המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:יש משהוא שלא הבנתי או פספסתי- מכבי שיחררה את מצ'אבן בחינם ? לפחות לפי אבי סגל הוא שוחרר, רק לא כתוב אם מכבי קיבלה עבורו משהוא.
זו גם קצת שערוריה לא קטנה אם זה נכון. לפחות היינו עושים עליו קצת כסף.
yarinsaky כתב:אתה שואל אותי בתור מנסח החוזה ? אין לי מושג.
gandya כתב:yarinsaky כתב:אתה שואל אותי בתור מנסח החוזה ? אין לי מושג.
אז למה אתה טוען שזו "שערוריה"?
yarinsaky כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:אתה שואל אותי בתור מנסח החוזה ? אין לי מושג.
אז למה אתה טוען שזו "שערוריה"?
כי לדעתי לא סביר שהיה לו סעיף שחרור לאירופה ככה סתם, אולי רק לנ.ב.א.
yarinsaky כתב:תגיד מה אתה קופץ ?
מי דיבר על גרינוולד כאן ?
באתי כאן עם שאלה ואתה מפציץ אותי בשאלות . אמרתי שראיתי שבעיתון ישראל היום כתוב שמצ'אבן שחקן ששוחרר ממכבי ואני רוצה לדעת אם יש בזה אמת , אם אין לך תשובה על תענה.
שאלות אני יודע לשאול בעצמי.
yarinsaky כתב:אתה אומר את זה בביטחון כל כך גדול, אני מקווה שאתה נסמך על משהוא. לי יש את העיתון לפחות מולי .
אני אמרתי שאם הוא שוחרר בלי תמורה זו שערוריה , יחי ההבדל הקטן .
jol9 כתב:סתם משהו קטן... השרשור החדש הזה התחיל ב27.6. כלומר במשל 5 ימים של כלום ושום דבר, הצלחנו למלא כאן 33 עמודים, של תסכול, עצבים ודיון בכל מיני
טרולים מכל מיני אתרים.
נראה לי כמו סוג של שיא.
קודי כתב:jol9 כתב:סתם משהו קטן... השרשור החדש הזה התחיל ב27.6. כלומר במשל 5 ימים של כלום ושום דבר, הצלחנו למלא כאן 33 עמודים, של תסכול, עצבים ודיון בכל מיני
טרולים מכל מיני אתרים.
נראה לי כמו סוג של שיא.
אתה אומר - מילא אין החתמות אבל גם אין מלפפונים...
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:סתם משהו קטן... השרשור החדש הזה התחיל ב27.6. כלומר במשל 5 ימים של כלום ושום דבר, הצלחנו למלא כאן 33 עמודים, של תסכול, עצבים ודיון בכל מיני
טרולים מכל מיני אתרים.
נראה לי כמו סוג של שיא.
אתה אומר - מילא אין החתמות אבל גם אין מלפפונים...
מה שאני אומר שזהו בעצם אחד הפורומים התוססים ברשת כנראה, אם על כלום אנחנו ממלאים 33 עמודים בתוך 5 ימים.
קודי כתב:אפרופו מלפפונים (זה נושא הת'רד, לא?) - מה דעתכם על פופס מנסה-בונסו, שחגי סגל הפך אותו הבוקר למלפפון באופן רשמי? לטעמי בהתחשב באפשרויות בשוק הוא בהחלט יכול להיות מחליף ראוי להנדריקס. אמנם זה אומר שלא יהיה שחקן מטרה אמיתי בצבע, אבל לאור האלטרנטיבות (איזה ברזילאי, דאור פישר ואחרים) הוא עדיף.
jol9 כתב:קודי כתב:אפרופו מלפפונים (זה נושא הת'רד, לא?) - מה דעתכם על פופס מנסה-בונסו, שחגי סגל הפך אותו הבוקר למלפפון באופן רשמי? לטעמי בהתחשב באפשרויות בשוק הוא בהחלט יכול להיות מחליף ראוי להנדריקס. אמנם זה אומר שלא יהיה שחקן מטרה אמיתי בצבע, אבל לאור האלטרנטיבות (איזה ברזילאי, דאור פישר ואחרים) הוא עדיף.
האמת, אני מעדיף שישאירו את שון ג'יימס, ויביאו גארד טוב.
זה כמובן לעמדה 4. לעמדה 5 לא זה ולא זה כמובן.
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:אפרופו מלפפונים (זה נושא הת'רד, לא?) - מה דעתכם על פופס מנסה-בונסו, שחגי סגל הפך אותו הבוקר למלפפון באופן רשמי? לטעמי בהתחשב באפשרויות בשוק הוא בהחלט יכול להיות מחליף ראוי להנדריקס. אמנם זה אומר שלא יהיה שחקן מטרה אמיתי בצבע, אבל לאור האלטרנטיבות (איזה ברזילאי, דאור פישר ואחרים) הוא עדיף.
האמת, אני מעדיף שישאירו את שון ג'יימס, ויביאו גארד טוב.
זה כמובן לעמדה 4. לעמדה 5 לא זה ולא זה כמובן.
לג'יימס אין ממש מה לחפש בעמדה 4. הוא לא יכול לשמור כמעט על אף 4 באירופה ובהתקפה בוודאי שהוא לא 4.
jol9 כתב:אין מה להפלצף בעניין מצ'באן (גנדי). מה שירין אומר זה נכון ב100%.
הבחור לא יישחק במכבי בעונה הבאה (זאת קביעה נכונה ב99.99%), הבחור כנראה לא יישחק גם בעתיד במכבי, הוא חתום לעוד שנתיים לפחות, ההחתמה שלו
בסיכום הכללי היא כשלון עצום ויקר, וכנראה שמה שיקרה זה שהשחקן יישחק בעונה הבאה בקבוצה אחרת, שתשלם את השכר שלו, אבל לא תצטרך לקנות אותו.
אין לאף שחקן אירופאי שמכבי מחתימה סעיף יציאה לאירופה. מכבי אמנם לא מתנהלת הכי חכם, אבל אחרי פרשת אליהו, הלקח הזה נלמד.
כל הנושא הזה צריך להיבדק גם כן, ויכול להיות שגם דייויד בלאט לא ייצא כאן נקי (נניח אם רצה מאוד את השחקן ולחץ להביא אותו, אבל לא השכיל להשתמש
בו נכון ולהפיק ממנו את המקסימום).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים