פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי ת

18 אפריל 2023, 22:20

עבירות רבע רביעי: 17-4!
מכבי חטפה ברבע אחד יותר עבירות ממה ששורקים לקבוצה אחרת במשחק שלם... מתי המנהלת מביאה לזבל האלו פרחים?

18 אפריל 2023, 22:32

אורן דניאלי כתב:הניצחון האחרון של גליל עליון על מכבי ת"א: יד אליהו, מאי 2008, נגמר 72-77. את גליל אימן עודד קטש

אז חזרנו ל-2008? אם כן, נגיע לכל הגמרים ונפסיד בהם

Re: מכבי ת"א - גליל עליון (שלישי, 20:10)

19 אפריל 2023, 08:56

אתמול הייתי באולם ואני חייב לשתף אבחנה אחת - השיטה של קטש דורשת גארדים יצירתיים, משחק מהיר גם בהתקפה מסודרת ותיאום שלוקח הרבה זמן להשיג. זיו לא מתאים לשיטה, התיאום בין השחקנים יורד משמעותית כשבראון ובולדווין לא משחקים ובטח בהרכבים בהם כהן ופויתרס משחקים יחד לראשונה. ראיתי גם המון מקרים בהם כהן מעיר לזיו על פעולה כזו או אחרת. בקיצור, זיו לא מתאים ובכל מקרה בשיטה של קטש, אי אפשר שתהיה קבוצה לליגה וקבוצה לאירופה כי זה פשוט לא יתחבר. מאד חסר כאן גארד יוצר שלישי לליגה. עדיפות לישראלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19 אפריל 2023, 12:38

TAYO כתב:אתמול הייתי באולם ואני חייב לשתף אבחנה אחת - השיטה של קטש דורשת גארדים יצירתיים, משחק מהיר גם בהתקפה מסודרת ותיאום שלוקח הרבה זמן להשיג. זיו לא מתאים לשיטה, התיאום בין השחקנים יורד משמעותית כשבראון ובולדווין לא משחקים ובטח בהרכבים בהם כהן ופויתרס משחקים יחד לראשונה. ראיתי גם המון מקרים בהם כהן מעיר לזיו על פעולה כזו או אחרת. בקיצור, זיו לא מתאים ובכל מקרה בשיטה של קטש, אי אפשר שתהיה קבוצה לליגה וקבוצה לאירופה כי זה פשוט לא יתחבר. מאד חסר כאן גארד יוצר שלישי לליגה. עדיפות לישראלי.

מדר

19 אפריל 2023, 13:04

זיו לא ברמה ומעולם לא היה ומה שאנחנו רואים היום אמרנו פה בפורום הרבה לפני שהוא חתם פה..
פשוט שחקן לקבוצות קטנות

19 אפריל 2023, 15:15

A.Parker כתב:
TAYO כתב:אתמול הייתי באולם ואני חייב לשתף אבחנה אחת - השיטה של קטש דורשת גארדים יצירתיים, משחק מהיר גם בהתקפה מסודרת ותיאום שלוקח הרבה זמן להשיג. זיו לא מתאים לשיטה, התיאום בין השחקנים יורד משמעותית כשבראון ובולדווין לא משחקים ובטח בהרכבים בהם כהן ופויתרס משחקים יחד לראשונה. ראיתי גם המון מקרים בהם כהן מעיר לזיו על פעולה כזו או אחרת. בקיצור, זיו לא מתאים ובכל מקרה בשיטה של קטש, אי אפשר שתהיה קבוצה לליגה וקבוצה לאירופה כי זה פשוט לא יתחבר. מאד חסר כאן גארד יוצר שלישי לליגה. עדיפות לישראלי.

מדר

אולי הישראלי היחיד שיכול לבוא בחשבון לתפקיד כזה.
אבל נראה לי שיהיה זר.

19 אפריל 2023, 17:26

גם מדר הוא לא איזה שוס. ב-8 המשחקים האחרונים שלו בפרטיזן הוא לא עשה מדד גבוה יותר מ 6.

19 אפריל 2023, 17:27

צודק

19 אפריל 2023, 17:34

felix_r כתב:גם מדר הוא לא איזה שוס. ב-8 המשחקים האחרונים שלו בפרטיזן הוא לא עשה מדד גבוה יותר מ 6.

ליורוליג הוא כנראה לא ברמה של יותר משחקן מחליף בקבוצה בינונית כרגע, אבל בליגה הישראלית הוא אמור להיות אחד הישראלים הטובים בליגה, אם לא הכי טוב.

כך או כך אני לא מאמין שהוא יגיע.

19 אפריל 2023, 18:47

להתראות בפיינל פורי

19 אפריל 2023, 19:23

שועל כתב:להתראות בפיינל פורי

שכחת אות אחת. זה צריך להיות:

להתראות בפיינל פורים
פרסם תגובה