המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:השילוב שלו יהיה מבחן לא קטן לקטש. האם הוא חוזר לשטויות מתחילת העונה עם תפקוד שלו ב-4 או שהוא מסיק מסקנות ומשחק איתו רוב מוחלט של הזמן כסנטר.
משה כתב:A.Parker כתב:השילוב שלו יהיה מבחן לא קטן לקטש. האם הוא חוזר לשטויות מתחילת העונה עם תפקוד שלו ב-4 או שהוא מסיק מסקנות ומשחק איתו רוב מוחלט של הזמן כסנטר.
לא נעים לומר אבל הדבר הכי טוב שקרה למכבי הייתה הפציעה של פויתרס. זה אילץ לקטש להפסיק לשחק עם ההרכב המטומטם של ניבו+פויתרס. מקווה שהדבר הזה לא יחזור על עצמו אפילו לא דקה עד סוף העונה.
משה כתב:A.Parker כתב:השילוב שלו יהיה מבחן לא קטן לקטש. האם הוא חוזר לשטויות מתחילת העונה עם תפקוד שלו ב-4 או שהוא מסיק מסקנות ומשחק איתו רוב מוחלט של הזמן כסנטר.
לא נעים לומר אבל הדבר הכי טוב שקרה למכבי הייתה הפציעה של פויתרס. זה אילץ לקטש להפסיק לשחק עם ההרכב המטומטם של ניבו+פויתרס. מקווה שהדבר הזה לא יחזור על עצמו אפילו לא דקה עד סוף העונה.
Jack55 כתב:לרגל החזרה הקרובה של אלכס פוית'רס, הכנתי סרטון הייליטס שלו מהמשחקים שכן הספיק לשחק העונה לפניי הפציעה.
felix_r כתב:כמו כול שחקן אחר בעולם, פויטרס צריך שישתמשו בו בצורה נכונה על מנת שיראה את המיטב.
Runner30 כתב:הפציעה שלו ביד, לו?
מה הסיבה שלא יהיה בכושר כבר עכשיו?
Mitelka כתב:מסכים עם כל האלה שטוענים שהוא צריך אולי להחליף את בריימו (כרגע, דגש על כרגע). גם אם הוא מדהים לצורך העניין אין סיכוי שהקבוצה רצה כל כך טוב והוא אחרי פציעה כל כך קשה ולהכניס אותו במאני טיים זה מתכון לאסון וזה בכלל לא קשור אליו. תחשבו כבר על הדינימקה המשופשפת של לורנזו וניבו או סורקין. אתה לא מנסה להתניע מחדש דבר כזה בפלייאוף יורוליג. זה מה יש, אוהב אותו מאוד, יצטרכו לקבל החלטה לא פשוטה לגביו בקיץ.
אפשר להריץ אותו מול גליל מחרתיים אבל עדיין זה לא אותה רמה ולא אותה אינטנסביות ואי אפשר להחזיר בחצי משחק בליגה תיאום ופלואו שהקבוצה הגיעה אליו בחצי שנה האחרונה. אני בצער רב מוותר על שירותיו העונה. אני מדבר באופן כללי לא עכשיו פרטני שיכנס לחצי דקה רק כדי לתת קצת עבירות. זה בסדר.
מסכים וזה מבחן לקטש האם הוא מסוגל לעשות את זה.Mitelka כתב:מסכים עם כל האלה שטוענים שהוא צריך אולי להחליף את בריימו (כרגע, דגש על כרגע). גם אם הוא מדהים לצורך העניין אין סיכוי שהקבוצה רצה כל כך טוב והוא אחרי פציעה כל כך קשה ולהכניס אותו במאני טיים זה מתכון לאסון וזה בכלל לא קשור אליו. תחשבו כבר על הדינימקה המשופשפת של לורנזו וניבו או סורקין. אתה לא מנסה להתניע מחדש דבר כזה בפלייאוף יורוליג. זה מה יש, אוהב אותו מאוד, יצטרכו לקבל החלטה לא פשוטה לגביו בקיץ.
אפשר להריץ אותו מול גליל מחרתיים אבל עדיין זה לא אותה רמה ולא אותה אינטנסביות ואי אפשר להחזיר בחצי משחק בליגה תיאום ופלואו שהקבוצה הגיעה אליו בחצי שנה האחרונה. אני בצער רב מוותר על שירותיו העונה. אני מדבר באופן כללי לא עכשיו פרטני שיכנס לחצי דקה רק כדי לתת קצת עבירות. זה בסדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־10 אורחים