המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כן ברור, פויתרס כשיר ב100% לפלייאוףitai7 כתב:קראתי איזו שמועה שפויתרס אולי יחזור לסדרה?

Jack55 כתב:כן ברור, פויתרס כשיר ב100% לפלייאוףitai7 כתב:קראתי איזו שמועה שפויתרס אולי יחזור לסדרה?
itai7 כתב:Jack55 כתב:כן ברור, פויתרס כשיר ב100% לפלייאוףitai7 כתב:קראתי איזו שמועה שפויתרס אולי יחזור לסדרה?
מעניין אם קטש יתחיל להריץ אותו בליגה
התנין 2 כתב:נשבע לכם אני מתרגש, יש הרגשה באוויר של פיינל פור אחרי כמעט עשור.
מונאקו קבוצה טובה מאוד, אבל כזו שאפשר לעבור. בתחילת העונה הם היו טובים מאיתנו משמעותית, אבל בנקודה הזו של הזמן מדובר בקבוצות די שוות, ולא צריך לקרות הרבה כדי שמכבי תחלץ ניצחון משם, וכאן ביד אליהו אני לא רואה את מונאקו מנצחת.

מרסר כתב:התנין 2 כתב:נשבע לכם אני מתרגש, יש הרגשה באוויר של פיינל פור אחרי כמעט עשור.
מונאקו קבוצה טובה מאוד, אבל כזו שאפשר לעבור. בתחילת העונה הם היו טובים מאיתנו משמעותית, אבל בנקודה הזו של הזמן מדובר בקבוצות די שוות, ולא צריך לקרות הרבה כדי שמכבי תחלץ ניצחון משם, וכאן ביד אליהו אני לא רואה את מונאקו מנצחת.
גם מבחינת אוירה קהל וכו', עדיף לנסוע למונאקו ולא לא מדריד פיראוס או ברצלונה, לך תנסה לעשות משהו מול 11 אלף יוונים.
Jack55 כתב:כן ברור, פויתרס כשיר ב100% לפלייאוףitai7 כתב:קראתי איזו שמועה שפויתרס אולי יחזור לסדרה?

Jack55 כתב:חטפו עכשיו בראש באנדולו
felix_r כתב:Jack55 כתב:חטפו עכשיו בראש באנדולו
אבל שיחקו בלי ג'ורדן לויד, היחיד בשלישית הגארדים שלהם שגם שומר. חוץ מזה, שהמשחק הזה לא השפיע על המיקום שלהם.
מעניין מה קרה עם לויד? ההסבר הרשמי "סיבות אישיות". לך תדע...

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים