02 יולי 2012, 07:24
יאיר_ב כתב:er79 כתב:מה הקשר כדורסל זה ביזנס? מה הקשר הייתי מסרב כי יש לי ערכים? זה לא פונקציה בכלל. הבן אדם היה תחת חוזה. אם היה לו סעיף יציאה, שיעשה מה שב@ין שלו. אבל לא היה לו, וערכים וכסף גדול לא נחשבים פה כפונקציה בכלל. זה הכל. הוא רוצה להיות גרידי, שיהיה גרידי שהחוזה שלו יפוג, לא לפני.
זה בסדר גמור, הטענה שלך היא שהוא מפר חוזה. זו טענה משפטית. הטענה של מי שהגבתי לו הייתה ערכית ולא התייחסה כלל לעניין החוזה. וכמו שאמרתי, גם אנחנו הפרנו חוזים. וגם אתה יכול להתפטר מהעבודה שלך גם אם יש לך חוזה. השאלה היא רק על גובה הקנס. אי אפשר לחייב אדם לעבוד במקום שהוא לר רוצה. לא במשרד ממשלתי, לא בחברה פרטית וגם לא בקבוצת כדורסל, מה לעשות, חופש העיסוק.
02 יולי 2012, 07:29
שיפצה את מכבי בחצי מליון דולר, שיושעה לשנה, ומבחינתי כל מילה שלך בסלע.
02 יולי 2012, 07:33
חנו'ש כתב:יאיר_ב כתב:er79 כתב:מה הקשר כדורסל זה ביזנס? מה הקשר הייתי מסרב כי יש לי ערכים? זה לא פונקציה בכלל. הבן אדם היה תחת חוזה. אם היה לו סעיף יציאה, שיעשה מה שב@ין שלו. אבל לא היה לו, וערכים וכסף גדול לא נחשבים פה כפונקציה בכלל. זה הכל. הוא רוצה להיות גרידי, שיהיה גרידי שהחוזה שלו יפוג, לא לפני.
זה בסדר גמור, הטענה שלך היא שהוא מפר חוזה. זו טענה משפטית. הטענה של מי שהגבתי לו הייתה ערכית ולא התייחסה כלל לעניין החוזה. וכמו שאמרתי, גם אנחנו הפרנו חוזים. וגם אתה יכול להתפטר מהעבודה שלך גם אם יש לך חוזה. השאלה היא רק על גובה הקנס. אי אפשר לחייב אדם לעבוד במקום שהוא לר רוצה. לא במשרד ממשלתי, לא בחברה פרטית וגם לא בקבוצת כדורסל, מה לעשות, חופש העיסוק.
ומה עם הדרך שבה זה נעשה??
ואגב, טני עוד לא הפרתי שום חוזה בחיי...
02 יולי 2012, 07:38
02 יולי 2012, 07:39
02 יולי 2012, 07:40
חנו'ש כתב:אני אישית חושבת שיש משהו מאוד ילדותי וחסר אחריות בשבירת חוזים.
כשאדם חותם על חוזה ועושה זאת במודע בלי שאף אחד הכריח אותו, הוא צריך לדעת שהוא מתחייב על משהו.
אי אפשר לבוא אחרי תקופת מסוימת ופתאום להגיד - זה לא מתאים לי יותר אז יאללה, בואו נשבור את הכלים.
התחייבת?? תהיה אדם בוגר ואחראי ותעמוד בהתחייבויות שלך!!
02 יולי 2012, 07:50
02 יולי 2012, 07:55
יאיר_ב כתב:אלמוג כתב:felix_r, אני לא מבין איך הטעות של מכבי(שנעשתה בתום לב), מתירה מבחינתך את ההתנהגות של אוחיון והופכת אותה ללגיטימית.
האפס הזה מלא בתאבת בצע, לא מעניין אותו שום דבר מעבר לזה. הוא חוצפן, וכמקצוען הוא לא אמור לנהוג ככה. כמו בכל מקום, גם פה יש ערכים מסויימים שעובדים לפיהם, ולהתייעץ עם עו"ד איך למצוא פירצה בחוזה + להציע את עצמך לקבוצות אחרות, זה פשוט מגעיל.
ובלי שום קשר להיותו מקצוען, זו התנהגות דוחה בעיניי ואין מקום לשחקנים עם אשיות כזו אצלנו.
ראבק, הוא קיבל הכל, פשוט הכל במכבי. זה לא סתם עוד איזה שחקן שקיבל יחס חרא וברח למען חוזה גבוה יותר(לא שאם זה היה שחקן אחר עם התנהלות כזו זה היה בסדר, אבל שזה בא משחקן שהיה הבייבי של ההנהלה והמאמן בעונה האחרונה, זה כבר מוגזם).
גם לי יש טענות קשות נגד ההנהלה של מכבי בהרבה היבטים, ולדעתי מי שניסח את החוזה צריך להישלח הביתה ובמהרה, אבל זה לא סותר את זה שאוחיון הוא אפס בוגדני, ואני באמת מאחל לו פשיטת רגל, והמשך קריירה מסריחה(מה שאני ממש, אבל ממש לא מאחל למי שכתב את החוזה, שהוא כנראה סתם מטומטם, אבל ספק אם הוא אדם זבל, כמו אוחיון).
כמה נאיביות (או אולי התעלמות מכוונת מעובדות...)
אני לא יודע במה אתה עוסק אבל סביר להניח שאם היו מציעים לך שדרוג משמעותי מאד מאד בשכר בטח היית מסרב כי יש לך ערכים.
אז ברוכים הבאים לעולם האמיתי, כדורסל זה ביזנס, לא בית כנסת.
כשרצינו להביא את פניני לא הפריע לנו שהוא תחת חוזה בהגועל (ואולי גם כשהבאנו את צ'ורה).
אלו החיים, מדובר בעבודה שלו.
אני מרשה לעצמי להניח שרוב מוחלט של חברי הפורום היה נוהג כמוהו.
ואם באמת יש לו סעיף כזה בחוזה (ובהתנהלות של מכבי בשנים האחרונות, לך תדע..) אז הדה-לגיטמציה שעושים לו זה כבר ממש פשע.
כנראה התרגלנו למציאות (שאולי הייתה פעם) שמי שלא רוצה לשחק אצלנו גם כשזה כרוך בויתור משמעותי על שכר או אפס בוגדני, חוצפן, מלא בתאוות בצע ועוד כל מיני כינויים נהדרים.
02 יולי 2012, 08:15
יאיר_ב כתב:כמה צביעות..
אני לא מצליח לחזור אחרוה אבל היה כזה ת'רד גם כאשר פניני שבר חוזה כדי להגיע אלינו?
על מי אנחנו עובדים, ככה זה עובד פה. לפעמים לטובתנו ולפעמים לא.
יוגב לא רוצה להיות פה, שילך. אני סומך על בית המשפט שיקבע את הקנס הראוי.
02 יולי 2012, 08:26
felix_r כתב:
לדעתי ישנה גם אפשרות אחרת, שהאנשים פה פשוט לא חשבו עליה.
בוא אני אספר לך עליה, ותגיד אתה אם יש מצב.
אתה זוכר את הקייץ שעבר? החתמתו של אוחיון לקחה הרבה מאוד זמן. זה לקח איזה חודש שלם עד שחתם. הסעיף שעליו התווכחו הצדדים היה בדיוק הסעיף הבעיתי היום. אוחיון רצה אפשרות יציאה כבר אחרי העונה הראשונה, ומכבי רצתה שנקודת היציאה תהיה רק אחרי העונה השניה. האפשרות שאני מדבר עליה היא כזאת: לא היתה שום טעות תמימה בכתיבת החוזה של אוחיון. אוחיון לא הסכים לוותר על אפשרות היציאה אחרי השנה הראשונה, ועורך הדין של מכבי בכוונת זדון בילבל את החוזה ככה, כדי שאם וכאשר מכבי תוכל לדרוש משהו בכל מקרה.
02 יולי 2012, 08:33
02 יולי 2012, 12:14
02 יולי 2012, 12:16
er79 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4250186,00.html
אילן השועל נכנס לעניינים
02 יולי 2012, 12:20
קודי כתב:er79 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4250186,00.html
אילן השועל נכנס לעניינים
טוב שיש בהסכם תאריך סופי שהוא עוד שלושה ימים, אחרת גם הסיפור הזה היה נמשך כמו מסטיק כמו כל דבר במכבי. אם הרוסים יחתמו איתו על הסכם אז גם אם אוחיון ירצה לסגת הם כבר לא יאפשרו לו, כך שעוד 3 ימים נהיה יותר חכמים.
02 יולי 2012, 12:23
jol9 כתב:קודי כתב:er79 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4250186,00.html
אילן השועל נכנס לעניינים
טוב שיש בהסכם תאריך סופי שהוא עוד שלושה ימים, אחרת גם הסיפור הזה היה נמשך כמו מסטיק כמו כל דבר במכבי. אם הרוסים יחתמו איתו על הסכם אז גם אם אוחיון ירצה לסגת הם כבר לא יאפשרו לו, כך שעוד 3 ימים נהיה יותר חכמים.
האמת שאני מקווה שיחתום שם. אין לי כח לעניין הזה.
רק לחשוב על כך, שהוא בסוף כן יישחק במכבי, ועוד ימשיך לעלות בחמישייה, וייקבל בוז צורם מהאוהדים, ואז התקשורת לשחט את האוהדים ואת מכבי "איך זה יכול להיות? שחקן נבחרת
ישראל? ישראלי? אוהב הקהל רק בעונה שעברה???" ושלמה שרף וקופמן.... בהההההההההההה
לא בא לי.
02 יולי 2012, 12:26
02 יולי 2012, 12:47
02 יולי 2012, 14:37
קובי כתב:אני מקווה שמכבי לא יסמרטטו במקרה הזה של אוחיון.
לבנאדם הזה אסור ללבוש צהוב, no matter what.
ואפשר לחשוב איזו פגיעה מקצועית זו תהיה... big deal... סתם בלון מנופח מדיי כל הסיפור הזה. כולה פאקינ' יוגב אוחיון, שלא הצליח להתברג בחמישייה של מגדל עונה קודם לכן.
באמת שעשו מכל הסיפור הזה יותר ממה שהוא.
02 יולי 2012, 15:08
jol9 כתב:אתם יודעים, מה מעניין? ששמעון והשועל, שהם שני מכביסטים מוכרים ומוערכים, כנראה לא חושבים כמונו.
מעניין מאיפה מגיע הפער הזה. אני אומר שאו שזה מגיע מאינפורמציה חלקית שלנו לגבי כל המקרה, או שזה מגיע מפער בהערכת יכולותיו של אוחיון.
אנחנו חושבים שאוחיון הוא שחקן טוב, אבל לא מספיק טוב בשביל לכופף את הקבוצה תחתיו, ואילו השועל ושמעון חושבים אחרת...
לא יודע.
02 יולי 2012, 15:08
asafb96 כתב:קובי כתב:אני מקווה שמכבי לא יסמרטטו במקרה הזה של אוחיון.
לבנאדם הזה אסור ללבוש צהוב, no matter what.
ואפשר לחשוב איזו פגיעה מקצועית זו תהיה... big deal... סתם בלון מנופח מדיי כל הסיפור הזה. כולה פאקינ' יוגב אוחיון, שלא הצליח להתברג בחמישייה של מגדל עונה קודם לכן.
באמת שעשו מכל הסיפור הזה יותר ממה שהוא.
שכחת את YOGI BRAKE A LEG...![]()
מסכים לגמרי. גם אם הוא ירצה להתפייס, אין לאפס הזה מקום כאן. שימשיך לדשדש בליגות באירופה כמו אפיק ניסים, או שיחזור למגדל, גליל, ושאר הקבוצות בארץ. נראה מי תשלם לו כמו שהוא היה יכול לקבל במכבי.