01 יולי 2012, 14:45
LIAV10 כתב:tomerp כתב:LIAV10 כתב:tomerp כתב:LIAV10 כתב:מנסה בונסו סנטר בכיר?
אולי פורוורד ליד סנטר אמיתי..
בונסו לא סנטר?
פורוורד סנטר, אם הוא וגרגמל יהיו הסנטרים שלנו אנחנו בצרות, הוא פחות סנטר מג׳יימס ודיאטר פישר.
לא הייתי מתנגד שיבוא כפורוורד..
אז אני אערוך את הסגל שלי עכשיו....(יהיה קצת יותר יקר...)
דרך אגב רוצ׳סטי, היקמן, הלפרין ולאנדסברג לא בנויים להוביל קו אחורי של קבוצה בכירה, רוצ׳סטי לא עשה שום דבר גדול, את הלפרין אנחנו מכירים וגם אם היקמן יתברר כסוג של מקאלב זה לא מספיק..אל תתבייש לדרוש יותר
01 יולי 2012, 14:49
01 יולי 2012, 15:04
tomerp כתב:הסגל שלי לעונה הבאה:
PG: דורון פרקינס,היקמן,רכז ישראלי כלשהו
SG:הלפרין, לאנדסברג
SF:סמית',פניני
PF:מנסה בונסו,אליהו,טיוס
C:מאריץ',שארמדיני
ההרכב הכי ריאלי שיכול להיות עכשיו....
-רכז ישראלי כלשהו: 350K$
-היקמן:350K$
-פרקינס:550K$
-הלפרין: 500K$+100K (בעיות מס)
-לאנדסברג: 350K$
-סמית':500K$
-פניני:400K$
-אליהו: 850K$
-טיוס: 300K$+150K$(ביי אאוט)
-מנסה בונסו: 700K$
-שארמדיני: 550K$
-מאריץ':950K$
סה"כ משכורת שחקנים: 6.6M דולר
5 ישראלים 6 זרים
01 יולי 2012, 15:10
לדעתי היקמן כרגע יותר טוב מפרקינס. אם הקו האחורי יהיה פרקינס והלפרין אנחנו בצרות
01 יולי 2012, 15:20
01 יולי 2012, 16:44
01 יולי 2012, 16:54
tomerp כתב:לדעתי היקמן כרגע יותר טוב מפרקינס. אם הקו האחורי יהיה פרקינס והלפרין אנחנו בצרות
אז תביאו דוגמאות לשחקן שישדרג את הקו האחורי ויהיה ריאלי לתקציב שלנו...
01 יולי 2012, 16:56
refael כתב:העיקר שיש לנו את סמית לעונה הבאה זה מה שחשוב.
01 יולי 2012, 16:59
refael כתב:העיקר שיש לנו את סמית לעונה הבאה זה מה שחשוב.
01 יולי 2012, 17:17
EulGam05 כתב:refael כתב:העיקר שיש לנו את סמית לעונה הבאה זה מה שחשוב.
בדיוק. סמית' עדיין מספיק צעיר בשביל להשתפר ואם הוא יעבוד קצת על יכולת הובלת הכדור שלו בקיץ אז אין שום סיבה שהוא לא יהיה טוב לפחות כמו לברון ג'יימס בעונה הבאה ואז יהיה אפשר לוותר על רכז בכיר כי גם לברון יודע להוביל כדור.
01 יולי 2012, 17:43
Dperk כתב:EulGam05 כתב:refael כתב:העיקר שיש לנו את סמית לעונה הבאה זה מה שחשוב.
בדיוק. סמית' עדיין מספיק צעיר בשביל להשתפר ואם הוא יעבוד קצת על יכולת הובלת הכדור שלו בקיץ אז אין שום סיבה שהוא לא יהיה טוב לפחות כמו לברון ג'יימס בעונה הבאה ואז יהיה אפשר לוותר על רכז בכיר כי גם לברון יודע להוביל כדור.
הגזמת אחי ברמות מטורפות. דווין סמית' עם כל הכבוד לא יגיע לרמה של לברון, אבל הוא בהחלט מתפתח להיות טוב כמו אנדרה איגודאלה, והופעות היורוליג המרשימות שלו בעונה שעברה הן רק הפרומו לדרך שבה הוא הולך לשלוט בליגה העונה.
01 יולי 2012, 17:57
EulGam05 כתב:Dperk כתב:EulGam05 כתב:refael כתב:העיקר שיש לנו את סמית לעונה הבאה זה מה שחשוב.
הגזמת אחי ברמות מטורפות. דווין סמית' עם כל הכבוד לא יגיע לרמה של לברון, אבל הוא בהחלט מתפתח להיות טוב כמו אנדרה איגודאלה, והופעות היורוליג המרשימות שלו בעונה שעברה הן רק הפרומו לדרך שבה הוא הולך לשלוט בליגה העונה.
אתה יודע מה, אני מסכים איתך בקשר ללברון, באמת יכול להיות שבאמת הגזמתי קצת כי סה"כ לברון לא קלעי מי יודע כמה. סמית' לעומת זאת הוא קלעי אדיר, עשיתי עליו סקואיטנג ביו-טיוב ומעולם לא ראיתי אותו מחטיא - אני חושב שהוא הרבה יותר קרוב לקווין דוראנט מאשר ללברון ג'יימס כך שיכול להיות שבכל זאת עדיף להביא רכז טבעי מאשר קומבו-גארד כי רכזים כמו ווסטברוק פחות מתאימים לשחק ליד דוראנט.
01 יולי 2012, 18:02
01 יולי 2012, 18:03
refael כתב:רק רציתי להדגיש שהמצב שלנו חרא עם סמית הוא הזר הכי משמעותי בסגל מה נשחפתם
02 יולי 2012, 04:36
02 יולי 2012, 05:19
EulGam05 כתב:Dperk כתב:EulGam05 כתב:refael כתב:העיקר שיש לנו את סמית לעונה הבאה זה מה שחשוב.
אתה יודע מה, אני מסכים איתך בקשר ללברון, באמת יכול להיות שבאמת הגזמתי קצת כי סה"כ לברון לא קלעי מי יודע כמה. סמית' לעומת זאת הוא קלעי אדיר, עשיתי עליו סקואיטנג ביו-טיוב ומעולם לא ראיתי אותו מחטיא - אני חושב שהוא הרבה יותר קרוב לקווין דוראנט מאשר ללברון ג'יימס כך שיכול להיות שבכל זאת עדיף להביא רכז טבעי מאשר קומבו-גארד כי רכזים כמו ווסטברוק פחות מתאימים לשחק ליד דוראנט.
02 יולי 2012, 07:01
LIAV10 כתב:לברון קלעי טוב מסמית׳
02 יולי 2012, 13:29
02 יולי 2012, 13:31
Dperk כתב:LIAV10 כתב:לברון קלעי טוב מסמית׳
no shit
02 יולי 2012, 13:39
yarinsaky כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:לברון קלעי טוב מסמית׳
no shit
בר רפאלי יפה יותר מיוני, ( למרות שאני לא ראיתי אותו אף פעם, אבל סביר להניח ).