לפחות לא בצבע אדום ...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Thorin כתב:שם לרגע בצד את המצב של הקבוצה וכמה החולצה מתאימה כרגע,
החולצה ממש יפה לדעתי.
שם לרגע בצד את היופי של החולצה וכמה החולצה מתאימה כרגע, הקבוצה ממש מחורבנת לדעתי.Thorin כתב:שם לרגע בצד את המצב של הקבוצה וכמה החולצה מתאימה כרגע,
החולצה ממש יפה לדעתי.
וואלה , אם אני שחקן יורוליג הדבר האחרון שההיתי רוצה זה להגיע למועדון הכושל הזה.JarJarBinx כתב:עזבו אתכם משטויות כמו חולצות. המועדון הזה הוא מה שנקרא באנגלית train wreck.
כלום כלום כלום לא מתפקד, זה פשוט לא ייאמן כמה פשלות אפשר לעשות בכמה חודשים.
אחדשיודע כתב:מועדון בינוני
לטעמי היינו חלשים, גרועים, לא טובים. לא ברור איך השתפרנו לבינוני. אולי הניצחון על הגליל סינוור.אחדשיודע כתב:מועדון בינוני

עובדתית זה נראה יותר טוב בלי פויתרס… לא יודע מה זה אומר, אבל ההתעקשות של קטש לשחק איתו ב-4 הסתיימה ברגע שהוא יצא ומאז מכבי טובה יותר בכל אספקט אפשרי לרבות הריבאונד…שמוליק כתב:6 שבועות ואין זכר לסנטר במקום פויתרס. זוועה.
TAYO כתב:עובדתית זה נראה יותר טוב בלי פויתרס… לא יודע מה זה אומר, אבל ההתעקשות של קטש לשחק איתו ב-4 הסתיימה ברגע שהוא יצא ומאז מכבי טובה יותר בכל אספקט אפשרי לרבות הריבאונד…שמוליק כתב:6 שבועות ואין זכר לסנטר במקום פויתרס. זוועה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:עובדתית זה נראה יותר טוב בלי פויתרס… לא יודע מה זה אומר, אבל ההתעקשות של קטש לשחק איתו ב-4 הסתיימה ברגע שהוא יצא ומאז מכבי טובה יותר בכל אספקט אפשרי לרבות הריבאונד…שמוליק כתב:6 שבועות ואין זכר לסנטר במקום פויתרס. זוועה.
Sent from my iPhone using Tapatalk

where is the love? כתב:אתם יודעים במקרה אם מכבי מתאמנת באופן קבוע בכפר המכביה?

1/2: באמת שאני לא יודע עד לאן אפשר להגיע השנה. ו א מ ן שנגיע רחוק! אבל דבר אחד בטוח: יש לנו מעטפת מקצועית/סקאוטינג, מאמן, וצוות מקצועי אדירים: השחקנים שהם הנחיתו פה השנה הן גניבות וצריך לתת להם קרדיט גדול על כך >
https://twitter.com/RoeyGladstone/statu ... 56019425312/2: ובכלל בשנים האחרונות: ווילבקין, דורסי, בראיינט, כריס ג'ונס, קינן אוונס, אות'לו, לסור, אנטה, קווינסי וכמובן כספי, זוס, אבדיה ויש עוד... תענוג!
אחדשיודע כתב:גלדסטון מלקק להנהלה ולשאר האוכלי חינם1/2: באמת שאני לא יודע עד לאן אפשר להגיע השנה. ו א מ ן שנגיע רחוק! אבל דבר אחד בטוח: יש לנו מעטפת מקצועית/סקאוטינג, מאמן, וצוות מקצועי אדירים: השחקנים שהם הנחיתו פה השנה הן גניבות וצריך לתת להם קרדיט גדול על כך >https://twitter.com/RoeyGladstone/statu ... 56019425312/2: ובכלל בשנים האחרונות: ווילבקין, דורסי, בראיינט, כריס ג'ונס, קינן אוונס, אות'לו, לסור, אנטה, קווינסי וכמובן כספי, זוס, אבדיה ויש עוד... תענוג!
כמה ניתוק
מה ציפיתם? הוא עובד במועדוןomerk כתב:אחדשיודע כתב:גלדסטון מלקק להנהלה ולשאר האוכלי חינם1/2: באמת שאני לא יודע עד לאן אפשר להגיע השנה. ו א מ ן שנגיע רחוק! אבל דבר אחד בטוח: יש לנו מעטפת מקצועית/סקאוטינג, מאמן, וצוות מקצועי אדירים: השחקנים שהם הנחיתו פה השנה הן גניבות וצריך לתת להם קרדיט גדול על כך >https://twitter.com/RoeyGladstone/statu ... 56019425312/2: ובכלל בשנים האחרונות: ווילבקין, דורסי, בראיינט, כריס ג'ונס, קינן אוונס, אות'לו, לסור, אנטה, קווינסי וכמובן כספי, זוס, אבדיה ויש עוד... תענוג!
כמה ניתוק
וואו ציוץ מביך מאד.
לשבח את מחלקת הסקאוטינג במכבי זה השיא.