פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
10 יוני 2011, 05:30
לא מבין למה הם בחרו דווקא בו, טעות פאטלית לדעתי, כנראה שגם בשנה הבאה ברצלונה תזכה.
10 יוני 2011, 05:31
מסכים. זה מסוג המאמנים שלא יביאו לך אף תואר.
נראה אם יצליח להביא לשם שחקנים מהחבורה המוכשרת של טרוויזו.
10 יוני 2011, 07:06
עכשיו מתחיל להיות ברור למה טלטוביץ' רוצה לעזוב ..... למרות הפרסומים מוקדמים על עזיבה בגלל הבעיות אישיות איבנוביץ נשאר .... עכשיו מעניין למי מהשכנים נוספים נשבר שם ... הבנתי שלוגן לא ממשיך .....
10 יוני 2011, 13:26
ביורובאסקט מדווחים שטלטוביץ' דוחה את השמועות לגבי צסק"א.
10 יוני 2011, 13:45
מיודענו מאצ'יי לאמפה עוזב את אוניקס וחוזר לחימקי מוסקבה, בה שיחק לפני מכבי.
על פי נשיא אוניקס, חימקי הציעה לו יותר מ 2 מיליון דולר לעונה
10 יוני 2011, 14:05
felix_r כתב:מיודענו מאצ'יי לאמפה עוזב את אוניקס וחוזר לחימקי מוסקבה, בה שיחק לפני מכבי.
הנשיא של חימקי מכחיש את זה,אבל אני מניחה שזה רק עניין של זמן..
10 יוני 2011, 14:50
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מיודענו מאצ'יי לאמפה עוזב את אוניקס וחוזר לחימקי מוסקבה, בה שיחק לפני מכבי.
כן, הוא מכחיש, כי העונה ברוסיה עוד לא נגמרה.
חוץ מזה, זה שאין חתימה פורמאלית, לא אומר שאין סיכום בעל פה.
10 יוני 2011, 14:57
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מיודענו מאצ'יי לאמפה עוזב את אוניקס וחוזר לחימקי מוסקבה, בה שיחק לפני מכבי.
כן, הוא מכחיש, כי העונה ברוסיה עוד לא נגמרה.
חוץ מזה, זה שאין חתימה פורמאלית, לא אומר שאין סיכום בעל פה.
בגלל זה אמרתי שזה רק עניין של זמן..בגלל שחימקי עוד צריכה לשחק נגד צסק''א בגמר הפלייאוף
10 יוני 2011, 16:07
felix_r כתב:מיודענו מאצ'יי לאמפה עוזב את אוניקס וחוזר לחימקי מוסקבה, בה שיחק לפני מכבי.
הוא שווה חצי מהסכום הזה במקרה הטוב. אפשר היה לבזבז את הכסף הזה חכם יותר.
10 יוני 2011, 16:21
ע"פ פורום אינטרבאסקט, פקוביץ' בדרך לברסה ודושקו סבאנוביץ' חתם בפילזן.
10 יוני 2011, 16:26
שונאת את מה שקורה פה..
לפני שנה הכל עוד היה שקול..עכשיו הספרדיות חזרו להיות ספרדיות והיווניות חזרו להיות יווניות..
10 יוני 2011, 16:28
לא נראה לי נכון לגבי פקוביץ'. יש לו חוזה של 4.3 מיליון לעונה הבאה ו4.6 לעונה לאחר מכן במינסוטה.
10 יוני 2011, 16:49
כפי שזה מסתמן כעת, לא תהיה נציגה ישראלית במוק' היורוליג.
ע"פ הרשימה העדכנית, יש שם כמה קבוצות פח אשפה הזויות אמנם, אבל גם קבוצות כמו ריטאס, השלישית ברוסיה, שארלרואה החביבה, נימבורק, פאוק ומילאנו שכן יהיו שם ובאמת אין לגליל מה לחפש שם.
ככה"נ הבכיין חיים אוחיון יסתפק בגביע ה-20 שקל ומגדל את קטש ידשדשו בערבות רומניה וכו' באתגר, אחרי שהם דרג שני במוק' היורוקאפ ויקבלו קבוצה לא פראיירית.
10 יוני 2011, 16:52
ידיעה - פצצה !
ספרטק של צביקה הציעה לקירילנקו חוזה לשנתים תמורת 12.5 מיליון דולר (סך הכל)!
יש לציין, כי קירילנקו גדל בספרטק לפני שעבר לצסקא ומשם ל NBA.
10 יוני 2011, 17:05
הוא יכול לקבל יותר בNBA אבל לך תדע מה הוא יעשה. הוא עכשיו סיים חוזה של 86 מיליון וכסף בטח לא חסר לו.
10 יוני 2011, 17:15
בעל זבוב כתב:כפי שזה מסתמן כעת, לא תהיה נציגה ישראלית במוק' היורוליג.
ע"פ הרשימה העדכנית, יש שם כמה קבוצות פח אשפה הזויות אמנם, אבל גם קבוצות כמו ריטאס, השלישית ברוסיה, שארלרואה החביבה, נימבורק, פאוק ומילאנו שכן יהיו שם ובאמת אין לגליל מה לחפש שם.
ככה"נ הבכיין חיים אוחיון יסתפק בגביע ה-20 שקל ומגדל את קטש ידשדשו בערבות רומניה וכו' באתגר, אחרי שהם דרג שני במוק' היורוקאפ ויקבלו קבוצה לא פראיירית.
מוזר. איך ביורוליג לא רואים עד כמה קומנדנט קופל שידרג את הליגה הישראלית? אני במקומם הייתי מעלה 4 קבוצות ישראליות אוטומטית לשלב הבתים (אחת מהקבוצות, כמובן, צריכה להיות הגועל באדר מיינהוף ת"א, איך אפשר לוותר על הקהל "הנפלא" שלהם?).
10 יוני 2011, 17:22
מאמן הנבחרת, אריה שיבק, ימשיך עונה נוספת עם מונס הבלגית.
10 יוני 2011, 17:27
בעל זבוב כתב:ע"פ פורום אינטרבאסקט, פקוביץ' בדרך לברסה ודושקו סבאנוביץ' חתם בפילזן.
א. קשה להאמין שפקוביץ' יחזור.
ב. סבאנוביץ' נהדר. ההצלחה של ולנסיה השנה רשומה בעיקר על שמו. אם זה נכון, החתמה גדולה של פילזן.
10 יוני 2011, 17:38
רונן גינזבורג, אורן עמיאל, אפיק נסים וטרה סימונס שוב אלופי צ'כיה.
נימבורק גברה בחוץ על פרוסטז'וב 65:82 וניצחה 2:4 את סדרת הגמר.