המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:מיאמי לוחצים חזק על ריי אלן להצטרף. הם עדיין חסרים סנטר סביר בעיני, עם כל הכבוד להרכב של באטייה-בוש בפנים שעבד טוב מול הת'אנדר.
דרון וויליאמס ייפגש עם נציגים של נטס ומאבס ביום שני כדי להחליט לאן להצטרף. ג'ייסון קיד יבוא לאן שדרון יבוא. כרגע נראה שלנטס יש יותר סיכויים.
er79 כתב:דרון וויליאמס ייפגש עם נציגים של נטס ומאבס ביום שני כדי להחליט לאן להצטרף. ג'ייסון קיד יבוא לאן שדרון יבוא. כרגע נראה שלנטס יש יותר סיכויים.
אגב, צעד זה גם ישפיע על פרמאר. על אף שפרמאר החליט להישאר בנטס ולוותר על אופציית היציאה שלו, הנטס יאותו להחתים את קיד אם וויליאמס חבר שלו יישאר, זה התנאי של וויליאמס. זה ייאלץ את פרמאר לעבור בטרייד לקבוצה אחרת.
LIAV10 כתב:ג'ו ג'ונסון עבר לברוקלין נטס?
refael כתב:LIAV10 כתב:ג'ו ג'ונסון עבר לברוקלין נטס?
מתבשלת לה שם טרייד על 5 שחקנים מהנטס לאטאלנטה
ג'ורדן פארמר, אנתוני מורו, ג'ורדן וויליאמס, יוהאן פטרו ודשון סטיבנסון, כמו גם את בחירת הלוטרי של יוסטון ב-2013, בה מחזיקים הנטס.
Holiday_Armadillo כתב:הנטס הציעו למג'יק את לופז+האמפריס+ברוקס+בחירות דראפט תמורת הווארד
הייתי אומרת שנסחפו קצת
אם הם מורידים את ברוקס שלפי דעתי הולך להיות קלעי אדיר בליגה זה טרייד סביר לחלוטין
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הנטס הציעו למג'יק את לופז+האמפריס+ברוקס+בחירות דראפט תמורת הווארד
הייתי אומרת שנסחפו קצת
אם הם מורידים את ברוקס שלפי דעתי הולך להיות קלעי אדיר בליגה זה טרייד סביר לחלוטין
אני מבין שהם הולכים על סגל של חמישה שחקני NBA ועוד שני אוהדים על הספסל..
Holiday_Armadillo כתב:דרון וויליאמס כנראה נשאר בנטס תמורת חוזה של 98 מליון דולר ל-5 שנים
p&p כתב:Holiday_Armadillo כתב:דרון וויליאמס כנראה נשאר בנטס תמורת חוזה של 98 מליון דולר ל-5 שנים
אז אין סיכוי גם לדוויט הווארד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־19 אורחים