17 אפריל 2023, 13:42
A.Parker כתב:Jack55 כתב:אל תבנה על 2 זרים איכותיים לקו הקדמי.A.Parker כתב:קודם כל אני אומר כבר תקופה שלא חייבים לרוץ על 8-9 זרים. בהרבה מקרים אעדיף 7 שהם ברמה גבוהה מיותר כשתמיד לפחות 2 מהם הם בריימו למיניהם. ולגבי הקו הקדמי - יהיו חייבים להחתים לפחות שני גבוהים איכותיים. מרטין בינתיים תופס יום מדי פעם (וגם אז זה בעיקר בקליעה מבחוץ) וניבו סופר מוגבל.
מה שכנראה יקרה זה שישארו פה חמישה זרים (טריו + ניבו ומרטין)
ישקיעו כסף רציני על שחקן לעמדה 4, יחתימו עוד גארד איכותי לקו האחורי והזר האחרון יהיה ככל הנראה אכן עוד שחקן בקו הקדמי אבל אני באמת בספק אם זה יהיה שחקן יורוליג מוכח.
סביר להניח שיהיה הימור או ניסיון פגיעה (סטייל קולסון) או איזה פליט NBA משהו כזה.
צריך גם לקחת בחשבון שלא סתם האריכו לסורקין בשנתיים ושידרגו לו בשכר, הוא לא יקבל פירורים עונה הבאה.
זה גם מה שאני חושב. בגלל זה אני גם לא מבין למה אנשים רוצים את ניבו ומרטין שבעלי תקרת זכוכית נמוכה.
17 אפריל 2023, 13:48
Neo כתב:לא מעט כאן מדברים על גבוהים .... אבל ג א ר ד י ם מביאים גביעים . במיוחד בשיטה של קטש שלגבוהים אין כמעט משמעות
אם צריך לשים מיליון על אקסום ועוד 750\800 על שחקן 2\3 שיודע לעשות הכל בקו האחורי כמו שקטש אוהב ..... הייתי מוותר על ניבו ופוייטרס ומחתים שחקנים גבוהים ב 300 אלף .
17 אפריל 2023, 13:58
ankram כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:דל"פ - משאיר את כולם כולל כולם למעט הבאים:
1. הילארד - אחלה שחקן ויכול מאד לפרוח במקום אחר\מאמן אחר , החוזה שלו כבד וצריך לשחרר משהו כדי להמשיך עם ההחתמות.
2. ים\תמיר במקום זיו
3. אם ניתן אזי זוסמן במקום מנקו (שניהם נותנים קליעה חשודה , זוס עוד נותן גוף והגנה שמנקו לא יכול)
7 זרים , בראון בולדווין קולסון מרטין ניבו פויטרס ותואם הילארד , והשאר ישראלים , לא מייצר 2 קבוצות , השלד הטוב נשאר , רמת הישראלים עולה.
אתה בעצם מציע פה לא לנסות לשפר את הסגל. ממליץ לך להגיש מועמדות לתפקיד מנכ״ל מכבי ת״א. סיכוי טוב שתתקבל.
לשיטתי , סגל חדש שממשיך לעונה נוספת עם תיקונים בשוליים BY DEFAULT ישתפר לאחר עונה.
אבל אולי אתה צודק ,אולי עדיף שוב לבנות חצי הרכב לעשות פריש מיש ממה שעבד ולהמר, לייצר 2 קבוצות ואז להתפלל שזה יתחבר איכשהו , אולי זה מה שעדיף.
17 אפריל 2023, 14:17
ankram כתב:Neo כתב:לא מעט כאן מדברים על גבוהים .... אבל ג א ר ד י ם מביאים גביעים . במיוחד בשיטה של קטש שלגבוהים אין כמעט משמעות
אם צריך לשים מיליון על אקסום ועוד 750\800 על שחקן 2\3 שיודע לעשות הכל בקו האחורי כמו שקטש אוהב ..... הייתי מוותר על ניבו ופוייטרס ומחתים שחקנים גבוהים ב 300 אלף .
למה לעזאזל להרוס משהו שעובד? עד שחיברת את ניבו לגארדים והוא מפגיז , עד שמרטין סיים להתגלח על הזקן שלך והפציע כשחקן יורוליג , עכשיו אתה רוצה להחליף את הקו הקדמי שלך בשביל זבל G ליג ב300K ,
ועוד לשים על הפוזיציה של קולסון הנפלא עוד מישהו?
זה לא משחק מחשב.
17 אפריל 2023, 14:54
17 אפריל 2023, 14:55
17 אפריל 2023, 15:30
גם אם יישאר כמו שהוא בעיניי זה מצוין מהספסל, אם יראה שיפור זה רק בונוס.עידן כתב:מרטין נותן עונת רוקי סבירה, לא יותר מזה. האם עונה הבאה יהיה יותר טוב? אולי. באותה מידה גם יכול להישאר תקוע במקום.
אם יש אפשרות להביא שחקן יורוליג טוב ומוכח במקומו - מבחינתי זה no brainer. אם משאירים אותו לעונה הבאה כפי שנראה שזה הכיוון - אז חייבים לחזק את הקו הקדמי באופן משמעותי.
17 אפריל 2023, 15:42
Jack55 כתב:גם אם יישאר כמו שהוא בעיניי זה מצוין מהספסל, אם יראה שיפור זה רק בונוס.עידן כתב:מרטין נותן עונת רוקי סבירה, לא יותר מזה. האם עונה הבאה יהיה יותר טוב? אולי. באותה מידה גם יכול להישאר תקוע במקום.
אם יש אפשרות להביא שחקן יורוליג טוב ומוכח במקומו - מבחינתי זה no brainer. אם משאירים אותו לעונה הבאה כפי שנראה שזה הכיוון - אז חייבים לחזק את הקו הקדמי באופן משמעותי.
במכבי יודעים ומכוונים להחתים 4 מוביל בשנה הבאה, בגלל זה כבר גיששו אצל לידיי לדוגמה.
אבל בוא נראה מה יהיה מבחן התוצאה, אם לא יגיע חיזוק ראוי לקו הקדמי בקיץ זאת תהייה אכזבה ודיי כישלון כי זאת המטרה העליונה בעיניי לקיץ הקרוב.
17 אפריל 2023, 17:16
ankram כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:אל תבנה על 2 זרים איכותיים לקו הקדמי.A.Parker כתב:קודם כל אני אומר כבר תקופה שלא חייבים לרוץ על 8-9 זרים. בהרבה מקרים אעדיף 7 שהם ברמה גבוהה מיותר כשתמיד לפחות 2 מהם הם בריימו למיניהם. ולגבי הקו הקדמי - יהיו חייבים להחתים לפחות שני גבוהים איכותיים. מרטין בינתיים תופס יום מדי פעם (וגם אז זה בעיקר בקליעה מבחוץ) וניבו סופר מוגבל.
מה שכנראה יקרה זה שישארו פה חמישה זרים (טריו + ניבו ומרטין)
ישקיעו כסף רציני על שחקן לעמדה 4, יחתימו עוד גארד איכותי לקו האחורי והזר האחרון יהיה ככל הנראה אכן עוד שחקן בקו הקדמי אבל אני באמת בספק אם זה יהיה שחקן יורוליג מוכח.
סביר להניח שיהיה הימור או ניסיון פגיעה (סטייל קולסון) או איזה פליט NBA משהו כזה.
צריך גם לקחת בחשבון שלא סתם האריכו לסורקין בשנתיים ושידרגו לו בשכר, הוא לא יקבל פירורים עונה הבאה.
זה גם מה שאני חושב. בגלל זה אני גם לא מבין למה אנשים רוצים את ניבו ומרטין שבעלי תקרת זכוכית נמוכה.
איך הגעת למסקנה ששחקן בגיל של ניבו , ורוקי יורוליג כמו מרטין כבר הגיעו לתקרה שלהם? אצל ניבו רואים התקדמות ודברים שלא ראינו אותו עושים בקרייריה שלו (כמו החלטות בפיק)
מרטין רוקי יורוליג שכבר עכשיו נותן מספרים של וותרן.
17 אפריל 2023, 17:31
17 אפריל 2023, 17:52
omerk כתב:https://www.youtube.com/watch?v=q9KM8YIVUwc
נזכרתי במשחק הזה של סורקין מעונת 2020 בחיפה ותוהה לאן נעלם השחקן הזה שהיה מקבל כדור חופשי מקשת השלוש ופשוט זורק באחוזים סבירים ביותר.
סורקין הוא אחלה והוכיח שהוא שחקן יורוליג, אבל הוא לא טיפש ואני בטוח שהוא מבין ששנה הבאה יביאו חיזוק בקו הקדמי והתחרות שלו לא תהיה רק ניבו כמו רוב העונה. אם אני במקומו, אני עובד חזק על קליעה מ3. זה הג'וקר שיכול לתת לו ערך מוסף אדיר לעומת ניבו/פויתרס/סנטר זר אחר שיגיע.
17 אפריל 2023, 18:10
17 אפריל 2023, 19:16
עידן כתב:הוא לא מספיק טוב בקליעה מ-3, ואם הוא יעבוד על זה קשה זה יבוא על חשבון אספקטים אחרים שבהם הוא כן יכול להתקדם. לדעתי עדיף בכלל שיזנח את הקליעה מ-3 ויעבוד על האלמנטים שהוא חזק בהם.
18 אפריל 2023, 04:27
18 אפריל 2023, 07:12
MTA2311 כתב:לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה שחקן ישראלי ששיךר משמעותית אספקט כלשהו במשחק שלו (במיוחד קליעה) תוך כדי הקריירה.
זה לא באופי פה.
18 אפריל 2023, 07:19
נכוןJarJarBinx כתב:MTA2311 כתב:לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה שחקן ישראלי ששיךר משמעותית אספקט כלשהו במשחק שלו (במיוחד קליעה) תוך כדי הקריירה.
זה לא באופי פה.
כספי והקליעה מרחוק
18 אפריל 2023, 10:07
18 אפריל 2023, 10:17
אחדשיודע כתב:גם כספי לא באמת שיפר משמעותית. זה לא שהתחיל בלי קליעה וסיים עם קליעה מצוינת. עלה וירד באספקט הזה לאורך הקריירה.
18 אפריל 2023, 10:57
18 אפריל 2023, 12:22