על ידי Mitelka » 14 אפריל 2023, 18:10
MVP של הקבוצה -
הקבוצה הזאת לטעמי היא של וויד. אני חושב שהוא עשה קפיצה ענקית, והוא היה הגו טו גאי שלנו. אני זוכר סלי קלאץ אדירים נגד ולנסיה ופנרבחצה כמו גם החטאות, אבל כמו עם סקוטי - אני אוהב שחקנים שלוקחים את הזריקות האלה מאשר אלה שמתחבאים. אוהב "חארות" שאין להם פחד ולא יורד להם הביטחון לזרוק אף פעם. עם החארות האלה מנצחים משחקים.
הפתעת העונה - יש פה שאלה? מישהו דמיין כזאת עונה של ג'וני? שהוא הגיע מחיפה אמרתי שהוא הג'סי קארול לעניים שאמור להיות לנו. אז עד העונה נשארנו עם העניים, פחות עם קארול. העונה כל מה שחלמתי עליו אז וכבר הייתי מוכן לזרוק אותו בקיץ הזה פתאום התמשש. השחקן שפשוט קולע שלשות באחוזים טובים וכל קבוצה מפחדת מהזריקה שלו ומצמידה לו מישהו שרץ צמוד לו לגופייה.
שחקן ההגנה של העונה - וויד בולדוויון. שומר בחסד עליון.
הישראלי המצטיין - סורקין בהנחה ודיבה כבר לקח את הקטגוריה של ההפתעה.
השחקן המאכזב של העונה - הילארד בלי צל של ספק
ההחתמה הטובה ביותר בסופו של דבר - אני חושב שכל אחד מהציר וויד-לורנזו-בונזי יכול להכנס פה.
הניצחון הגדול ביותר של העונה - היו הרבה ניצחנות אדירים בבית בסיבוב הראשון שהחזיקו אותנו מעל המים עם כל ההפסדי חוץ אבל אני חושב שניצחון החוץ באנדולו שבר איזו תקרת זכוכית בעיקר מנטלית ומפה הקבוצה טסה קדימה.
ההפסד הרע ביותר של העונה - כולם ידברו על הכוכב או וירטוס או פאו. בעיניי הכי קשה הפסדים שאתה לא בתחרות. הרבה פה מדברים על זה שמכבי הגדולה צריכה לשאוף ליותר מסתם השתחלות לפלייאוף וממש לאיים ולהיות בשורה של הגדולות. אז אם אני זורם איתם (לפעמים) יותר מדאיג אותי 30 הפרש בבאסקוניה או במדריד שהקבוצה לא ברמה בכלל.
החמישייה הטובה ביותר שיש להציע לרגעים החשובים - לורנזו, וויד, דיבה, בונזי, סורקין. סתם כי בא לי לגוון
רגע אחד שלא תשכחו מהעונה - הולינס מחזיק את הכדור כמו פצצה בערך שהשעון מתחיל להגמר בבלגרד נגד הכוכב. איזה אידיוט.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk