו