27 אפריל 2023, 02:44
Shay_uzan כתב:אחדשיודע כתב:הלפרין באמת יכול להיות בלתי (והאמת שהתחרטתי תוך כדי שרשמתי את השם שלו). אבל זילברשטיין דווקא אני מחבב מאוד. למרות אהדתו להפועל, הוא משתדל להיות אובייקטיבי בשידורים שלו. מקצועי לחלוטין. אם נקביל את זה לשדרי הכדורגל, הוא היהונתן כהן של הכדורסל. ואם כבר אמרת התלהבות מאולצת, אמרת רסקין. זה השם השני שלו. די, נמאס ממנו. הגיע הזמן לרענן ולהשאיר אותו בנינג׳ה ובריכולי הבוקר של ערוץ 12. ואגב, בטלוויזיה הוא עשה את צעדיו הראשונים בתחום הספורט (פינת ספורט). לא בשום דבר אחר (לא שזה רלוונטי).
עידו גור - ממש לא. חופר וילדותי לעיתים קרובות מידי.
האוזמן כבר פירשן משחקי יורוליג של מכבי והיה טוב. עוד שם - ירון טלפז. לא יודע כמה הוא מתאים לתפקיד של פרשן יורוליג, אבל כאישיות הוא אחלה. ולגבי שלח - ממש לא מגזימים. מי שמכיר את ההיסטוריה שלו, ואת כל ההתבטאויות האנטי-מכביסטיות שלו לאורך השנים, יודע על מה מדברים. גם אלי סהר עדיף עליו בהרבה מבחינתי (גם כי בדומה לרמי וייץ, אחוזי הזכייה איתו גבוהים יותר).
היו לו 2 משחקים של הוויזארדס לקראת סיום העונה שהם היו לא טובים מבחינתו בלשון המעטה
חשבתי על טלפז והאמת גם פחות אוהב אץ השידורי לילה שלו, אבל ביחס לשאר הוא בסדר
Shay_uzan כתב:מרגיש לי שרסקין מלהב בניגוד להלפרים בגבול של הטעם הטוב, לא קופץ על כל סל והטון שלו יותר נסבל שהוא כן עושה את זה. טלוויזיה או לא רסקין (כאחד ששומעים רק את הקול שלו) התחיל בגל"צ והקולגות שלו תמיד פירגנו לו.
וואלה דוגרי, בNBA יש שדרים הרבה פחות טובים ממנו, השדר של הוויזארדס מעצבן (את ההוא של שנה שעברה דווקא דיי חיבבתי) וגם לשארלוט יש שדר שאני רוצה לתת לו אגרוף. מבין האופציות רסקה לדעתי הכי טוב בפער ויש הרבה יותר גרועים ממנו בתפקיד הזה במקומות אחרים, לא כולם זה קווין הרלן או מתקרבים לרמתו, אבל לדעתי יש יותר שדרים גרועים מטובים ולא הייתי מפיל את זה על רסקין כי כרגע אני לא רואה לו מחליף
27 אפריל 2023, 09:36
דוידוביץ היה אחראי כמעט בלעדי על העכברים ביורקאפ.אחדשיודע כתב:אגב, מי בדר״כ משדר את משחקי הכדורסל הבולטים בערוצי צ׳רלטון? שרון דוידוביץ'? לירון שכנר? יורם ארבל? אף אחד מהם?
27 אפריל 2023, 10:37
27 אפריל 2023, 10:38
Mitelka כתב:דוידוביץ היה אחראי כמעט בלעדי על העכברים ביורקאפ.אחדשיודע כתב:אגב, מי בדר״כ משדר את משחקי הכדורסל הבולטים בערוצי צ׳רלטון? שרון דוידוביץ'? לירון שכנר? יורם ארבל? אף אחד מהם?
צביקה וטפירו לסירוגין היו הפרשנים. דוידוביץ אחלה ממש. צביקה כפרשן לא מתאים לטעמי.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
27 אפריל 2023, 10:40
27 אפריל 2023, 10:46
27 אפריל 2023, 10:47
MTA2311 כתב:שדרן לא באמת בעיה למצוא, יש כמו מים ורסקין מוצה מזמן. זילברשטיין אחלה נגיד.
פרשן יותר בעייתי,לא כי שלח איזה עילוי, הוא מזעזע, פשוט כי פשוט אין היום פרשני כדורסל.
27 אפריל 2023, 11:26
27 אפריל 2023, 11:40
JarJarBinx כתב:לי הם לא כאלה מפריעים. לא מתלהמים יותר מדי, ומקשקשים במידה סבירה ולא יותר מדי.
יש גרועים מהם בהרבה.