Thorin כתב:הולינס מה זה היה
תשאל את קטש! דווקא בהתקה האחרונה היה חייב להכניס את ג'ונדי הזריז.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Thorin כתב:הולינס מה זה היה
שועל כתב:הולינס ומרטין חייבים להיות ברגים מרכזיים בקבוצה. הרבה לפני האחרים בעמדות שלהם
שמואל1 כתב:במקום לטרוף את הסל 9 שניות, מתמהמהים 6 שניות בלי לעבור את החצי.
זה על קטש.
MTAbasket כתב:לא ברור למה בולדווין מוביל את הכדור אחרי הטיימאאוט
האמת לדעתי יש תשובה…
קובי כתב:שועל כתב:הולינס ומרטין חייבים להיות ברגים מרכזיים בקבוצה. הרבה לפני האחרים בעמדות שלהם
הולינס? קודם כל שילמד לכדרר כשמוסרים לו את הכדור בחצי שלו.
הוא גארד, או סטטיסט?
חד משמעיתעידן כתב:שמואל1 כתב:במקום לטרוף את הסל 9 שניות, מתמהמהים 6 שניות בלי לעבור את החצי.
זה על קטש.
זה לגמרי על קטש. הולינס לא אשם שקטש החליט לשים אותו על המגרש במהלך האחרון ועוד למסור לו את הכדור, זה השחקן שאמור להוביל למהלך ווינר שוט בסוף משחק?
עידן כתב:שועל כתב:הולינס ומרטין חייבים להיות ברגים מרכזיים בקבוצה. הרבה לפני האחרים בעמדות שלהם
מה קשור מרטין? הוא יצא ב-5 עבירות לפני 200 שנה. היה אפשר לקחת את המשחק הזה אם לא היו עושים כל כך הרבה טעויות מפגרות, ובמיוחד בשניות האחרונות כמובן.
Adam כתב:פשוט לבעוט בדלי ההפסד הזה.
התקפה אחרונה למשחק אתה נותן לבולדווין להוביל את הכדור אחרי שכל המשחק הוא היה חושך. לא עובר את החצי. מקבל הזדמנות נוספת. מכניס את אדאמס והולינס עאלק 2 מובילי כדור נוספים כדי לפחות לעבור את החצי. הולינס מקבל את הכדור 9 שניות לסיום ובמשחק 5 שניות פשוט עומד. זה נראה לכם הגיוני?!?! הולינס שכח שהוא כבר לא בכוכב האדום העונה? מה זה החרא הזה לעזאזל?
הפסד על קטש שלא זיהה לא להכניס את הולינס ולתת לבולדווין להוציא כדור במקום לתת לבראון.
גיא כתב:Adam כתב:פשוט לבעוט בדלי ההפסד הזה.
התקפה אחרונה למשחק אתה נותן לבולדווין להוביל את הכדור אחרי שכל המשחק הוא היה חושך. לא עובר את החצי. מקבל הזדמנות נוספת. מכניס את אדאמס והולינס עאלק 2 מובילי כדור נוספים כדי לפחות לעבור את החצי. הולינס מקבל את הכדור 9 שניות לסיום ובמשחק 5 שניות פשוט עומד. זה נראה לכם הגיוני?!?! הולינס שכח שהוא כבר לא בכוכב האדום העונה? מה זה החרא הזה לעזאזל?
הפסד על קטש שלא זיהה לא להכניס את הולינס ולתת לבולדווין להוציא כדור במקום לתת לבראון.
כן ראינו כמה הם ״מובילי כדור״
היה גם שם פספוס תיקון מתחת לסל 4 דקות לסיום של פוינטרס ( או ניבו) שסורקין היה שם בפנים.
אבל סורקין היה על הספסל ונכנס חצי דקה לאחר מכן
מתווסף להחלטה לא לתת ללורנזו לנהל
RomanR כתב:הפסד מדכא.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אבי אבן היה לוקח את המשחק הזה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
RomanR כתב:הפסד מדכא.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אבי אבן היה לוקח את המשחק הזה
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
אליאור כתב:האמת שאם קטש לא היה לוקח פסק זמן ופשוט נותן למשחק לזרום, היה סיכוי טוב יותר לנצח - כי אז בולדווין לא היה מוביל את הכדור האחרון והולינס לא היה נתקע שלוש שניות שם.
Adam כתב:אליאור כתב:האמת שאם קטש לא היה לוקח פסק זמן ופשוט נותן למשחק לזרום, היה סיכוי טוב יותר לנצח - כי אז בולדווין לא היה מוביל את הכדור האחרון והולינס לא היה נתקע שלוש שניות שם.
אתה מבין עד כמה הוא מאמן אפס שעדיף כבר לתת לשחקנים לקבוע התקפות מכריעות במקום שהמאמן יעשה את העבודה שלו לשם שינוי?
MTAbasket כתב:סתם שאלה, אני לא בטוח שעל הנייר יש משחקי חוץ קלים יותר מהמשחק היום. יש מצב שלא יהיה ניצחון חוץ אחד העונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים