30 אוקטובר 2022, 07:38
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:תחשוב דוראנט וגולדן סטייט. אם הם מגיעים לישורת האחרונה עם השחקנים הבכירים בריאים, זה יכול להיות קטלני. ויכול גם להתרסק (בטח אם אחד מהם נפצע).
ברור הכח אש שנמצא ברשותם , אבל מצד שני אי אפשר להסתמך תמיד לישורת האחרונה שהדברי יסתדרו . הקבוצה צריכה להתחבר לכלל קבוצה כדי שבישורת האחרונה הכוכבים הם אלו שיעשו את ההבדל בין ניצחון להפסד. אבל ללא תפוקה מירבית של השחקנים המשניים אז אני מאמין שגם לארקין לא יעשה את ההבדל. אבל נהיה חכמים יותר בהמשך.
30 אוקטובר 2022, 08:09
30 אוקטובר 2022, 08:30
TAYO כתב:כשאני לוקח את כל יוצאי וילרבאן של השנים האחרונות אני פתאום מבין עד כמה פארקר הוא מאמן חלש… היה אפשר לעשות איתם כל כך הרבה יותר… תארו לכם יאבוסלה ואוקובו יחד? זה לא שווה יותר מאשר תחתית היורוליג?
Sent from my iPhone using Tapatalk
30 אוקטובר 2022, 10:16
30 אוקטובר 2022, 10:56
omerk כתב:עושה רושם שידידנו זיזיץ' חזר ליכולת שלו מלפני שנתיים כשרק הגיע למכבי.
מאד לא מרשים באפס עד כה ונראה לי שציפו לקבל ממנו קצת יותר כוח התקפי.
30 אוקטובר 2022, 14:09
felix_r כתב:omerk כתב:עושה רושם שידידנו זיזיץ' חזר ליכולת שלו מלפני שנתיים כשרק הגיע למכבי.
הוא הסנטר השלישי של אנאדולו אחרי פלייס ודאנסטון
30 אוקטובר 2022, 17:19
felix_r כתב:omerk כתב:עושה רושם שידידנו זיזיץ' חזר ליכולת שלו מלפני שנתיים כשרק הגיע למכבי.
הוא הסנטר השלישי של אנאדולו אחרי פלייס ודאנסטון
30 אוקטובר 2022, 17:29
omerk כתב:עושה רושם שידידנו זיזיץ' חזר ליכולת שלו מלפני שנתיים כשרק הגיע למכבי.
31 אוקטובר 2022, 02:10
לדעתי אפשר לסכם את זיזיץ׳ כך - הוא לא מספיק גבוה בשביל כמה שהוא איטי.עידן כתב:omerk כתב:עושה רושם שידידנו זיזיץ' חזר ליכולת שלו מלפני שנתיים כשרק הגיע למכבי.
ציפיתי שהוא לא יהיה אחד הסנטרים הטובים ביורוליג. אבל צריך לומר שזה עדיין מוקדם מאוד מבחינת ההתאקלמות שלו בקבוצה חדשה.