אתה אמיתי?A.Parker כתב:מה הסיכוי שהם מתירים לו את החוזה בקיץ? (אני מניח שאפסי, אבל סתם מתחיל לחשוב על חזרה אפשרית למכבי)
איזה חזרה למכבי
הוא לא יצא מהNBA בקרוב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתה אמיתי?A.Parker כתב:מה הסיכוי שהם מתירים לו את החוזה בקיץ? (אני מניח שאפסי, אבל סתם מתחיל לחשוב על חזרה אפשרית למכבי)
Jack55 כתב:אתה אמיתי?A.Parker כתב:מה הסיכוי שהם מתירים לו את החוזה בקיץ? (אני מניח שאפסי, אבל סתם מתחיל לחשוב על חזרה אפשרית למכבי)
איזה חזרה למכבי
הוא לא יצא מהNBA בקרוב
לא יודע, בקלות הוא גם יכול להגיע למקום אחר ולהשתלב לשיטה שם הרבה יותר טובA.Parker כתב:Jack55 כתב:אתה אמיתי?A.Parker כתב:מה הסיכוי שהם מתירים לו את החוזה בקיץ? (אני מניח שאפסי, אבל סתם מתחיל לחשוב על חזרה אפשרית למכבי)
איזה חזרה למכבי
הוא לא יצא מהNBA בקרוב
בקצב הזה זה עניין של שנתיים שלוש עד שהוא חוזר לאירופה
A.Parker כתב:Jack55 כתב:אתה אמיתי?A.Parker כתב:מה הסיכוי שהם מתירים לו את החוזה בקיץ? (אני מניח שאפסי, אבל סתם מתחיל לחשוב על חזרה אפשרית למכבי)
איזה חזרה למכבי
הוא לא יצא מהNBA בקרוב
בקצב הזה זה עניין של שנתיים שלוש עד שהוא חוזר לאירופה
A.Parker כתב:לא יודע, כבר היו שחקנים כמו וסלי ובנדר שנבחרו גבוה ממנו, לא הרשימו וחזרו לאירופה תוך כמה שנים. בהחלט יכול להיות שימצא נישה של רול פלייר משלים רק שאני לא בטוח שזה עדיף על הצלחה באירופה.
עידן כתב:A.Parker כתב:לא יודע, כבר היו שחקנים כמו וסלי ובנדר שנבחרו גבוה ממנו, לא הרשימו וחזרו לאירופה תוך כמה שנים. בהחלט יכול להיות שימצא נישה של רול פלייר משלים רק שאני לא בטוח שזה עדיף על הצלחה באירופה.
זה גם תלוי בו. אני מקבל את הרושם שהוא לא ירצה לחזור לאירופה בשנים הקרובות כל עוד הוא מצליח למצוא קבוצה בנבא, אפילו אם התפקיד שלו בנבא יסתכם בלהיות רול פלייר משלים בקבוצה חלשה.
אחדשיודע כתב:גזבייה קוקס, שנבחר ל-MVP של הליגה האוסטרלית העונה, יצטרף לדני אבדיה ו-וושינגיטון. החוזה שלו יהיה גם לעונה הבאה (סביר שיש אופציית קבוצה). סידני קינגס כרגע מתמודדת בגמר ה-NBL מול ניו זילנד ברייקרס של מודי מאור, והוא יצטרף לוושינגטון בסיום הגמר. כרגע 1:1 שם (סדרה של הטוב מ-5).The Washington Wizards are signing Sydney Kings forward Xavier Cooks – MVP of the National Basketball League in Australia -- to a deal through the 2023-2024 season, his agent Daniel Moldovan of Octagon Sports tells ESPN.https://twitter.com/wojespn/status/1632470979698991105Cooks, who’ll join the Wizards as soon as the Kings complete play in the NBL Finals this week, comes to the NBA on a contract buyout and becomes the fifth player in five years to make the leap from that organization to the NBA.
https://twitter.com/MikeAScotto/status/ ... 3092025346The Washington Wizards have signed Xavier Cooks to a four-year, $6.1 million deal, league sources told @hoopshype. The deal is guaranteed the rest of this season and the 2023-24 season, is non-guaranteed for the 2024-25 season, and includes a team option for the 2025-26 season
my man כתב:סוף סוף. כמה משחקים אנחנו סובלים בשביל לראות מחצית אחת כזו שלו..
אולי הגיע הזמן שיביא גם מחצית שנייה כזו?!
אחדשיודע כתב:אבדיה מנסה להוסיף לעצמו אסיסטים (לא מצליח כי אף אחד לא קולע), אחרת קשה להסביר למה הוא לא זורק ממצבים נוחים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים