16 אפריל 2023, 19:50
שמוליק כתב:אחדשיודע כתב:עידן כתב:בן שרף ממש לא צריך להיות פה בעונה הבאה. הוא צריך להיות בקבוצה בליגת העל שיקבל בה 30 דקות לערב, לא במכבי ושתיגמר לו הקריירה בגיל 17.
שמוליק מעוניין בהרס הכדורסלן הישראלי. אחרת אין הסבר להצעות שלו.
קורנליוס יישאר בירושלים. יש להם עכשיו יותר כסף מאשר למכבי.
אם היה מדובר בנער פוסטר כמו דורי סהר או אגמון, אתה צודק. אבל, בן שרף זה פרוספקט ברמה של אבדיה וכספי. לא נראה לי שהרסו לאבדיה.
אבא של קורנליוס שיחק במכבי. מקווה שיגיע כי נמאס לי מההגנה של ג'יילי כהן. ההגנה של קורנליוס מדהימה.
16 אפריל 2023, 19:58
ankram כתב:דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
1. הילארד - אחלה שחקן ויכול מאד לפרוח במקום אחר\מאמן אחר , החוזה שלו כבד וצריך לשחרר משהו כדי להמשיך עם ההחתמות.
2. ים\תמיר במקום זיו
3. אם ניתן אזי זוסמן במקום מנקו (שניהם נותנים קליעה חשודה , זוס עוד נותן גוף והגנה שמנקו לא יכול)
7 זרים , בראון בולדווין קולסון מרטין ניבו פויטרס ותואם הילארד , והשאר ישראלים , לא מייצר 2 קבוצות , השלד הטוב נשאר , רמת הישראלים עולה.
16 אפריל 2023, 22:19
16 אפריל 2023, 23:12
16 אפריל 2023, 23:17
אל תבנה על 2 זרים איכותיים לקו הקדמי.A.Parker כתב:קודם כל אני אומר כבר תקופה שלא חייבים לרוץ על 8-9 זרים. בהרבה מקרים אעדיף 7 שהם ברמה גבוהה מיותר כשתמיד לפחות 2 מהם הם בריימו למיניהם. ולגבי הקו הקדמי - יהיו חייבים להחתים לפחות שני גבוהים איכותיים. מרטין בינתיים תופס יום מדי פעם (וגם אז זה בעיקר בקליעה מבחוץ) וניבו סופר מוגבל.
16 אפריל 2023, 23:19
Jack55 כתב:אל תבנה על 2 זרים איכותיים לקו הקדמי.A.Parker כתב:קודם כל אני אומר כבר תקופה שלא חייבים לרוץ על 8-9 זרים. בהרבה מקרים אעדיף 7 שהם ברמה גבוהה מיותר כשתמיד לפחות 2 מהם הם בריימו למיניהם. ולגבי הקו הקדמי - יהיו חייבים להחתים לפחות שני גבוהים איכותיים. מרטין בינתיים תופס יום מדי פעם (וגם אז זה בעיקר בקליעה מבחוץ) וניבו סופר מוגבל.
מה שכנראה יקרה זה שישארו פה חמישה זרים (טריו + ניבו ומרטין)
ישקיעו כסף רציני על שחקן לעמדה 4, יחתימו עוד גארד איכותי לקו האחורי והזר האחרון יהיה ככל הנראה אכן עוד שחקן בקו הקדמי אבל אני באמת בספק אם זה יהיה שחקן יורוליג מוכח.
סביר להניח שיהיה הימור או ניסיון פגיעה (סטייל קולסון) או איזה פליט NBA משהו כזה.
צריך גם לקחת בחשבון שלא סתם האריכו לסורקין בשנתיים ושידרגו לו בשכר, הוא לא יקבל פירורים עונה הבאה.
16 אפריל 2023, 23:35
16 אפריל 2023, 23:47
Jack55 כתב:אל תבנה על 2 זרים איכותיים לקו הקדמי.A.Parker כתב:קודם כל אני אומר כבר תקופה שלא חייבים לרוץ על 8-9 זרים. בהרבה מקרים אעדיף 7 שהם ברמה גבוהה מיותר כשתמיד לפחות 2 מהם הם בריימו למיניהם. ולגבי הקו הקדמי - יהיו חייבים להחתים לפחות שני גבוהים איכותיים. מרטין בינתיים תופס יום מדי פעם (וגם אז זה בעיקר בקליעה מבחוץ) וניבו סופר מוגבל.
מה שכנראה יקרה זה שישארו פה חמישה זרים (טריו + ניבו ומרטין)
ישקיעו כסף רציני על שחקן לעמדה 4, יחתימו עוד גארד איכותי לקו האחורי והזר האחרון יהיה ככל הנראה אכן עוד שחקן בקו הקדמי אבל אני באמת בספק אם זה יהיה שחקן יורוליג מוכח.
סביר להניח שיהיה הימור או ניסיון פגיעה (סטייל קולסון) או איזה פליט NBA משהו כזה.
צריך גם לקחת בחשבון שלא סתם האריכו לסורקין בשנתיים ושידרגו לו בשכר, הוא לא יקבל פירורים עונה הבאה.
16 אפריל 2023, 23:47
Avi1508 כתב:לגבי ניבו או פוית'רס זה התלבטות קשה מי משניהם להשאיר, אישית הייתי משאיר את פוית'רס אבל גם ניבו בא בחשבון
16 אפריל 2023, 23:55
Adam כתב:היה איזה דיבור על זה שמכבי החתימה רכז צרפתי (לא זוכר את שמו) לפני שנה-שנתיים והשאילה או משהו. לא יודע אם אתה יודע על מי אני מדבר. האם יכול להיות שהוא זה שיגיע בתור הגארד הנוסף לקו האחורי?
16 אפריל 2023, 23:57
Avi1508 כתב:Adam כתב:היה איזה דיבור על זה שמכבי החתימה רכז צרפתי (לא זוכר את שמו) לפני שנה-שנתיים והשאילה או משהו. לא יודע אם אתה יודע על מי אני מדבר. האם יכול להיות שהוא זה שיגיע בתור הגארד הנוסף לקו האחורי?
אתה כנראה מדבר על סילבן פרנסיסקו שאהרלה ויסברג פירסם שהוא חתם אבל אחר כך הוא פירסם התנצלות ואמר שזה היה מידע שגוי שהגיע אליו
17 אפריל 2023, 00:11
Adam כתב:Avi1508 כתב:Adam כתב:היה איזה דיבור על זה שמכבי החתימה רכז צרפתי (לא זוכר את שמו) לפני שנה-שנתיים והשאילה או משהו. לא יודע אם אתה יודע על מי אני מדבר. האם יכול להיות שהוא זה שיגיע בתור הגארד הנוסף לקו האחורי?
אתה כנראה מדבר על סילבן פרנסיסקו שאהרלה ויסברג פירסם שהוא חתם אבל אחר כך הוא פירסם התנצלות ואמר שזה היה מידע שגוי שהגיע אליו
נכון.
אבל אם אני זוכר נכון, פורסם עליו ב2 הקיצים האחרונים, ולא רק אהרלה ויסברג פירסם עליו.
המידע שהיה שגוי לדעתי היה זה שהוא חתם, לא זה שהוא מועמד/נמצא חזק בפנקסי הסקאוטינג.
17 אפריל 2023, 02:01
שמוליק כתב:Shay_uzan כתב:סגל:
1) בראון, בלאט (מדר לא יהיה פה לצערי)
2) בולדווין, קלעי, ג'ונדי (, מי מחזיר לי את סקוטי???)
