MTA2311 כתב:omerk כתב:הושהה ולא יטוס למינכן עם הקבוצה בעקבות הציוצים האחרונים.
זה דפוס די חוזר שבהנהלה מוצאים שעיר לעזאזל (לרוב שחקן זר בשנתו הראשונה - שנה שעברה נאנלי) ומפילים עליו את כל הצרות. זה בסך הכל אומר שככל הנראה שעון החול של קטש רץ בקצב מהר יותר כי זה צעד נואש של "חינוך" לפני שנפטרים מהמאמן
מה זה שעיר לעזאזל?
אם שחקנים מרגישים שאפשר לעשות פה בית זונות ושמישהו בכלל שואל אותם מה דעתם על המאמן אז טוב מאוד שההנהלה מבהירה להם שהם כנראה התבלבלו.
הדבר היחיד שצריך לעשות כרגע זה שמישהו מ4000 המנהלים שיש בקבוצה הזאת יבהיר לכל השחקנים בצורה הכי ברורה שיש שקטש הוא המאמן ויש לו גיבוי מלא. מי שלא טוב לו מוזמן לעלות על מטוס.
כולל לורנזו בראון, כן.
וואו מי ישמע מה הוא כבר צייץ ("עניינים אמיתיות רואות שקר", או משהו כזה). למה החליטו שזו ביקורת על קטש? אולי זו ביקורת על המונדיאל בקטאר? אולי על הממשלה החדשה? אפשר לפרש לכל מקום. עכשיו ברור שאני צוחק וכנראנ זה קשור להפסד, אבל זה לא היה ראיון סטייל רונאלדו.
כל הקרקס התקשורתי שבהנהלה יצרה פה על ציוץ מסכן שהיה יכול להגמר בבירור איתו בדלתיים סגורות מזכיר מאד את ההתנהלות בשנים האחרונות, וכן הם מוצאים שעיר לעזאזל.
אולי הם בטוחים שהם יוצאים כאלה מנהלים מדהימים שמראים לכולם לא להתעסק עם הצוות המקצועי, אבל בפועל זה משדר לשחקנים ולאוהדים פאניקה ואיבוד שליטה ויוצר משבר שלא בהכרח היה אמור להווצר.
סתם מיותר ולא ברור מה היה דחוף להם.