המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:חייב להגיד.
קולסון חייב לקבל הארכת חוזה פה לפני כולם.
בנוסף, ניבו אחלה של שחקן, בהתחלה לא חיבבתי אותו אבל הוא ממש השתפר מאז הפציעה של פוייתרס.
אפשר אולי לשקול להשאיר גם אותו
MTA2311 כתב:גל גל כתב:חייב להגיד.
בנוסף, ניבו אחלה של שחקן, בהתחלה לא חיבבתי אותו אבל הוא ממש השתפר מאז הפציעה של פוייתרס.
קולסון החתמה מרשימה מאוד של מכבי. לא יודע מי במערכת הביא אותו אבל זה מהלך יפה.
ניבו יכול להיות גבוה 2-3 בסדר גמור ברוטציה. עושה הרבה עבודה בלי פוזות ומתאים לסגנון של קטש.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:חייב להגיד.
קולסון החתמה מרשימה מאוד של מכבי. לא יודע מי במערכת הביא אותו אבל זה מהלך יפה.
ניבו יכול להיות גבוה 2-3 בסדר גמור ברוטציה. עושה הרבה עבודה בלי פוזות ומתאים לסגנון של קטש.
קולסון זה מישהו שהיה עליו דיבור עליו בתור מלפפון כבר הרבה זמן, ולמען האמת אני הייתי מהמר עליו כבר קודם. אבל זה בהחלט הימור מושכל (לשם שינוי) והחתמה טובה. בעיניי, מכבי היו צריכים לפעול כבר כדי להאריך את החוזה שלו, הרבה לפני שמדברים על ישראלי כזה או אחר בשוק. אבל מילא.
אם כבר שיבחת אותם על ההחתמה של קולסון, אני מרשה לעצמי לנצל את ההזדמנות לאזן ולהיכנס בהם על כל ההתנהלות העכשווית. לא מבין איך היליארד והולינס עדיין פה אם המאמן לא משתמש בהם. מראש הם היו החתמות לא טובות בעיניי (בטח הולינס), אבל אנחנו כבר 3 חודשים בתוך העונה הסדירה של היורוליג - אז למה להחזיק אותם בכוח ולא לחפש מחליף/מחליפים? הקיבעון/חסכון הזה הורג אותי. זאת בדיוק ההגדרה של מועדון בינוני בלי שאיפות. שלא לדבר על זה שנפצע גבוה ולא מביאים לו מחליף (רצוי כזה שלא יהיה תואם ניבו, אלא ישלים אותו). הנהלה ביזיונית ובעלים קמצנים.
MTA2311 כתב:נראה לי שאני נותן להם פה מספיק בראש ב12 השנים האחרונות כדי שלא יתבלבלו בטעות ויחשבו שמחמאה נקודתית אומרת משהו על ההתנהלות הכוללת.
גם העונה, כמובן, מכבי היא הקבוצה שמנוהלת הכי רע במפעל.
הבוז לנאנלי היה בדיוק בגלל הציוץ שהזכרת.omerk כתב:אחלה ניצחון כמה נקודות בנושא:
1. ההבדל בין המחוייבות ההגנתית של הקבוצה במשחקי בית לעומת משחקי חוץ זה משהו פסיכי. להנהלה יש מזל שהקהל לא מוחה כי אם מוציאים את האנרגיות של משחקי הבית, מכבי נמצאת איפושהו בין פנאתינייקוס לבאיירן מינכן
2. זו לא הקבוצה הכי מבריקה של מכבי, אבל לראשונה מזה הרבה שנים אני מרגיש שאני סך הכל די מחבב את השחקנים בתור בני אדם ואין איזה אחד שבא לי להעיף לו כאפה כשאני מסתכל עליו משחק
3. ואם כבר בעניין מחאות, לטעמי הבוז הצורם לנאנלי היה מיותר ולא מכבד. מבין שהוא לא בא בטוב לכולם מבחינת אישיות, אבל עדיין היה שחקן מכבי שלצערי התייחסו אליו בתור פרסונה נון גרטה מהרגע שדרך בהיכל, וזו בעיקר אשמת ההנהלה שיצרה את האווירה הרעילה. מה הוא כבר אמר שכ"כ הכעיס את הקהל? אני מפספס משהו? אני רק זוכר את הציוץ שכתב משהו בסגנון שאם נכשלים 8 שנים ברצף כנראה הבעיה בהנהלה ולא בשחקנים, ואני מסכים איתו 100%.
4.מאד כיף לראות את האנרגיות של מרטין במשחקים האחרונים. ממש "נפתח" לו מאז שפויתרס בחוץ
שמואל1 כתב:הבוז לנאנלי היה בדיוק בגלל הציוץ שהזכרת.omerk כתב:אחלה ניצחון כמה נקודות בנושא:
1. ההבדל בין המחוייבות ההגנתית של הקבוצה במשחקי בית לעומת משחקי חוץ זה משהו פסיכי. להנהלה יש מזל שהקהל לא מוחה כי אם מוציאים את האנרגיות של משחקי הבית, מכבי נמצאת איפושהו בין פנאתינייקוס לבאיירן מינכן
2. זו לא הקבוצה הכי מבריקה של מכבי, אבל לראשונה מזה הרבה שנים אני מרגיש שאני סך הכל די מחבב את השחקנים בתור בני אדם ואין איזה אחד שבא לי להעיף לו כאפה כשאני מסתכל עליו משחק
3. ואם כבר בעניין מחאות, לטעמי הבוז הצורם לנאנלי היה מיותר ולא מכבד. מבין שהוא לא בא בטוב לכולם מבחינת אישיות, אבל עדיין היה שחקן מכבי שלצערי התייחסו אליו בתור פרסונה נון גרטה מהרגע שדרך בהיכל, וזו בעיקר אשמת ההנהלה שיצרה את האווירה הרעילה. מה הוא כבר אמר שכ"כ הכעיס את הקהל? אני מפספס משהו? אני רק זוכר את הציוץ שכתב משהו בסגנון שאם נכשלים 8 שנים ברצף כנראה הבעיה בהנהלה ולא בשחקנים, ואני מסכים איתו 100%.
4.מאד כיף לראות את האנרגיות של מרטין במשחקים האחרונים. ממש "נפתח" לו מאז שפויתרס בחוץ
מי שמוביל את העידוד בהיכל הוא ארגון הגייט, שמקורב להנהלה. אז לא מפתיע שהם לא ראו את הציוץ בעין יפה.
omerk כתב:שמואל1 כתב:הבוז לנאנלי היה בדיוק בגלל הציוץ שהזכרת.omerk כתב:אחלה ניצחון כמה נקודות בנושא:
מי שמוביל את העידוד בהיכל הוא ארגון הגייט, שמקורב להנהלה. אז לא מפתיע שהם לא ראו את הציוץ בעין יפה.
לא רק שהם לא מוחים, הם גם עכשיו מתפקדים בתור כלבי התקיפה של ההנהלה? פתטי ביותר. ביביזם גרסת מכבי.
felix_r כתב:omerk כתב:שמואל1 כתב:הבוז לנאנלי היה בדיוק בגלל הציוץ שהזכרת.omerk כתב:אחלה ניצחון כמה נקודות בנושא:
לא רק שהם לא מוחים, הם גם עכשיו מתפקדים בתור כלבי התקיפה של ההנהלה? פתטי ביותר. ביביזם גרסת מכבי.
מזכיר לי דווקא את תומכי לפיד...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־19 אורחים