04 יולי 2012, 18:18
שחף כתב:למכבי לא התפנתה אגורה. החוזה של בורשטיין ילך כנראה ללאנדסברג. אוחיון, אם ילך, ישלם כנראה ביי אאוט של איזה 200K שיספיק כנראה לממן את הלפרין(בלי המיסים שלו כן?) וזה עוד בלי שנתקענו עם רוט\ת'יוס כישראלי מספר 5. מה שמכבי קיבלה זה 80K מלאנגפורד.
04 יולי 2012, 18:20
gandya כתב:Dperk כתב:לדעתי קנר מדלי לא יעלה פחות ממאצ'באן, עם הביקוש שיש לו בשוק, ולדעתי מאצ'באן שחקן טוב יותר, ככה שלא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.
כמובן, מצבאן הוא שחקן עילוי, חצי מאירופה כבר רודפת אחריו, וממש מחר הוא חותם בצסק"א.
04 יולי 2012, 18:21
gandya כתב:שחף כתב:למכבי לא התפנתה אגורה. החוזה של בורשטיין ילך כנראה ללאנדסברג. אוחיון, אם ילך, ישלם כנראה ביי אאוט של איזה 200K שיספיק כנראה לממן את הלפרין(בלי המיסים שלו כן?) וזה עוד בלי שנתקענו עם רוט\ת'יוס כישראלי מספר 5. מה שמכבי קיבלה זה 80K מלאנגפורד.
הלו, ממתי שחקן מליגת העל(בשנה הראשונה) מקבל ממכבי משכורת שקיבל בורשטיין? לנסברג לא ייקבל יותר מ250-300K שהיה אמור לקבל יוגב.
04 יולי 2012, 18:25
Dperk כתב:gandya כתב:שחף כתב:למכבי לא התפנתה אגורה. החוזה של בורשטיין ילך כנראה ללאנדסברג. אוחיון, אם ילך, ישלם כנראה ביי אאוט של איזה 200K שיספיק כנראה לממן את הלפרין(בלי המיסים שלו כן?) וזה עוד בלי שנתקענו עם רוט\ת'יוס כישראלי מספר 5. מה שמכבי קיבלה זה 80K מלאנגפורד.
הלו, ממתי שחקן מליגת העל(בשנה הראשונה) מקבל ממכבי משכורת שקיבל בורשטיין? לנסברג לא ייקבל יותר מ250-300K שהיה אמור לקבל יוגב.
בורשטיין קיבל 300K, לא?
04 יולי 2012, 18:56
gandya כתב:Dperk כתב:gandya כתב:שחף כתב:למכבי לא התפנתה אגורה. החוזה של בורשטיין ילך כנראה ללאנדסברג. אוחיון, אם ילך, ישלם כנראה ביי אאוט של איזה 200K שיספיק כנראה לממן את הלפרין(בלי המיסים שלו כן?) וזה עוד בלי שנתקענו עם רוט\ת'יוס כישראלי מספר 5. מה שמכבי קיבלה זה 80K מלאנגפורד.
בורשטיין קיבל 300K, לא?
ממש לא.. אני לא יודע בדיוק כמה, אבל הרבה יותר "מהמינימום" לישראלי המתחיל. (אני מניח שזה היה סביב החצי מיליון).
04 יולי 2012, 18:57
rc4991 כתב:שחף כתב:אני שוב נאלץ להסכים עם שתי תובנות שעולות כאן
מצד אחד, אין למכבי כל כך ברירות. אנחנו לא צסק''א שיכולים לחכות ששחקנים טובים יפלו לנו ליד. אם אפשר להחתים פאוור טוב ברמה האירופאית כמו קנר מדלי צריך לעשות את זה עכשיו. מצד שני עמדות הרכז והסנטר הן הקריטיות ביותר בסופו של דבר ועליהן בדרך כלל קמה ונופלת העונה(לפני שנתיים מכבי פגעה עם סופו ופארגו והגיעה עד הגמר).
אני מניח שגם במכבי יודעים את זה ושהם שמו בצד מספיק כסף לסנטר ורכז,ההנהלה לא דפוקה בקטע הזה
התפנה עכשיו כסף מהעזיבה של לאנגפורד גם כי הם קיבלו פיצוי קטן וגם כי הם לא יוציאו את כל הכסף שנחסך עליו על שחקן אחד ויכול להיות שעם הכסף הזה הם שדרגו את ההצעה למדלי
יכולות להיות עוד אפשרויות כמו שעד עכשיו הם עוד חשבו להשאיר את אוחיון אבל בימים האחרונים הם החליטו שהם לא רוצים אותו ושוב התפנה לא מעט כסף
דווקא נראה שמכבי חוזרת לעניינים
04 יולי 2012, 18:59
04 יולי 2012, 19:00
jol9 כתב:gandya כתב:Dperk כתב:gandya כתב:שחף כתב:למכבי לא התפנתה אגורה. החוזה של בורשטיין ילך כנראה ללאנדסברג. אוחיון, אם ילך, ישלם כנראה ביי אאוט של איזה 200K שיספיק כנראה לממן את הלפרין(בלי המיסים שלו כן?) וזה עוד בלי שנתקענו עם רוט\ת'יוס כישראלי מספר 5. מה שמכבי קיבלה זה 80K מלאנגפורד.
בורשטיין קיבל 300K, לא?
ממש לא.. אני לא יודע בדיוק כמה, אבל הרבה יותר "מהמינימום" לישראלי המתחיל. (אני מניח שזה היה סביב החצי מיליון).
בקדנציה האחרונה שלו במכבי הוא קיבל 300K. בזו שלפני (שהיה פצוע ברובה) הוא לקח הביתה משהו כמו 500-600K.
04 יולי 2012, 19:02
yarinsaky כתב:שמעתי את גולדסטון מערוץ הספורט ברדיו והוא אומר שמדלי הלז קרוב מאוד למכבי והוא כנראה יחליף את בלו בעמדה 4 , זאת כי השתחרר כסף מכך שלאנגפורד לא ממשיך.
האם זה אומר שלא יהיה כסף גדול על הגארד הבכיר ? האם עמדה 4 במכבי, כל עוד אליהו בפנים, תשאב את הסכום הגדול ביותר לעמדה אחת ?
04 יולי 2012, 19:07
04 יולי 2012, 19:10
er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה
04 יולי 2012, 19:11
er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה
04 יולי 2012, 19:28
04 יולי 2012, 19:31
jol9 כתב:rc4991 כתב:שחף כתב:אני שוב נאלץ להסכים עם שתי תובנות שעולות כאן
מצד אחד, אין למכבי כל כך ברירות. אנחנו לא צסק''א שיכולים לחכות ששחקנים טובים יפלו לנו ליד. אם אפשר להחתים פאוור טוב ברמה האירופאית כמו קנר מדלי צריך לעשות את זה עכשיו. מצד שני עמדות הרכז והסנטר הן הקריטיות ביותר בסופו של דבר ועליהן בדרך כלל קמה ונופלת העונה(לפני שנתיים מכבי פגעה עם סופו ופארגו והגיעה עד הגמר).
אני מניח שגם במכבי יודעים את זה ושהם שמו בצד מספיק כסף לסנטר ורכז,ההנהלה לא דפוקה בקטע הזה
התפנה עכשיו כסף מהעזיבה של לאנגפורד גם כי הם קיבלו פיצוי קטן וגם כי הם לא יוציאו את כל הכסף שנחסך עליו על שחקן אחד ויכול להיות שעם הכסף הזה הם שדרגו את ההצעה למדלי
יכולות להיות עוד אפשרויות כמו שעד עכשיו הם עוד חשבו להשאיר את אוחיון אבל בימים האחרונים הם החליטו שהם לא רוצים אותו ושוב התפנה לא מעט כסף
דווקא נראה שמכבי חוזרת לעניינים
אתה אופטימיסט חסר תקנה. נדמה לי שאתה בנית סגלים בשרשורי המלפפונים הקודמים, עם ג'קסון, לאנגפורד, מאריץ' ומצ'באן וטענת בלהט שמכבי יכולה לעמוד בזה...
אם לא אתה, אז התנצלותי מראש, אבל אתה עדיין אופטימיסט חסר תקנה...
04 יולי 2012, 19:48
04 יולי 2012, 19:50
04 יולי 2012, 19:51
yellowaura כתב:רק אני שחושב שפרוביץ' יותר יקר מוויקאס למשל ?
נראה שאנשים מתייחסים לפרוביץ' כברירת מחדל. אני בכלל חושב שמבחינת שכר בשוק הייתי מדרג ככה:
טומיץ'
פרוביץ'
מאריץ'
וויקאס
04 יולי 2012, 19:55
jol9 כתב:RC, כוונות טובות זה נחמד אבל לא מספיק לקבוצה מקצוענית שמכוונת גבוה.
בכל אופן, אני גם חושב שלבסוף יש סיכוי לראות כאן קבוצה טובה, אבל לדעתי זה יהיה יותר בגלל האיש על הקווים, מאשר בגלל אנשי הצ'קים.
אני גם לא אופתע, אם פונקציה מסויימת בסגל תישאר מיותמת, ובהנהלה ייחכו לראות איך הסגל יתחבר ורק במקרה קיצוני למלא אותה במהלך העונה.
יכול מאוד להיות שיהיה מדובר דווקא בסנטר, שכן עם מדלי, אליהו, שרמאן וג'יימס, יש למכבי לכאורה קו קדמי מלא ואפילו עם איכויות.
דייויד יצליח לסחוט את הלימון ולהפיק מהקבוצה הרבה מעל מה שהיא שווה. תכלס דייויד שווה להנהלה הזאת כמה מליונים כל שנה.
04 יולי 2012, 20:04
rc4991 כתב:jol9 כתב:RC, כוונות טובות זה נחמד אבל לא מספיק לקבוצה מקצוענית שמכוונת גבוה.
בכל אופן, אני גם חושב שלבסוף יש סיכוי לראות כאן קבוצה טובה, אבל לדעתי זה יהיה יותר בגלל האיש על הקווים, מאשר בגלל אנשי הצ'קים.
אני גם לא אופתע, אם פונקציה מסויימת בסגל תישאר מיותמת, ובהנהלה ייחכו לראות איך הסגל יתחבר ורק במקרה קיצוני למלא אותה במהלך העונה.
יכול מאוד להיות שיהיה מדובר דווקא בסנטר, שכן עם מדלי, אליהו, שרמאן וג'יימס, יש למכבי לכאורה קו קדמי מלא ואפילו עם איכויות.
דייויד יצליח לסחוט את הלימון ולהפיק מהקבוצה הרבה מעל מה שהיא שווה. תכלס דייויד שווה להנהלה הזאת כמה מליונים כל שנה.
איבדתי אותך בפונקציה![]()
אם יקרה מצב כזב שלא יבנו את הקבוצה כמו שצריך כבר בקיץ אני נורא יכעס עליהם.ובכלל,הם לא למדו שעל בניה לקויה בקיץ משלמים הרבה יותר במהלך העונה???
04 יולי 2012, 20:05
yellowaura כתב:רק אני שחושב שפרוביץ' יותר יקר מוויקאס למשל ?
נראה שאנשים מתייחסים לפרוביץ' כברירת מחדל. אני בכלל חושב שמבחינת שכר בשוק הייתי מדרג ככה:
טומיץ'
פרוביץ'
מאריץ'
וויקאס