Tom1313 כתב:פתיחת מחזור עם פאפאניקולאו, ווקאפ ווזנקוב קפטן זה לא רע בכלל
שימוש בכדורי בדולח אסור לפי התקנון

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Tom1313 כתב:פתיחת מחזור עם פאפאניקולאו, ווקאפ ווזנקוב קפטן זה לא רע בכלל
toja27 כתב:ראיתי שהיו כאלו שבחרו באסטרטגיה מצחיקה כשהם ממלאים קבוצה בשחקנים מהקבוצות הלא משחקות במחזור אפילו עם שילדס
Tom1313 כתב:תגידו, לפי נסיונכם אם אני מוריד לספסל שחקן שכבר קיבל ניקוד היום (מוסא) אני כבר לא אוכל לקבל את הניקוד המלא שלו אם ארצה להחזיר אותו ליום שישי?
Tom1313 כתב:toja27 כתב:ראיתי שהיו כאלו שבחרו באסטרטגיה מצחיקה כשהם ממלאים קבוצה בשחקנים מהקבוצות הלא משחקות במחזור אפילו עם שילדס
כן זה יכול להיות ביטוח טוב אבל גם וואחאד פיספוס
felix_r כתב:Tom1313 כתב:תגידו, לפי נסיונכם אם אני מוריד לספסל שחקן שכבר קיבל ניקוד היום (מוסא) אני כבר לא אוכל לקבל את הניקוד המלא שלו אם ארצה להחזיר אותו ליום שישי?
לדעתי, לא.
toja27 כתב:felix_r כתב:Tom1313 כתב:תגידו, לפי נסיונכם אם אני מוריד לספסל שחקן שכבר קיבל ניקוד היום (מוסא) אני כבר לא אוכל לקבל את הניקוד המלא שלו אם ארצה להחזיר אותו ליום שישי?
לדעתי, לא.
גם אני חושב שלא, אבל לא בטוח איך מתייחסים לשחקנים האלו שמקבלים ניקוד ממוצע בלי לשחק.
Tom1313 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:Tom1313 כתב:תגידו, לפי נסיונכם אם אני מוריד לספסל שחקן שכבר קיבל ניקוד היום (מוסא) אני כבר לא אוכל לקבל את הניקוד המלא שלו אם ארצה להחזיר אותו ליום שישי?
לדעתי, לא.
גם אני חושב שלא, אבל לא בטוח איך מתייחסים לשחקנים האלו שמקבלים ניקוד ממוצע בלי לשחק.
תודה! גם לי נראה שלא
felix_r כתב:Tom1313 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:Tom1313 כתב:תגידו, לפי נסיונכם אם אני מוריד לספסל שחקן שכבר קיבל ניקוד היום (מוסא) אני כבר לא אוכל לקבל את הניקוד המלא שלו אם ארצה להחזיר אותו ליום שישי?
לדעתי, לא.
תודה! גם לי נראה שלא
ומי המאמן אצלך?
Tom1313 כתב:felix_r כתב:Tom1313 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:
לדעתי, לא.
תודה! גם לי נראה שלא
ומי המאמן אצלך?
סשה אובראדוביץ. אצלך?
Tom1313 כתב:felix_r כתב:Tom1313 כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:
לדעתי, לא.
תודה! גם לי נראה שלא
ומי המאמן אצלך?
סשה אובראדוביץ. אצלך?
felix_r כתב:איזה כלבים! לא הודיעו בזמן שדה קולו לא ישחק!
toja27 כתב:טום 2 נק' אחד מהשני:)
בקטע טוב כן?
Micic is dealing with a knee injury and is uncertain for Friday's game against ASVEL, according to S Sport via Basket Dergisi.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים