11 נובמבר 2022, 14:34
עידן כתב:toja27 כתב:שאראס , מסינה או אוברדוביץ' היו עושים טוב יותר לו היו על הקווים של מכבי?
אני בספק.
לדעתי? חד משמעית כן.
נכון, הסגל של מכבי רחוק מלהיות להיט, אבל כרגע היא לא נראית כמו קבוצה מאומנת.
11 נובמבר 2022, 14:58
11 נובמבר 2022, 15:02
עידן כתב:toja27 כתב:שאראס , מסינה או אוברדוביץ' היו עושים טוב יותר לו היו על הקווים של מכבי?
אני בספק.
לדעתי? חד משמעית כן.
11 נובמבר 2022, 15:06
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שאראס , מסינה או אוברדוביץ' היו עושים טוב יותר לו היו על הקווים של מכבי?
אני בספק.
מה שכן לאסו פנוי, והוא דווקא אפשרות מעניינת . לא חושב שזה רלוונטי לעכשיו אבל אולי לעונה הבאה.
גם אם לא, אף אחד מהם מראש לא היה חותם פה כשזה הסגל
11 נובמבר 2022, 15:10
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שאראס , מסינה או אוברדוביץ' היו עושים טוב יותר לו היו על הקווים של מכבי?
אני בספק.
מה שכן לאסו פנוי, והוא דווקא אפשרות מעניינת . לא חושב שזה רלוונטי לעכשיו אבל אולי לעונה הבאה.
גם אם לא, אף אחד מהם מראש לא היה חותם פה כשזה הסגל
כנראה שלא , ואם היו בונים קבוצה היו כנראה בונים אחרת אבל נצא מנקודת הנחה שלכולם היה את אותו התקציב -עד כמה היו מצליחים יותר אם בכלל?
11 נובמבר 2022, 15:15
toja27 כתב:עידן כתב:toja27 כתב:שאראס , מסינה או אוברדוביץ' היו עושים טוב יותר לו היו על הקווים של מכבי?
אני בספק.
לדעתי? חד משמעית כן.
לי היא נראת כמו קבוצה מאומנת למעט המשחק מול באסקוניה.
אבל כדי שאוכל להגיד את זה בוודאות גדולה יותר מרגיש שצריך לראות שיפור במשחקי החוץ ולדעת שיש יותר מרק האנרגיות של ההיכל.
11 נובמבר 2022, 18:10
RomanR כתב:אסתכן ואומר שממסינה נשאר רק השם..
לאסו אמנם מעניין אבל יקר, לא יודע יותר מדי אנגלית ולא באמת יבוא לקן הצרעות שנקרא מכבי
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
11 נובמבר 2022, 19:38
11 נובמבר 2022, 19:41
רק שלא נסיים ב4-13Jack55 כתב:אחריי 7 מחזורים אנחנו עומדים על מאזן חיובי 4-3 (בבית 4-1, בחוץ 0-2)
שימו לב לעשרה המשחקים הבאים - 7 בחוץ לעומת 3 בבית כאשר שניים מתוכם מול אולימפיאקוס ואנדולו
אם מסתכלים על הטווח הקצר יותר של ה5 מחזורים הקרובים אז יש 3 משחקי חוץ (פרטיזן, באיירן והכוכב) ו2 משחקי בית (ולנסיה ואולימפיאקוס)
זה החצי היותר קל של העשרה מחזורים הקרובים, ובמכבי יהיו חייבים לנצל אותו.
אחריי זה החצי השני כבר יהיה מאוד מאוד קשה, 3 משחקי חוץ רצופים (מילאנו, בולוניה ואלבה), ואז בית מול אנדולו וחוץ מול ריאל.
אלה יהיו 3 שבועות קשוחים, לכן צריך לפחות ב5 מחזורים הקרובים לתת תוצאות טובות (3-4 ניצחונות) בשביל שנגיע לרצף הרצחני הזה עם ביטחון ומאזן טוב)
הצפייה שלי, אחריי החצי הראשון להיות במאזן 7-5, ואחריי החצי השני להיות במאזן 9-8
פחות מזה יהיה רע
11 נובמבר 2022, 19:47
לא משנה המספרים כמו איך תיראה הקבוצה. והיא תיראה רק יותר ויותר רע ככל שתתקדם העונה כי מכבי עם קטש דורכת במקום בזמן שהקבוצות האחרות מתקדמות.RomanR כתב:רק שלא נסיים ב4-13Jack55 כתב:אחריי 7 מחזורים אנחנו עומדים על מאזן חיובי 4-3 (בבית 4-1, בחוץ 0-2)
שימו לב לעשרה המשחקים הבאים - 7 בחוץ לעומת 3 בבית כאשר שניים מתוכם מול אולימפיאקוס ואנדולו
אם מסתכלים על הטווח הקצר יותר של ה5 מחזורים הקרובים אז יש 3 משחקי חוץ (פרטיזן, באיירן והכוכב) ו2 משחקי בית (ולנסיה ואולימפיאקוס)
אחריי זה החצי השני כבר יהיה מאוד מאוד קשה, 3 משחקי חוץ רצופים (מילאנו, בולוניה ואלבה), ואז בית מול אנדולו וחוץ מול ריאל.
אלה יהיו 3 שבועות קשוחים, לכן צריך לפחות ב5 מחזורים הקרובים לתת תוצאות טובות (3-4 ניצחונות) בשביל שנגיע לרצף הרצחני הזה עם ביטחון ומאזן טוב)
פחות מזה יהיה רע
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
11 נובמבר 2022, 19:50
Jack55 כתב:אחריי 7 מחזורים אנחנו עומדים על מאזן חיובי 4-3 (בבית 4-1, בחוץ 0-2)
פחות מזה יהיה רע