03 יולי 2012, 12:20
er79 כתב:עם כל הכבוד למאסה של טומיץ', הוא עדיין מרגרינה של בלו בנד. עשיתם מהניפוח שלו בלון. הוא עוד לא הפך לסופו. יש לנו שרוך אחד ורסטילי בהתקפה, אני לא רוצה עוד אחד. אני צריך סנטר פיזי. מאריץ' יכול לבוא לכאן על תקן גניבה, כמו סופו. כולם יכולים להספיד אותו עד מחר. פוטנציאל יש לו, והוא כבר הוכיח זאת. הוא רק צריך למצוא את הקבוצה המתאימה והמאמן שייתן בו אמון.
03 יולי 2012, 12:23
03 יולי 2012, 12:29
er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
03 יולי 2012, 12:30
er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
03 יולי 2012, 12:33
tomerp כתב:er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
יש את SLAVKO VRANES סנטר 2.30 משחק בליגה האיראנית
03 יולי 2012, 13:02
03 יולי 2012, 13:31
03 יולי 2012, 14:02
03 יולי 2012, 16:02
03 יולי 2012, 16:35
03 יולי 2012, 16:38
felix_r כתב:טלטוביץ' סיכם בברוקלין
03 יולי 2012, 16:42
rc4991 כתב:felix_r כתב:טלטוביץ' סיכם בברוקלין
בונים שם יופי של קבוצה
גם קירי' הולך לשם?
03 יולי 2012, 18:09
03 יולי 2012, 18:16
שחף כתב:er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
מי? אני לא רואה את קרסטיץ' או הווארד עומדים בתור כדי להגיע למכבי. אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות מפונקים(וגם לא מכבי).
03 יולי 2012, 18:19
jol9 כתב:שחף כתב:er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
מי? אני לא רואה את קרסטיץ' או הווארד עומדים בתור כדי להגיע למכבי. אני לא חושב שאנחנו צריכים להיות מפונקים(וגם לא מכבי).
ובלי קשר, טומיץ' שחקן טוב, רק שהוא די דומה בתכונות שלו לשרמאדיני.
03 יולי 2012, 18:20
felix_r כתב:jol9 כתב:שחף כתב:er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
הם דומים רק בזה שהם לא כל כך פיזיים. שרמאדיני שחקן גב לסל טוב, טומיץ' משחק בעיקר עם הפנים לסל
03 יולי 2012, 18:27
tomerp כתב:סמיח ארדן חתם באנדולו לשנתיים
felix_r כתב:טלטוביץ' סיכם בברוקלין
03 יולי 2012, 18:39
felix_r כתב:jol9 כתב:שחף כתב:er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
הם דומים רק בזה שהם לא כל כך פיזיים. שרמאדיני שחקן גב לסל טוב, טומיץ' משחק בעיקר עם הפנים לסל
03 יולי 2012, 18:41
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:שחף כתב:er79 כתב:שאני אבין, יש רק סנטר פיזי אחד או שניים בעולם? לא מאריץ' אז כפרות, ממשיכים לנסות. למה להתפשר על שון ג'יימס או טומיץ'. מנסים עד שמוצאים. יש מספיק סנטרים פיזיים, ותאמין לי שאתה לא צריך לחפש אותם עם פנס. חלקם ככל הנראה אפילו יעלו לך יותר זול מטומיץ'.
שניהם איטריות כאלה. בוא נגיד שהגנתית הם די דומים, ובהתקפה זה בניואנסים. לצערי, מה שקורה בדר"כ כשמביאים שני שחקנים דומים יחסית על אותה העמדה,
הוא שאחד מהם דוחק את השני, ואז השני הופך למיותר. אם אתה מביא שני שחקנים שונים, אז בדר"כ לשניהם יש מקום וצ'אנס להראות את מה שהם יודעים.
03 יולי 2012, 18:56
חנו'ש כתב:jol9 כתב:
שניהם איטריות כאלה. בוא נגיד שהגנתית הם די דומים, ובהתקפה זה בניואנסים. לצערי, מה שקורה בדר"כ כשמביאים שני שחקנים דומים יחסית על אותה העמדה,
הוא שאחד מהם דוחק את השני, ואז השני הופך למיותר. אם אתה מביא שני שחקנים שונים, אז בדר"כ לשניהם יש מקום וצ'אנס להראות את מה שהם יודעים.
זה לא גם מה שאמרנו על צמד פ"פ??