פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 29: שאר המשחקים

17 מרץ 2023, 11:39

כשראיתי בהתחלה שפרטיזן ניצחה את אנדולו די התבאסתי. אבל אחרי קצת מחשבה דווקא חשבתי שזה לא כלכך רע לנו. הרי אנחנו מנצחים את פרטיזן במאזן הפנימי, ככה שאם נישאר עם אותו מאזן אנחנו נהיה מעליהם. גם אם מסתכלים על יתר המשחקים, פרטיזן עם רצף משחקים מאוד קשה ביחס למכבי וכנראה שתסיים את עונת היורוליג עם יותר הפסדים מאיתנו.
עם כל זה, ההפסד של אנדולו די מכבה סופית את האורות עבורם. כאוהד כדורסל זה עצוב לראות את אלופת אירופה מחוץ לפלייאוף, אבל כאוהד מכבי אני שמח מאוד שקבוצה כזאת לא תהיה במידה וקיים איזשהו סיכוי פצפון שנהיה בפיינל פור.

17 מרץ 2023, 11:56

Adam כתב:כשראיתי בהתחלה שפרטיזן ניצחה את אנדולו די התבאסתי. אבל אחרי קצת מחשבה דווקא חשבתי שזה לא כלכך רע לנו. הרי אנחנו מנצחים את פרטיזן במאזן הפנימי, ככה שאם נישאר עם אותו מאזן אנחנו נהיה מעליהם. גם אם מסתכלים על יתר המשחקים, פרטיזן עם רצף משחקים מאוד קשה ביחס למכבי וכנראה שתסיים את עונת היורוליג עם יותר הפסדים מאיתנו.
עם כל זה, ההפסד של אנדולו די מכבה סופית את האורות עבורם. כאוהד כדורסל זה עצוב לראות את אלופת אירופה מחוץ לפלייאוף, אבל כאוהד מכבי אני שמח מאוד שקבוצה כזאת לא תהיה במידה וקיים איזשהו סיכוי פצפון שנהיה בפיינל פור.

גם את אנאדולו ניצחנו במאזן הפנימי...

17 מרץ 2023, 13:02

אולימפיאקוס הראשונה שמבטיחה רשמית את מקומה בפלייאוף

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

17 מרץ 2023, 13:08

RomanR כתב:אולימפיאקוס הראשונה שמבטיחה רשמית את מקומה בפלייאוף

עונה מדהימה שלהם

17 מרץ 2023, 14:01

אני מת על ברצוקאס

17 מרץ 2023, 14:17

felix_r כתב:
Adam כתב:כשראיתי בהתחלה שפרטיזן ניצחה את אנדולו די התבאסתי. אבל אחרי קצת מחשבה דווקא חשבתי שזה לא כלכך רע לנו. הרי אנחנו מנצחים את פרטיזן במאזן הפנימי, ככה שאם נישאר עם אותו מאזן אנחנו נהיה מעליהם. גם אם מסתכלים על יתר המשחקים, פרטיזן עם רצף משחקים מאוד קשה ביחס למכבי וכנראה שתסיים את עונת היורוליג עם יותר הפסדים מאיתנו.

גם את אנאדולו ניצחנו במאזן הפנימי...

התייחסת רק לחלק הראשון של ההודעה שלי...
שורה תחתונה, מעדיף את פרטיזן מאשר את אנדולו בפלייאוף.

18 מרץ 2023, 01:04

ברצלונה ניצחה את הכוכב לאחר מאבק עיקש של הסרבים.

אלבה ניצחה את באיירן בנקודה, מסל שנקלע שנייה לסיום. זה היה הניצחון הראשון של אלבה על באיירן ביורוליג (בבונדסליגה זה קורה הרבה)

21 מרץ 2023, 22:10

מילאנו ניצחה בפנרבחצ'ה במשחק השלמה.
שאבאז היה מצוין. וילבקין היה מסטול.

21 מרץ 2023, 22:14

מתי מילאנו פה?

21 מרץ 2023, 22:17

felix_r כתב:מילאנו ניצחה בפנרבחצ'ה במשחק השלמה.

כרגע אנחנו ניצחון אחד פחות מפנר שהיא עם 3 הפסדים בארבעת המשחקים האחרונים
ומצפה לה לו"ז קשוח של: ז'לגיריס בית, ריאל חוץ, באסקוניה חוץ, אנדולו בית, הכוכב חוץ

21 מרץ 2023, 22:17

אחדשיודע כתב:מתי מילאנו פה?

עוד שלושה משחקים (יש לנו את אסוול, וירטוס ואז מילאנו). יום חמישי הבא, לא הקרוב.

21 מרץ 2023, 22:19

Avi1508 כתב:
felix_r כתב:מילאנו ניצחה בפנרבחצ'ה במשחק השלמה.

כרגע אנחנו ניצחון אחד פחות מפנר שהיא עם 3 הפסדים בארבעת המשחקים האחרונים
ומצפה לה לו"ז קשוח של: ז'לגיריס בית, ריאל חוץ, באסקוניה חוץ, אנדולו בית, הכוכב חוץ

בעיקרון לפנר יש משחקים קשים מאוד, והיא בכושר רע, לעומת מכבי, שיש לה משחקים יותר קלים והיא בכושר טוב.

אבל מספיק שנפסיד בצרפת במשחק הקרוב, וכבר בעטנו בדלי.

21 מרץ 2023, 22:20

הקרב על המקום החמישי נפתח לפתע

21 מרץ 2023, 22:26

הסיכוי היחיד ההגיוני שלנו לקחת את המקום החמישי זה שננצח 4 מתוך ה5 שנשארו (לא פשוט בכלל אבל אפשרי) ושפנר תנצח רק 2 מתוך ה5 שנשארו (ומחכים לה משחקים לא קלים, 3 חוץ 2 בית)

יהיה מעניין זה בטוח

21 מרץ 2023, 22:27

RomanR כתב:הקרב על המקום החמישי נפתח לפתע

אמרתי את זה במחזור הקודם

21 מרץ 2023, 22:30

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:מתי מילאנו פה?

עוד שלושה משחקים (יש לנו את אסוול, וירטוס ואז מילאנו). יום חמישי הבא, לא הקרוב.

אמור להיות די קשה. הם כבר במאזן של 1-7 נדמה לי ב-8 המשחקים האחרונים שלהם ביורוליג. היה נראה שהמומנטום שלהם נעצר אחרי ההפסד לריאל ואז ההפסד בליגה לוירטוס, אבל הנה. ממש לא פראיירים מאז ששבאז נייפיר חתם שם.

בכלל, אני חושב שיהיה יותר קשה ממה שחושבים מול היריבות שנותרו, למרות שעל הנייר הן לא נמצאות בחלק העליון של הטבלה (להוציא את ריאל שתגיע במחזור האחרון).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 21 מרץ 2023, 22:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 מרץ 2023, 22:31

השאלה מה זה ייתן. הרי אתה לא יודע עכשיו מי תסיים שלישית ומי רביעית. בוא נגיד שמול ברצלונה פחות הלך לנו העונה.
ויתרון ביתיות בכל מקרה מחוץ למשחק.

21 מרץ 2023, 22:35

אחדשיודע כתב:

השאלה מה זה ייתן. הרי אתה לא יודע עכשיו מי תסיים שלישית ומי רביעית. בוא נגיד שמול ברצלונה פחות הלך לנו העונה.

מול מונאקו יש לנו סיכוי.

מול ריאל?... אם יפצע להם עוד גארד, וזה קורה להם הרבה לאחרונה, אולי עוד יהיה לנו סיכוי כולשהו.

21 מרץ 2023, 22:39

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

מול מונאקו יש לנו סיכוי.

מול ריאל?... אם יפצע להם עוד גארד, וזה קורה להם הרבה לאחרונה, אולי עוד יהיה לנו סיכוי כולשהו.

לכולנו נראה לי יש טראומה מריאל. עדיף שלא. מונאקו לדעתי האופציה הטובה ביותר, אבל גם זה יהיה קשה מאוד ללא יתרון ביתיות. ובכל מקרה הנקודה היא שאי אפשר לדעת כרגע מי תסיים רביעית ומי שלישית. ולכן לא הייתי מתלהב יותר מידי מהאפשרות לסיים חמישי. צריכים לעשות את המיטב מבלי לשחוק שחקנים עד סיום העונה הסדירה. ומה שיהיה יהיה.

21 מרץ 2023, 23:04

אחדשיודע כתב:

חושב שפשוט כדאי להתרכז בלנצח כמה שיותר וב2 מחזורים האחרונים כבר יבינו פחות או יותר מה המצב

אולי במחזור האחרון ידעו אם הפסד או ניצחון זה יכול לקבוע מפגש נגד ברצלונה או מונאקו, ואז יוכלו להרשות לעצמם נגיד להפסיד ולשחק על הילוך ראשון בשביל לקבל את מונאקו (סתם דוגמה אם יהיה מצב כזה)

ככה או ככה לפחות עד 2 המחזורים האחרונים זה לא כזה רלוונטי כי אין לדעת לאן דברים יתפתחו
פרסם תגובה