המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Shay_uzan כתב:קוזמה אמר שדני צריך לתת תפוקה, אני רוצה לדעת מה התפוקה של השחקן שמרוויח יותר מפי 4 מדני ב2 משחקים האחרונים חוץ מהחטאת רוורס דאנק?
המאמן גמר לו את הביטחון במשחק נגד בוסטון. תוסיף לזה את העובדה שאף אחד מהשחקנים לא סופר אותו.~Box & 1~ כתב:מדאיג מאוד שגם כשהוא עולה מהספסל אין שום הבדל ברמת המעורבות שלו במשחק.
Blazergun כתב:עם כל הכבוד להגנה - זה כל כך מעציב אותי שיש סיכוי שזה מה שיגרום לקריירה שלו במקרה הטוב להיות זה של רול פלייר ספיישליסט מאשר זה של שחקן חמישייה לגיטימי.
אפשר לדבר המון על הבדלי הרמות ויש - אבל באליפות אירופה דני הראה ארסנל התקפי הרבה יותר מורחב שהוא פשוט לא מראה באן בי איי.
צריך לציין שמרקנן אופציה התקפית ראשונה בקבוצה שהלכה לבנייה מחדש. סיטואציה אחרת לגמרי.omerk כתב:Blazergun כתב:עם כל הכבוד להגנה - זה כל כך מעציב אותי שיש סיכוי שזה מה שיגרום לקריירה שלו במקרה הטוב להיות זה של רול פלייר ספיישליסט מאשר זה של שחקן חמישייה לגיטימי.
אפשר לדבר המון על הבדלי הרמות ויש - אבל באליפות אירופה דני הראה ארסנל התקפי הרבה יותר מורחב שהוא פשוט לא מראה באן בי איי.
נכון, במיוחד זכור לי המשחק מול פינלנד כשראו שהוא לא נופל (או כמעט שם) בסט היכולות ההתקפיות ממרקאנן, ועוד כשסביבו יש חבורה של נגרים שחלקם הגדול לא ממש שמח לפרגן לו.
איפה הוא ואיפה מרקאנן העונה התקפית
שמואל1 כתב:צריך לציין שמרקנן אופציה התקפית ראשונה בקבוצה שהלכה לבנייה מחדש. סיטואציה אחרת לגמרי.omerk כתב:Blazergun כתב:עם כל הכבוד להגנה - זה כל כך מעציב אותי שיש סיכוי שזה מה שיגרום לקריירה שלו במקרה הטוב להיות זה של רול פלייר ספיישליסט מאשר זה של שחקן חמישייה לגיטימי.
נכון, במיוחד זכור לי המשחק מול פינלנד כשראו שהוא לא נופל (או כמעט שם) בסט היכולות ההתקפיות ממרקאנן, ועוד כשסביבו יש חבורה של נגרים שחלקם הגדול לא ממש שמח לפרגן לו.
אני טענתי כבר מהעונה הראשונה שהטיקט ההגנתי זה הדבר הכי רע שקרה לדני בקריירת ה NBA.Blazergun כתב:שמואל1 כתב:צריך לציין שמרקנן אופציה התקפית ראשונה בקבוצה שהלכה לבנייה מחדש. סיטואציה אחרת לגמרי.omerk כתב:Blazergun כתב:עם כל הכבוד להגנה - זה כל כך מעציב אותי שיש סיכוי שזה מה שיגרום לקריירה שלו במקרה הטוב להיות זה של רול פלייר ספיישליסט מאשר זה של שחקן חמישייה לגיטימי.
אכן - ואם לומר את האמת אליפות אירופה באמת סוף סוף שיחררה את הפוטנציאל שלו והיום הוא מראה מה הבולס פיספסו כל השנים הללו ואם כמה שנראה שהם הלכו לבנייה מחדש הג'אז לא פרייארים בכלל השנה.
אני גם לא חושב שדני הראה שהוא ברמות שלו - אבל מישהו באמת חושב שדני לא יכול לפחות לעשות את ה-10 נקודות במשחק אם נותנים לו את ההזדמנות?
זו אחת הסיבות למה לאחרונה אני פשוט לא מצטרף לחגיגות של "ההגנה המטורפת של דני" כי אני חושב שזה מה שתורם לעובדה שהוא כל כך מוגבל בתוכנית המשחק ההתקפית של הוויזארדס.
שהמאמן לפני המשחק מול בוסטון אומר אחרי שלקחת 5 זריקות שהוא כופה את עצמו על ההתקפה אז אי אפשר לצפות ממנו שיעשה התקפהBlazergun כתב:עם כל הכבוד להגנה - זה כל כך מעציב אותי שיש סיכוי שזה מה שיגרום לקריירה שלו במקרה הטוב להיות זה של רול פלייר ספיישליסט מאשר זה של שחקן חמישייה לגיטימי.
Shay_uzan כתב:שהמאמן לפני המשחק מול בוסטון אומר אחרי שלקחת 5 זריקות שהוא כופה את עצמו על ההתקפה אז אי אפשר לצפות ממנו שיעשה התקפהBlazergun כתב:עם כל הכבוד להגנה - זה כל כך מעציב אותי שיש סיכוי שזה מה שיגרום לקריירה שלו במקרה הטוב להיות זה של רול פלייר ספיישליסט מאשר זה של שחקן חמישייה לגיטימי.
יודע את דעתך לגבי התפקיד שלו אני מחזק ואומר מה המצב בקבוצה פח הזאתBlazergun כתב:Shay_uzan כתב:שהמאמן לפני המשחק מול בוסטון אומר אחרי שלקחת 5 זריקות שהוא כופה את עצמו על ההתקפה אז אי אפשר לצפות ממנו שיעשה התקפהBlazergun כתב:עם כל הכבוד להגנה - זה כל כך מעציב אותי שיש סיכוי שזה מה שיגרום לקריירה שלו במקרה הטוב להיות זה של רול פלייר ספיישליסט מאשר זה של שחקן חמישייה לגיטימי.
לא אמרתי שזה באשמתו. אני חושב שאם בעבר הרבה אנשים חשבו פה שזה עניין עם עצמו (וזה לא אומר שאין לו קצת חלק או אחריות במצב שלו ) עכשיו זה דיי ברור שזה התפקיד שמייעדים לו - וזה פשוט חבל.
לאורך המשחק אבדיה נשמר על ידי הארדן וטייריס מקסי, שנמוכים ממנו משמעותית, אך ווס אנסלד ג'וניור בחר שלא לבודד את הפורוורד בהתקפה כדי לנצל את המיס-מאץ'. אבדיה אמר על כך: "אני אנסה לקחת על עצמי, אבל צריכים להבין שאני נמצא בהיררכיה של קבוצה ויש לי תפקיד בה. זה כמו שאתה לא בא למנהל בעבודה אחרת ומתחיל להתווכח על דברים. כן צריך להיות אגרסיבי ומוכן לפעולות פה ושם, וזה מה שאני עושה. אני תמיד עובד על המשחק שלי ואני יודע מה היכולות ההתקפיות שלי. זה רק עניין של זמן עד שכל היכולות ההתקפיות שלי יבואו לידי ביטוי".
כשאבדיה נשאל האם לא הפריע לו לעמוד פעם אחר פעם על קשת השלוש בזמן שגארד שומר עליו, ענה: "יש פעמים שאתה צריך לנשוך שפתיים".
הישראלי המשיך: "למדתי שאני חזק מבחינה מנטלית, כל מה שאני עושה עכשיו יסייע לי בעתיד. אני עדיין לומד, אני רק בן 21 וצריך לזכור שהכל ב-NBA הוא תהליך. אחרי שאהיה טוב ב-NBA ואביט לאחור - זו תהיה הרגשה מתוקה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים