המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:סימן טוב שאדאמס נרשם. מכבי תצטרך גארד נוסף בעונה ארוכה כל כך וזה מראה שהם מתכוונים להשאיר אותו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:TAYO כתב:סימן טוב שאדאמס נרשם. מכבי תצטרך גארד נוסף בעונה ארוכה כל כך וזה מראה שהם מתכוונים להשאיר אותו.
⁹
אני לא ראיתי שום דבר מאדאמס שמצדיק רישום שלו. דווקא הולינס נראה טוב יותר לאחרונה.
הבן אדם פה דקה וחצי, נכנס לקבוצה שרצה ומרחף לו על הראש חוזה לשלושה חודשים בלבד שהוא חייב להצדיק את עצמו.שמואל1 כתב:TAYO כתב:סימן טוב שאדאמס נרשם. מכבי תצטרך גארד נוסף בעונה ארוכה כל כך וזה מראה שהם מתכוונים להשאיר אותו.
אני לא ראיתי שום דבר מאדאמס שמצדיק רישום שלו. דווקא הולינס נראה טוב יותר לאחרונה.
Jack55 כתב:בעיניי החלטה טובה לרשום את אדאמס לליגה, בטח ובטח בהתחשב בעובדה שאין מספיק כסף ותקציב לחיזוק בקו הקדמי
תאמינו לי חבל שאין טריידים ביורוליג, היו מעבירים את הולינס בטרייד על איזה גבוה נחמד
ובנוגע לאדאמס, מקווה מאוד שיתחיל להיכנס לעניינים ויתן תרומה יפה או לפחות מספקת ביורוליג
אני חושב שאפשר להחליף אותו אם החוזה שלו נגמר, ככה זה היה עונה שעברהשמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
המשמעות - מכבי רושמת את ג'יילן אדאמס לליגה הישראלית ובכך "שורפת" מקום של זר.
Shay_uzan כתב:אני חושב שאפשר להחליף אותו אם החוזה שלו נגמר, ככה זה היה עונה שעברהשמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
Shay_uzan כתב:אני חושב שאפשר להחליף אותו אם החוזה שלו נגמר, ככה זה היה עונה שעברהשמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
שמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
Asf כתב:קלאסי מכבי לרשום לליגה שחקן עם חוזה זמני, לא להאריך לו את החוזה ולשרוף רישום של זר.
הכל נכון, אבל לשרוף רישום של זר על שחקן שכראה לא יהיה פה עוד חודשיים, זה לא המהלך הכי חכם.Mitelka כתב:הבן אדם פה דקה וחצי, נכנס לקבוצה שרצה ומרחף לו על הראש חוזה לשלושה חודשים בלבד שהוא חייב להצדיק את עצמו.שמואל1 כתב:TAYO כתב:סימן טוב שאדאמס נרשם. מכבי תצטרך גארד נוסף בעונה ארוכה כל כך וזה מראה שהם מתכוונים להשאיר אותו.
אי אפשר לתת לבן אדם חוזה זמני ולא לתת לו צאנס. ביורוליג הוא מקבל דקות ספורות וזה בסדר כי העסק עם בראון ווויד רץ, אבל איפשהו צריך לתת לו את המפתחות.
ואני מראש הייתה נגד הבאתו. אבל עדיין.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
למה לא?שמואל1 כתב:הכל נכון, אבל לשרוף רישום של זר על שחקן שכראה לא יהיה פה עוד חודשיים, זה לא המהלך הכי חכם.Mitelka כתב:הבן אדם פה דקה וחצי, נכנס לקבוצה שרצה ומרחף לו על הראש חוזה לשלושה חודשים בלבד שהוא חייב להצדיק את עצמו.שמואל1 כתב:TAYO כתב:סימן טוב שאדאמס נרשם. מכבי תצטרך גארד נוסף בעונה ארוכה כל כך וזה מראה שהם מתכוונים להשאיר אותו.
אי אפשר לתת לבן אדם חוזה זמני ולא לתת לו צאנס. ביורוליג הוא מקבל דקות ספורות וזה בסדר כי העסק עם בראון ווויד רץ, אבל איפשהו צריך לתת לו את המפתחות.