קלעי
3) קולסון, (דל"פ) זוס (במקום מנקו)
4) 4 פותח, מרטין, כהן
5) 5 פותח, ניבו, סורקין
והישראלי הכי טוב בשוק בנוסף, לא משנה איזו עמדה (לא סנטר ולא PG)
יש פה 8 זרים, 6 ישראלים. 9 נשארו. הילארד, הולינס ומנקו לא מתאימים; זיו ובריימו לא ברמה ופניני פורש, אדאמס האמת אני חושב והוא מתאים וטוב אבל לא שווה את המקום בסגל בעונה הבאה, לא יודע אם הייתי משאיר אותו בשביל להיות זר תשיעי מחליף לבראונדווין
לדעתי זה סגל טוב ומאוזן, עם חיסרון בשלשות, לא חושב שזה שווה לבנות אליו לאליפות אירופה בגלל החסרונות המובנים שיש השנה אבל הם יכולים לעשות דברים יפים גם באירופה. צריכים למצוא 4 ו5 טובים שיוכלו להשלים טוב את ניבו, סורקין ומרטין וזה יהיה שדרוג טוב לסגל הנוכחי
על הסגל שלך:
1) בראון, בלאט, בן שרף
2) בולדווין, מדר (צריך להיות הפרויקט הראשון של אבן להחתמה), ג'ונדי (, מי מחזיר לי את סקוטי??? לא תודה)
3) קולסון, זוס (במקום מנקו)
4) ברונו קבולקו/טיילר בי מנס ציונה, מרטין, קורנליוס (רק לא כהן)
5) קייטה, ניבו, סורקין
17 אפריל 2023, 08:12
17 אפריל 2023, 09:25
ממש לא הולך לקרות. הוא אף פעם לא היה בסימן שאלהA.Parker כתב:מה הסיכוי שמאטיס ת'ייבול נפלט מה-NBA הקיץ?
אני חם עליו ממש מהטורנירים עם אוסטרליה. שומר פסיכי, פצצת אנרגיה ובאירופה גם יכול להיות סקורר לא רע. הוא מסיים חוזה, אבל מהמעבר לפורטלנד הוא פתח בכל המשחקים (22). חלום שהוא יגיע לפה איכשהו.
17 אפריל 2023, 09:34
מחזק. הוא שחקן NBA מוערך וגם מקבל רול משמעותי יותר בפורטלנד.אחדשיודע כתב:ממש לא הולך לקרות. הוא אף פעם לא היה בסימן שאלהA.Parker כתב:מה הסיכוי שמאטיס ת'ייבול נפלט מה-NBA הקיץ?
אני חם עליו ממש מהטורנירים עם אוסטרליה. שומר פסיכי, פצצת אנרגיה ובאירופה גם יכול להיות סקורר לא רע. הוא מסיים חוזה, אבל מהמעבר לפורטלנד הוא פתח בכל המשחקים (22). חלום שהוא יגיע לפה איכשהו.
17 אפריל 2023, 12:00
אחדשיודע כתב:ממש לא הולך לקרות. הוא אף פעם לא היה בסימן שאלהA.Parker כתב:מה הסיכוי שמאטיס ת'ייבול נפלט מה-NBA הקיץ?
17 אפריל 2023, 13:19
17 אפריל 2023, 13:37
17 אפריל 2023, 13:39
אחדשיודע כתב:ankram כתב:דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
1. הילארד - אחלה שחקן ויכול מאד לפרוח במקום אחר\מאמן אחר , החוזה שלו כבד וצריך לשחרר משהו כדי להמשיך עם ההחתמות.
2. ים\תמיר במקום זיו
3. אם ניתן אזי זוסמן במקום מנקו (שניהם נותנים קליעה חשודה , זוס עוד נותן גוף והגנה שמנקו לא יכול)
7 זרים , בראון בולדווין קולסון מרטין ניבו פויטרס ותואם הילארד , והשאר ישראלים , לא מייצר 2 קבוצות , השלד הטוב נשאר , רמת הישראלים עולה.
אתה בעצם מציע פה לא לנסות לשפר את הסגל. ממליץ לך להגיש מועמדות לתפקיד מנכ״ל מכבי ת״א. סיכוי טוב שתתקבל.