05 יולי 2012, 10:23
Thorin כתב:שאלה לכולם, אם הייתם יודעים שטיוס בא במקום הסנטר הזר אך הכסף שנחסך היה הולך למקאלב לדוגמא, הייתם קונים?
זאת אומרת אופציה ראשונה טיוס במקום ג'יימס ומגיע סנטר כמו מאריץ אך גארד זול מליגת הפיתוח או כל מקום אחר
אופציה שניה טיוס במקום הסנטר הזר, אך מקאלב הרכז בשנה הבאה לצד היקמן, הייתם לוקחים??
05 יולי 2012, 10:25
argof כתב:Thorin כתב:שאלה לכולם, אם הייתם יודעים שטיוס בא במקום הסנטר הזר אך הכסף שנחסך היה הולך למקאלב לדוגמא, הייתם קונים?
זאת אומרת אופציה ראשונה טיוס במקום ג'יימס ומגיע סנטר כמו מאריץ אך גארד זול מליגת הפיתוח או כל מקום אחר
אופציה שניה טיוס במקום הסנטר הזר, אך מקאלב הרכז בשנה הבאה לצד היקמן, הייתם לוקחים??
ראה הדיון בסגל שלכם לעונה הבאה..
05 יולי 2012, 12:40
05 יולי 2012, 14:24
jol9 כתב:er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2547215
טיוס ויותם מתקרבים. לא ברור לי: קו קדמי של שישה? מדלי, אליהו, ג'יימס, שרמדיני וזר? מקווה מאוד שטיוס לא יבוא על חשבון סנטר זר.
אם טיוס יגיע וג'יימס יישאר, אז לא יגיע לדעתי סנטר נוסף.
אחרי ההחתמה של לאנדסברג, ובהנחה וליאור יישאר ויותם יגיע, לא הייתי מנסה לצרף את טיוס. הוא לא ממש מתאים.
יש את ליאור, ועכשיו גם את מדלי, ואת ג'יימס... לאן בדיוק טיוס ייכנס?
05 יולי 2012, 14:28
Holiday_Armadillo כתב:בספורטאנדו טוענים שמכבי ביקשו מהנציגים של טיוס לחכות עד יום שני עם ההחלטה שלהם
לפי האתר יש לשחקן הצעות מקאנטו, מורסיה ומכבי
05 יולי 2012, 14:30
gandya כתב:jol9 כתב:er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2547215
טיוס ויותם מתקרבים. לא ברור לי: קו קדמי של שישה? מדלי, אליהו, ג'יימס, שרמדיני וזר? מקווה מאוד שטיוס לא יבוא על חשבון סנטר זר.
אם טיוס יגיע וג'יימס יישאר, אז לא יגיע לדעתי סנטר נוסף.
אחרי ההחתמה של לאנדסברג, ובהנחה וליאור יישאר ויותם יגיע, לא הייתי מנסה לצרף את טיוס. הוא לא ממש מתאים.
יש את ליאור, ועכשיו גם את מדלי, ואת ג'יימס... לאן בדיוק טיוס ייכנס?
שאלה טובה.
מצד שני הוא סוג של נכס(מתאזרח), ואם חושבים למען השנים הבאות לא בטוח שמכבי יכולים להרשות לעצמם לפספס מתאזרח שכזה.\
05 יולי 2012, 14:30
05 יולי 2012, 14:31
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספורטאנדו טוענים שמכבי ביקשו מהנציגים של טיוס לחכות עד יום שני עם ההחלטה שלהם
מישהו מוכן להסביר לי למה אנחנו מקרקרים סביב טיוס?
מדובר בשחקן נחמד ולא יותר שרק בגלל שהוא ישראלי גורם למכבי לרצות להביא אותו בעמדה מלאה כבר,ובכלל אני לא חושב שהוא יצליח ביורוליג ובליגה אנחנו נסתדר גם בלעדיו
אז למה לבזבז 250 אלף דולר(170+ביי אאוט של 50,עיגלתי קצת)שזה בערך כמו 350-400 נטו לזר? פשוט בזבוז כסף
05 יולי 2012, 14:36
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספורטאנדו טוענים שמכבי ביקשו מהנציגים של טיוס לחכות עד יום שני עם ההחלטה שלהם
מדובר בשחקן נחמד ולא יותר שרק בגלל שהוא ישראלי גורם למכבי לרצות להביא אותו בעמדה מלאה כבר,ובכלל אני לא חושב שהוא יצליח ביורוליג ובליגה אנחנו נסתדר גם בלעדיו
אז למה לבזבז 250 אלף דולר(170+ביי אאוט של 50,עיגלתי קצת)שזה בערך כמו 350-400 נטו לזר? פשוט בזבוז כסף
05 יולי 2012, 14:39
gandya כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספורטאנדו טוענים שמכבי ביקשו מהנציגים של טיוס לחכות עד יום שני עם ההחלטה שלהם
כי אין ישראלים, ואין מתאזרחים, וזה שאתה חושב שהוא לא מספיק טוב, זו רק דעתך(אני גם לא רואה בו עילוי),אבל יכול להיות שמדובר בשחקן לא רע. (עדיין צעיר), וקבוצות דרג שני\שלישי כמו קאנטו והקטנות מספרד לא יכולות להציעה חוזה לשחקן גרוע סתם כי משעמם להן. בשורה תחתונה, כן הוא ישראלי, אין בארץ מתאזרחים ברמה סבירה, אז חוטפים את מי שאפשר.
05 יולי 2012, 14:40
05 יולי 2012, 14:46
Mta_atic כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספורטאנדו טוענים שמכבי ביקשו מהנציגים של טיוס לחכות עד יום שני עם ההחלטה שלהם
כי אין ישראלים, ואין מתאזרחים, וזה שאתה חושב שהוא לא מספיק טוב, זו רק דעתך(אני גם לא רואה בו עילוי),אבל יכול להיות שמדובר בשחקן לא רע. (עדיין צעיר), וקבוצות דרג שני\שלישי כמו קאנטו והקטנות מספרד לא יכולות להציעה חוזה לשחקן גרוע סתם כי משעמם להן. בשורה תחתונה, כן הוא ישראלי, אין בארץ מתאזרחים ברמה סבירה, אז חוטפים את מי שאפשר.
הכל טוב ויפה, אבל במקום שון ג'יימס?
להחליף סנטר 2.08 עם מוטת ידיים מפלצתית בעוד 2.03 שנתן עונה יפה באשדוד ומחזיק בת.ז כחולה זה אבסורד.
שימצאו תחליף לישראלים בעמדה אחרת - מבחינתי אפשר להביא את רוט והלפרין יחד ולסגור סיפור, אף אחד לא צריך ישראלי על עמדה 5.
אם יביאו אותו כגיבוי אני אשמח כי הוא באמת שחקן עם פוטנציאל, אבל ממש לא במקום ג'יימס.
05 יולי 2012, 14:53
gandya כתב:Mta_atic כתב:gandya כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בספורטאנדו טוענים שמכבי ביקשו מהנציגים של טיוס לחכות עד יום שני עם ההחלטה שלהם
הכל טוב ויפה, אבל במקום שון ג'יימס?
להחליף סנטר 2.08 עם מוטת ידיים מפלצתית בעוד 2.03 שנתן עונה יפה באשדוד ומחזיק בת.ז כחולה זה אבסורד.
שימצאו תחליף לישראלים בעמדה אחרת - מבחינתי אפשר להביא את רוט והלפרין יחד ולסגור סיפור, אף אחד לא צריך ישראלי על עמדה 5.
אם יביאו אותו כגיבוי אני אשמח כי הוא באמת שחקן עם פוטנציאל, אבל ממש לא במקום ג'יימס.
רק כגיבוי, אבל גיבוי שמוריד 400K מהתקציב.. יחד עם זאת, על תשווה אותו עם רוט, רוט עולה לא פחות, רוט אחרי כל הפציעות והגיל, די קרוב לגמור את הסוס, טיוס עדיין ילד.
05 יולי 2012, 14:54
05 יולי 2012, 14:54
05 יולי 2012, 14:56
rc4991 כתב:אבל בשביל מה לשרוף 400 אלף דולר נטו בשביל גבוה חמישי?
זה לא משנה לי אם הוא ישראלי או זר,אין לנו את הפריבילגיה להחזיק גבוה חמישי ובטח שלא בסכום הזה
לאנד' שחקן הרבה יותר טוב ויכול להיות אפילו שחקן חמישיה כבר בעונה הבאה והוא יכול לקבל דקות משחק אבל למה לתת דקות לטיוס כשיש לך ארבע גבוהים הרבה יותר טובים ולבזבז כך את התקציב?
05 יולי 2012, 14:57
מקובי כתב:שימצאו תחליף לישראלים בעמדה אחרת - מבחינתי אפשר להביא את רוט והלפרין יחד ולסגור סיפור, אף אחד לא צריך ישראלי על עמדה 5.
בעייתי קצת בעידן החוק הרוסי.
אם ליאור יוצא לנוח אז אתה צריך ששני הישראלים יהיו בקו האחורי...
כישראלי חמישי הוא בסדר גמור, גם על חשבון ג'יימס.
05 יולי 2012, 15:03
Mta_atic כתב:מקובי כתב:שימצאו תחליף לישראלים בעמדה אחרת - מבחינתי אפשר להביא את רוט והלפרין יחד ולסגור סיפור, אף אחד לא צריך ישראלי על עמדה 5.
בעייתי קצת בעידן החוק הרוסי.
אם ליאור יוצא לנוח אז אתה צריך ששני הישראלים יהיו בקו האחורי...
כישראלי חמישי הוא בסדר גמור, גם על חשבון ג'יימס.
מה הבעיה בשני ישראלים בקו האחורי בחלק מהזמן?
כמה פעמים העונה רצנו עם סגל שלוש וארבע ישראלים והכל היה בסדר...
05 יולי 2012, 15:06
05 יולי 2012, 15:09
Mta_atic כתב:הלפרין הגיע להבנות עם רשויות המס וישחק במכבי ת"א העונה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23702.html