שמואל1 כתב:הכל נכון, אבל לשרוף רישום של זר על שחקן שכראה לא יהיה פה עוד חודשיים, זה לא המהלך הכי חכם.Mitelka כתב:הבן אדם פה דקה וחצי, נכנס לקבוצה שרצה ומרחף לו על הראש חוזה לשלושה חודשים בלבד שהוא חייב להצדיק את עצמו.שמואל1 כתב:TAYO כתב:סימן טוב שאדאמס נרשם. מכבי תצטרך גארד נוסף בעונה ארוכה כל כך וזה מראה שהם מתכוונים להשאיר אותו.
חוק שהיה בקורונה וכמו ה5 חילופים בכדורגל לא ביטלו אותו עדיין. המחשבה הייתה זה שאם יהיה שחקן שיחלה בקורונה או יצטרך לעזוב בעקבות הקורנה יהיה אפשר להחליף אותו בקלות. הרבה קבוצות ניצלו את זה למטרות אחרות וזה עדיין לא בוטלעידן כתב:Shay_uzan כתב:אני חושב שאפשר להחליף אותו אם החוזה שלו נגמר, ככה זה היה עונה שעברהשמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
אתה בטוח? לא נשמע לי הגיוני כל כך
אז כמו שחשבתי, אפשר עד 10, ה8 לא רלוונטי כי יש עד 5 זרים בטופס, מכבי או שתשאיר אותו או שתשאיר את הולינס ועדיין יהיה לה עוד מקום לאחד נוסף למקרה חירום.אחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:אני חושב שאפשר להחליף אותו אם החוזה שלו נגמר, ככה זה היה עונה שעברהשמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
יכולים להחליף אותו, אבל הוא תופס מקום של זר בספירה. אתה יכול לרשום עד 8 בו זמנית ונדמה לי עד 10 בעונה שלמה (אלא אם שינו את זה שוב לקראת העונה הנוכחית).
Shay_uzan כתב:חוק שהיה בקורונה וכמו ה5 חילופים בכדורגל לא ביטלו אותו עדיין. המחשבה הייתה זה שאם יהיה שחקן שיחלה בקורונה או יצטרך לעזוב בעקבות הקורנה יהיה אפשר להחליף אותו בקלות. הרבה קבוצות ניצלו את זה למטרות אחרות וזה עדיין לא בוטלעידן כתב:Shay_uzan כתב:אני חושב שאפשר להחליף אותו אם החוזה שלו נגמר, ככה זה היה עונה שעברהשמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
לדעתי לא צריך לבטל גם את החוק כי ברוב הליגות זה עובד ככה כי זה ספורט ויש בו פציעות (ביורוליג לדוגמה יש מגבלה של 18 שחקנים)
יש מצב, החוק שאני זוכר הוא מלפני הרבה שניםאחדשיודע כתב:Shay_uzan כתב:חוק שהיה בקורונה וכמו ה5 חילופים בכדורגל לא ביטלו אותו עדיין. המחשבה הייתה זה שאם יהיה שחקן שיחלה בקורונה או יצטרך לעזוב בעקבות הקורנה יהיה אפשר להחליף אותו בקלות. הרבה קבוצות ניצלו את זה למטרות אחרות וזה עדיין לא בוטלעידן כתב:Shay_uzan כתב:אני חושב שאפשר להחליף אותו אם החוזה שלו נגמר, ככה זה היה עונה שעברהשמואל1 כתב:פויתרס, היליארד, קולסון והולינס לא בטופס.
לדעתי לא צריך לבטל גם את החוק כי ברוב הליגות זה עובד ככה כי זה ספורט ויש בו פציעות (ביורוליג לדוגמה יש מגבלה של 18 שחקנים)
רק אדייק. ביורוליג המקסימום הוא 20 שחקנים לאורך כל העונה (מקסימום 16 בו זמנית) ושחקנים מתחת לגיל 20 ללא הגבלה אאל"ט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים