05 מאי 2023, 16:37
מילוס כתב:בחייכם, משחקי המיקום האלו הם קשקוש ולא צריכים לעניין את מכבי.
גם אם לא יסיימו ראשונים, מה יקרה? כמה קבוצת יורוקאפ בהר הגעש דרייב אין משנה את המשוואה בשביל קבוצה שחולמת לזכות ביורוליג בעוד כמה שבועות?
צריך סגל מלא, אחרי מנוחה ומרוכז מנטלית במונאקו, מצדי שאבי אבן יעלה מול ירושלים.
05 מאי 2023, 17:00
05 מאי 2023, 17:12
05 מאי 2023, 17:19
05 מאי 2023, 17:24
+1מילוס כתב:זה בדיוק זה, עניין של סדר עדיפויות, ומשחק ליגה לא קריטי מדי לא יכול לפגוע אפילו בפסיק בהכנה והכשירות למשחק הכי חשוב של העונה (מונאקו).
על אחת כמה וכמה כשמכבי כרגע מובילה ב-2 משחקים על אוסישקין ו-3 על מגדל. ז"א שגם אם יפסידו למגדל, באמת שלא קרה כלום.
06 מאי 2023, 19:02
06 מאי 2023, 19:16
06 מאי 2023, 19:41
itai7 כתב:קאדין קרינגטון ומארקס מייריס מחוץ לסגל הפועל ירושלים למשחק מול מכבי תל אביב, לורנזו בראון ובונזי קולסון,בריימו מחוץ לסגל של קטש מנגד
@IsraelHayomHeb
06 מאי 2023, 20:52
omerk כתב:itai7 כתב:קאדין קרינגטון ומארקס מייריס מחוץ לסגל הפועל ירושלים למשחק מול מכבי תל אביב, לורנזו בראון ובונזי קולסון,בריימו מחוץ לסגל של קטש מנגד
@IsraelHayomHeb
מעולה חייבים לתת מנוחה לבריימו לפני מונאקו
06 מאי 2023, 21:43
07 מאי 2023, 00:21
Jazzman כתב:טןב שבראון לא משותף. הייתי משתף קולסון במקום את מרטין אלא אם הוא סוחב איזו פציעה. מרטין גרוע בליגה כל העונה. אני מבין שקטש מנסה להכניס אותו לעניינים אבל אין לזה תוחלת פה. י
07 מאי 2023, 01:51
Jazzman כתב:טןב שבראון לא משותף. הייתי משתף קולסון במקום את מרטין אלא אם הוא סוחב איזו פציעה. מרטין גרוע בליגה כל העונה. אני מבין שקטש מנסה להכניס אותו לעניינים אבל אין לזה תוחלת פה. י
07 מאי 2023, 14:37
07 מאי 2023, 15:06
Mitelka כתב:הבעיה שלנו שיש פלונטר עם המשחק נגד הפועל. מסתבר שיש בעיה עם מוצ״ש כי במידה והמשחק קובעֿ, זה אומר ש48 שעות לפני הקבוצות לא ידעו נגד מי הן בפלייאוף במשחק הראשון ביום שני. וגם ב״ש והרצליה ״מתריאות״ על כך (יסיימו 7-8).
אז כרגע הדרבי ״לכאורה״ בשישי בצהריים, שזה בערך 40 שעות אחרי המשחק במונאקו. והמנהלת ״מחכה״ לראות מה יקרה היום. אם לא ננצח ונבטיח פיסגה יש מצב טוב שאנחנו הולכים לדרבי מכריע דקה אחרי מונאקו.
אם נבטיח פיסגה אז מוצ״ש יהיה בוודאות המשחק נגד הפועל.
הזייה.
07 מאי 2023, 15:20
Jazzman כתב:Mitelka כתב:הבעיה שלנו שיש פלונטר עם המשחק נגד הפועל. מסתבר שיש בעיה עם מוצ״ש כי במידה והמשחק קובעֿ, זה אומר ש48 שעות לפני הקבוצות לא ידעו נגד מי הן בפלייאוף במשחק הראשון ביום שני. וגם ב״ש והרצליה ״מתריאות״ על כך (יסיימו 7-8).
אז כרגע הדרבי ״לכאורה״ בשישי בצהריים, שזה בערך 40 שעות אחרי המשחק במונאקו. והמנהלת ״מחכה״ לראות מה יקרה היום. אם לא ננצח ונבטיח פיסגה יש מצב טוב שאנחנו הולכים לדרבי מכריע דקה אחרי מונאקו.
הזייה.
פשוט מגוחך. לא מצליחים אפילו לנהל לוז סביר. הפתרון היה כמובן לוותר מראש על קיום הסיבוב השלישי. שני סיבובים זה די והותר.
07 מאי 2023, 15:59
Mitelka כתב:Jazzman כתב:Mitelka כתב:הבעיה שלנו שיש פלונטר עם המשחק נגד הפועל. מסתבר שיש בעיה עם מוצ״ש כי במידה והמשחק קובעֿ, זה אומר ש48 שעות לפני הקבוצות לא ידעו נגד מי הן בפלייאוף במשחק הראשון ביום שני. וגם ב״ש והרצליה ״מתריאות״ על כך (יסיימו 7-8).
הזייה.
פשוט מגוחך. לא מצליחים אפילו לנהל לוז סביר. הפתרון היה כמובן לוותר מראש על קיום הסיבוב השלישי. שני סיבובים זה די והותר.
בדיחה. ואני מבין את ב״ש והרצליה. בראשון בבוקר (או שבת בלילה) הן ידעו נגד מי הן ביום שני בסידרת פלייאוף. מבחינתם זה הזוי.
07 מאי 2023, 16:06
07 מאי 2023, 16:26
omerk כתב:itai7 כתב:קאדין קרינגטון ומארקס מייריס מחוץ לסגל הפועל ירושלים למשחק מול מכבי תל אביב, לורנזו בראון ובונזי קולסון,בריימו מחוץ לסגל של קטש מנגד
@IsraelHayomHeb
מעולה חייבים לתת מנוחה לבריימו לפני מונאקו
07 מאי 2023, 17:37
לשחק דרבי שלושה ימים לפני ונציה בבית זה ביג no noשמואל1 כתב:Mitelka כתב:Jazzman כתב:Mitelka כתב:הבעיה שלנו שיש פלונטר עם המשחק נגד הפועל. מסתבר שיש בעיה עם מוצ״ש כי במידה והמשחק קובעֿ, זה אומר ש48 שעות לפני הקבוצות לא ידעו נגד מי הן בפלייאוף במשחק הראשון ביום שני. וגם ב״ש והרצליה ״מתריאות״ על כך (יסיימו 7-8).
הזייה.
בדיחה. ואני מבין את ב״ש והרצליה. בראשון בבוקר (או שבת בלילה) הן ידעו נגד מי הן ביום שני בסידרת פלייאוף. מבחינתם זה הזוי.
הדרבי היה אמור להיות להיערך ביום רביעי. הם בנו לו"ז בהנחה שמכבי לא תשחק 5 משחקים בפלייאוף היורוליג.
07 מאי 2023, 17:46
שמואל1 כתב:הדרבי היה אמור להיות להיערך ביום רביעי. הם בנו לו"ז בהנחה שמכבי לא תשחק 5 משחקים בפלייאוף היורוליג.