המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה אליפות או פלייאוף יורוליגRomanR כתב:נו טוב, הלך לקטש החידוש האוטומוטי
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
Adam כתב:אמרתי לאורך כל העונה - בולדווין שחקן נהדר אבל שחקן של מאני טיים הוא לא. הוא מחרבן במכנסיים כל פעם מחדש.
גם בראון לא שחקן של מאני טיים מבחינתי אגב. היחיד שמוכיח לי כל פעם זה קולסון. ביצים של בת יענה.
גם שני אלה לא יקרוJack55 כתב:זה אליפות או פלייאוף יורוליגRomanR כתב:נו טוב, הלך לקטש החידוש האוטומוטי
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
Adam כתב:אמרתי לאורך כל העונה - בולדווין שחקן נהדר אבל שחקן של מאני טיים הוא לא. הוא מחרבן במכנסיים כל פעם מחדש.
גם בראון לא שחקן של מאני טיים מבחינתי אגב. היחיד שמוכיח לי כל פעם זה קולסון. ביצים של בת יענה.
felix_r כתב:Adam כתב:אמרתי לאורך כל העונה - בולדווין שחקן נהדר אבל שחקן של מאני טיים הוא לא. הוא מחרבן במכנסיים כל פעם מחדש.
זה לא נכון. אני זוכר שבקבוצות הקודמות שלו היו משחקים עליו במאני טיים, והוא היה טוב. פשוט יש לך מאמן חלש, וכול אחד עושה מה שבא לו.
אחדשיודע כתב:Adam כתב:אמרתי לאורך כל העונה - בולדווין שחקן נהדר אבל שחקן של מאני טיים הוא לא. הוא מחרבן במכנסיים כל פעם מחדש.
בראון אחלה. הוא לא הבעיה, בטח לא בהתחשב בפציעה שלו. השני הכי טוב אחרי קולסון.
הבעיה שכל השאר חרא. בעיקר בולדווין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים