yarinsaky כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:לברון קלעי טוב מסמית׳
no shit
בר רפאלי יפה יותר מיוני, ( למרות שאני לא ראיתי אותו אף פעם, אבל סביר להניח ).
אני מבטיח לך שזה נכון... גם עשירה יותר

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:לברון קלעי טוב מסמית׳
no shit
Dperk כתב:EulGam05 כתב:Dperk כתב:EulGam05 כתב:refael כתב:העיקר שיש לנו את סמית לעונה הבאה זה מה שחשוב.
בדיוק. סמית' עדיין מספיק צעיר בשביל להשתפר ואם הוא יעבוד קצת על יכולת הובלת הכדור שלו בקיץ אז אין שום סיבה שהוא לא יהיה טוב לפחות כמו לברון ג'יימס בעונה הבאה ואז יהיה אפשר לוותר על רכז בכיר כי גם לברון יודע להוביל כדור.
הגזמת אחי ברמות מטורפות. דווין סמית' עם כל הכבוד לא יגיע לרמה של לברון, אבל הוא בהחלט מתפתח להיות טוב כמו אנדרה איגודאלה, והופעות היורוליג המרשימות שלו בעונה שעברה הן רק הפרומו לדרך שבה הוא הולך לשלוט בליגה העונה.
אתה יודע מה, אני מסכים איתך בקשר ללברון, באמת יכול להיות שבאמת הגזמתי קצת כי סה"כ לברון לא קלעי מי יודע כמה. סמית' לעומת זאת הוא קלעי אדיר, עשיתי עליו סקואיטנג ביו-טיוב ומעולם לא ראיתי אותו מחטיא - אני חושב שהוא הרבה יותר קרוב לקווין דוראנט מאשר ללברון ג'יימס כך שיכול להיות שבכל זאת עדיף להביא רכז טבעי מאשר קומבו-גארד כי רכזים כמו ווסטברוק פחות מתאימים לשחק ליד דוראנט.
עכשיו אתה כבר צודק לגמרי. סמית' הוא דוראנט עם הגנה משודרגת ומכבי חייבת להביא מישהו כמו שאראס כדי שיוכל להזין אותו בכדורים. אין משמעות למי יהיו שאר השחקנים כי סמית' לבדו יוביל את מכבי לפיינל פור הוא רק צריך את הכדור בידיים שלו. גם בצד השני כאמור סמית' הוא תותח ובהחלט יוכל לחפות על ההגנה של שאראס, של אליהו, של שרמדיני ושל סוללות כיפת ברזל. אפילו קסאמים הוא יכול לחסום.
Dperk כתב:yarinsaky כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:לברון קלעי טוב מסמית׳
no shit
סופו יותר חזק ממורן רוט.
felix_r כתב:Dperk כתב:yarinsaky כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:לברון קלעי טוב מסמית׳
no shit
סופו יותר חזק ממורן רוט.
וגם מבר רפאלי
er79 כתב:אני לא מרוצה מזה, כי אני רותח מזעם על אוחיון, אבל יש מצב שזה יהיה הקו האחורי שלנו בסופו של דבר (אם השמועות על חזרה שלו למכבי יתבררו כנכונות):
1. היקמן, אוחיון.
2. יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
אופציה אחרת לקו אחורי, אם כי הסיכויים שלה להתממש יותר קלושים לדעתי:
1. היקמן, רוט.
2. ג'אמונט גורדון, יותם/לנדסברג.
3. סמית', פניני.
er79 כתב:אני לא מרוצה מזה, כי אני רותח מזעם על אוחיון, אבל יש מצב שזה יהיה הקו האחורי שלנו בסופו של דבר (אם השמועות על חזרה שלו למכבי יתבררו כנכונות):
1. היקמן, אוחיון.
2. יותם, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
felix_r כתב:קיצ'ן, היקמן
ג'וש קארטר, הררי
סמית', פניני
אליהו, ג'יימס
שרמאדיני, זלמנסון
חנו'ש כתב:felix_r כתב:קיצ'ן, היקמן
ג'וש קארטר, הררי
סמית', פניני
אליהו, ג'יימס
שרמאדיני, זלמנסון
מעולה!!
אני חושבת שזה בדיוק הסגל שרודף את יובל בלילות עד כדי שהוא קם באמצע הלילה נוטף זיעה....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:קיצ'ן, היקמן
ג'וש קארטר, הררי
סמית', פניני
אליהו, ג'יימס
שרמאדיני, זלמנסון
מעולה!!
אני חושבת שזה בדיוק הסגל שרודף את יובל בלילות עד כדי שהוא קם באמצע הלילה נוטף זיעה....
דווקא פדרמן הצעיר אהב מאוד את הסגל הזה
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:קיצ'ן, היקמן
ג'וש קארטר, הררי
סמית', פניני
אליהו, ג'יימס
שרמאדיני, זלמנסון
מעולה!!
חנו'ש כתב:felix_r כתב:קיצ'ן, היקמן
ג'וש קארטר, הררי
סמית', פניני
אליהו, ג'יימס
שרמאדיני, זלמנסון
מעולה!!
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:קיצ'ן, היקמן
ג'וש קארטר, הררי
סמית', פניני
אליהו, ג'יימס
שרמאדיני, זלמנסון
מעולה!!
מה יש פה לא לאהוב??
קודי כתב:קארטר לא עלה כמועמד מאחר שירושלים החתימה אותו (למזלנו), אחרת בוודאי שהוא היה עולה כמועמד ושוב היו מספרים לנו איך הוא עשה דרך דומה לשל פארגו ופרקינס. אבל לשם כך תמיד יש את קיצ'ן המופלא...
קו אחורי שיכלול את אוחיון (איכס), היקמן, הלפרין ולנדסברג הוא לא קו אחורי טוב יותר משל קבוצת יורוקאפ טובה. אין בו מספיק כשרון ואין בו אפילו סקורר אחד סביר ברמות הגבוהות. זה קו אחורי שבמקרה הטוב יספיק לטופ 16. הקו האחורי של מכבי חייב שחקן מהרמה הגבוהה, מישהו שיוכל להחליף את לנגפורד אפילו חלקית, וזה אומר מישהו ברמה של הנרי דומרקאנט או ג'מונט גורדון.
LIAV10 כתב:אולי כדאי ללכת על מודל הקו הקדמי הזול יחסית:
ברוטו בדולר:
C: שרמדיני 690K, ג'וואי 690K
PF: ג'יימס 511K\ג'פרסון 500K, אליהו 1.1M, טיוס 292K
SF: סמית' 690K, פניני 700K
SG: הלפרין 730K (כולל כל החארטות), לאנדסברג 511K
PG: היקמן 440K
הכל ביחד שווה 6,354,000 דולר ברוטו (תמיד עיגלתי למעלה) מה שמשאיר 3,646,000 דולר ברוטו שזה בערך 2.8M דולר נטו
LIAV10 כתב:אולי כדאי ללכת על מודל הקו הקדמי הזול יחסית:
ברוטו בדולר:
C: שרמדיני 690K, ג'וואי 690K
PF: ג'יימס 511K\ג'פרסון 500K, אליהו 1.1M, טיוס 292K
SF: סמית' 690K, פניני 700K
SG: הלפרין 730K (כולל כל החארטות), לאנדסברג 511K
PG: היקמן 440K
הכל ביחד שווה 6,354,000 דולר ברוטו (תמיד עיגלתי למעלה) מה שמשאיר 3,646,000 דולר ברוטו שזה בערך 2.8M דולר נטו
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־17 אורחים