המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כבר ידוע שקטש קיבל שחקנים שלא רצה, כמו ג'רל מרטין. אני לא אופתע אם אבן הנחית עליו גם את הילארד, שלא מתאים לכדורסל של קטש.Jack55 כתב:עד שקטש לא ישתמש בו כמו שהוא צריך להשתמש בו, אנחנו פשוט לא נקבל מהיליארד כמעט כלום
היליארד צריך לשחק אך ורק בעמדה 2 כשלידו יש רכז או גארד שיודע ליצור ממסירה, ובהתקפה לנוע על חסימות לקליעה
לא ברור למה קטש החתים אותו ולמה שילמו עליו כל כך הרבה כסף אם סתם לא משתמשים בו כמו שצריך ומבזבזים אותו פה
שמואל1 כתב:כבר ידוע שקטש קיבל שחקנים שלא רצה, כמו ג'רל מרטין. אני לא אופתע אם אבן הנחית עליו גם את הילארד, שלא מתאים לכדורסל של קטש.Jack55 כתב:עד שקטש לא ישתמש בו כמו שהוא צריך להשתמש בו, אנחנו פשוט לא נקבל מהיליארד כמעט כלום
היליארד צריך לשחק אך ורק בעמדה 2 כשלידו יש רכז או גארד שיודע ליצור ממסירה, ובהתקפה לנוע על חסימות לקליעה
לא ברור למה קטש החתים אותו ולמה שילמו עליו כל כך הרבה כסף אם סתם לא משתמשים בו כמו שצריך ומבזבזים אותו פה
1+מילוס כתב:עצוב לי עליו, סך הכל. לא באמת קיבל צ'אנס בשום שלב, וקשה לשחקן שהתרגל להיות מרכזי לקבל ביטחון מכ"כ הרבה ספסל וכ"כ מעט מגרש.
חבל שלא מנסים למצוא דרך להכניס אותו לעניינים. הרי ברור לכולנו שלא יגיע לפה בשלב הזה שחקן מוכשר ממנו.
הוא לא זה שבחר בהם. בראיון עם האוזמן זה היה מאוד ברור.ankram כתב:מדוע מגיע למאמן שאינו משתמש ב2 זרים , ובתכלס זורק מליון + לפח , עוד זר?
לא שאני בא לסנגר על ההנהלה המחפירה שלנו , אבל מאמן שבונה הרכב חדש בקיץ , ובוחר 2 זרים ואינו משתמש בהם כמעט לחלוטין, לא מגיע לו עוד שחקן חיזוק הגם
שזה נראה הגיוני.
קטש לא מסוגל לנהל סגל של יותר מ8-9 שחקנים , מכבי משחקת טוב יותר ללא 2 זרים , אז מדוע להביא עוד זר?
שמואל1 כתב:הוא לא זה שבחר בהם. בראיון עם האוזמן זה היה מאוד ברור.ankram כתב:מדוע מגיע למאמן שאינו משתמש ב2 זרים , ובתכלס זורק מליון + לפח , עוד זר?
לא שאני בא לסנגר על ההנהלה המחפירה שלנו , אבל מאמן שבונה הרכב חדש בקיץ , ובוחר 2 זרים ואינו משתמש בהם כמעט לחלוטין, לא מגיע לו עוד שחקן חיזוק הגם
שזה נראה הגיוני.
קטש לא מסוגל לנהל סגל של יותר מ8-9 שחקנים , מכבי משחקת טוב יותר ללא 2 זרים , אז מדוע להביא עוד זר?
ממה שאני זוכר הוא התייחס להחתמה של הולינס כאילוץ. משמע הוא היה אולי אופציה חמישית.felix_r כתב:שמואל1 כתב:הוא לא זה שבחר בהם. בראיון עם האוזמן זה היה מאוד ברור.ankram כתב:מדוע מגיע למאמן שאינו משתמש ב2 זרים , ובתכלס זורק מליון + לפח , עוד זר?
שזה נראה הגיוני.
לא יודע איך הקשבת, אבל דווקא בראיון עם האוזמן קטש אמר, שהוא זה שהתעקש על הולינס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים