תגיד יוגב רשום לנו טיפשים על המצח<
די נמאסת לך מכאן ..לא רוצה אותך במכבי ..
שלם ולך..

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:השה התמים חזר לארץ ולא יודע מכלום...
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23733.html
אני כל כך שונא אנשים פחדנים שמסתתרים מאחורי סוכנים/מקורבים/עורכי דין/יועצים. שיקום כמו גבר ויאמר ״אני לא רוצה לשחק במכבי״. אני אמנם לא יאהב אותו ואשרוק לו בוז אבל קצת יותר אעריך אותו. מה? הכריחו אותו לנסוע לרוסיה? הכריחו אותו לסכם עם קובאן? הכריחו אותו לשלוח מכתב על רצונו לעזוב את מכבי?
jol9 כתב:ankram כתב:היתה לי הרבה סימפטיה לבחור - שילך קיבינימאט (שזה פחות או יותר המקום שאליו הוא הולך)
במכבי החריון יותר לא יגיע , ותוך חצי שנה הוא ימצא את עצמו עם חשבון מנופח ודקות משחק של רגב פנאן.
לא רוצה לראות אותו פה יותר - עכברון כפוי טובה.
ברוכים השבים...
jol9 כתב:קודי כתב:השה התמים חזר לארץ ולא יודע מכלום...
אני כל כך שונא אנשים פחדנים שמסתתרים מאחורי סוכנים/מקורבים/עורכי דין/יועצים. שיקום כמו גבר ויאמר ״אני לא רוצה לשחק במכבי״. אני אמנם לא יאהב אותו ואשרוק לו בוז אבל קצת יותר אעריך אותו. מה? הכריחו אותו לנסוע לרוסיה? הכריחו אותו לסכם עם קובאן? הכריחו אותו לשלוח מכתב על רצונו לעזוב את מכבי?
באמת מדבר כמו איזה מפגר. עאלק ניזון משמועות.
לא משנה, הוא כבר לא שחקן של מכבי, ואין מה להתעסק בו בכלל.
ankram כתב:jol9 כתב:קודי כתב:השה התמים חזר לארץ ולא יודע מכלום...
באמת מדבר כמו איזה מפגר. עאלק ניזון משמועות.
לא משנה, הוא כבר לא שחקן של מכבי, ואין מה להתעסק בו בכלל.
עזבו מקצועית , בגידה , לא בגידה , הבחור פשוט תחמן שקרן וצבוע , גם אם יוצאים לו יהלומים מהידיים לא רצה לראות את כף רגלו נוחתת במועדון , שיאנס על ידי קוזאק נגזל.
שמשון הגיבור כתב:לפי דעתי המנטרה של "ניזון משמועות" באה כביכול לשמש כקרש ירידה מהעץ. "זה לא אני, זה הסוכן שלי". אולי הוא מבין שעשה טעות ורוצה לשחק אותה שה תמים וששימון יסלח לו.
אבל זו רק דעתי.
עדיין אני חושב שבמהדורה הבאה של אבן שושן אפשר וצריך לשים את התמונה שלו ליד הערך "דביל". שחקן ישראלי ראשון בהיסטוריה שנכנס לכאסח משפטי עם מזרחי ומכבי. הוא למעשה סוגר לעצמו את אופציית החזרה לארץ בעשר השנים הקרובות - כי אם הוא חוזר, וזה לא למכבי - מי בדיוק ישלם לו יותר מ 200k? ואז לא יהיה בכבוד שלו לחזור לקבוצת פח כמו הפועל או גליל. אז הוא יתקע באירופה וינדוד בערבות רוסיה. או אולי יהיה נציג ראשון בסין.
felix_r כתב:לצערי, האנשים פה ממש מגוחכים...![]()
כשמפיצים להם שמועות על "ציטוטים" מפי כל מיני "מקורבים", אז הם אוכלים את זה כמו ילדים טובים, אבל כשבן אדם בעצמו מדבר מול המצלמות, אז הם מסרבים לקבל את דבריו.
אבסורד.
כשמפיצים להם שמועות על "ציטוטים" מפי כל מיני "מקורבים", אז הם אוכלים את זה כמו ילדים טובים, אבל כשבן אדם בעצמו מדבר מול המצלמות, אז הם מסרבים לקבל את דבריו.
אבסורד.
jol9 כתב:felix_r כתב:לצערי, האנשים פה ממש מגוחכים...![]()
אבסורד.
אתה מאמין לו שהוא לא יודע מכלום?? כאילו הוא לא נסע לרוסיה לעבור בדיקות ולחתום? הוא לא שלח למשרדים של מכבי מכתב בקשת שחרור? הוא לא דיבר עם אילן השועל?
הוא לא דיבר עם הסוכן שלו?
כאילו כשאתה מתכנן את התפקיד הבא שלך בעבודה, או את העבודה הבאה שלך, האם גם הכל נעשה שם "בערך" ומ"שמועות"??
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:לצערי, האנשים פה ממש מגוחכים...![]()
אבסורד.
אתה מאמין לו שהוא לא יודע מכלום?? כאילו הוא לא נסע לרוסיה לעבור בדיקות ולחתום? הוא לא שלח למשרדים של מכבי מכתב בקשת שחרור? הוא לא דיבר עם אילן השועל?
הוא לא דיבר עם הסוכן שלו?
כאילו כשאתה מתכנן את התפקיד הבא שלך בעבודה, או את העבודה הבאה שלך, האם גם הכל נעשה שם "בערך" ומ"שמועות"??
תשמע, ברור שברגע זה הוא לא מעוניין להכנס לפרטים ולשבת באמצע שדה-תעופה ולהתחיל לספר את כל "מלחמה ושלום".
זה לא המקום ולא הזמן. אבל זה גם לא אומר שהוא משקר, ובאמת יכול להיות שהוא לא ממש מעודכן לגבי מצב העניינים ברגע זה.
כידוע לך, הטיסה מארצות הברית היא ארוכה. כידוע לך, בטיסה אסור לדבר בפלאפון. אז נשמע לי הגיוני שהוא לא יודע בדיוק איפה הדברים עומדים ברגע זה והוא צריך להתעדכן אצל הסוכן. אז חבל שאתם עושים פיל מעכבר.
אבסורד.
קודי כתב:השה התמים חזר לארץ ולא יודע מכלום...
felix_r כתב:gandya, אתה שם לב שאני לא מדבר אליך ואתה כל הזמן מצטט אותי?
gandya כתב:felix_r כתב:gandya, אתה שם לב שאני לא מדבר אליך ואתה כל הזמן מצטט אותי?
הציטוט עוזר לדעת באיזה הקשר נאמרים הדברים, אין בהכרח קשר למנולוג,כך שטענותיך לא מובנים.
הרבה פעמים עד שאתה רושם תגובה, מספקים 2-3 אנשים לרשום משהו, ואז בכלל לא ברור באיזה הקשר נאמרים הדברים.
felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:gandya, אתה שם לב שאני לא מדבר אליך ואתה כל הזמן מצטט אותי?
הציטוט עוזר לדעת באיזה הקשר נאמרים הדברים, אין בהכרח קשר למנולוג,כך שטענותיך לא מובנים.
הרבה פעמים עד שאתה רושם תגובה, מספקים 2-3 אנשים לרשום משהו, ואז בכלל לא ברור באיזה הקשר נאמרים הדברים.
אני מבין, שאתה להוט להשתתף בשיחה
gandya כתב:felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:gandya, אתה שם לב שאני לא מדבר אליך ואתה כל הזמן מצטט אותי?
אני מבין, שאתה להוט להשתתף בשיחה
בדיוק כמו שאתה להוט ללכלך על פדרמן בכל הזדמנות(אלה אם כן מדובר בבלאט..)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים