my man כתב:התפרקות מוחלטת..
מצד שני הפסידו גם להרצליה במשחק הראשון
הפסידו במשחק השני בהרצליה, הרצליה שיחקה עם סגל קצר של 7 שחקנים וירושלים נראתה לא משהו בכלל כול הסדרה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:התפרקות מוחלטת..
מצד שני הפסידו גם להרצליה במשחק הראשון
אחדשיודע כתב:אם הייתם צריכים לקחת לעכברושים שחקן אחד, מי זה היה?
עידן כתב:omerk כתב:לפי התזה הזאת מאמן העונה לא יכול להיות אף פעם מאמן מכבי.
הפועל ירושלים עם התקציב השני הכי גבוה בליגה וכמעט כפול מהפועל ת"א, סיימו מקום שני, בדיוק כמו הציפייה מהפועל ירושלים כל עונה. אין פה שום הישג משמעותי. זה שהם עשו עונה יותר טובה בסטנדרטים שלהם ממה שעשו בעונות האחרונות שהיו די חלשות, זה כבר עניין שלהם שלא אמור להיות רלוונטי
בסוף זה סתם תואר לא מעניין בליגה לא מעניינת, אבל זה פשוט מעצבן ההרגשה הזאת שעושים דווקא למכבי תמיד. הניקנס שחקן העונה? סבבה עוד בחירה סבירה והסטט תומכת בזה, אבל גם שחקן העונה וגם מאמן העונה מירושלים? על מה ולמה? זר שלא יודע מה קורה פה ורק ישמע שממגדל יצאו גם מאמן וגם שחקן העונה עוד יכול לחשוב כאילו יש פה איזו קבוצה דומיננטית שדרסה את הליגה.
אתה בטוח לגבי עניין התקציב? הפועל ת"א העונה דווקא השקיעו יחסית לא מעט כסף בגלל היורוקאפ.
אבל בכל אופן - כן, לדעתי הגיוני שהרבה יותר קשה למאמן מכבי להיות מאמן העונה. למכבי יש תקציב גבוה פי כמה וכמה (ולא רק פי שתיים) משאר קבוצות הליגה, וכל עוד היא לא דומיננטית משמעותית וצריכה לחכות עד המחזור האחרון כדי להבטיח את המקום הראשון - אני לא רואה פה סיבה לתת למאמן שלה את תואר מאמן העונה.
דווקא לגבי שחקן העונה אפשר יותר להתווכח, ואני מסכים איתך שאין סיבה שהם יקבלו גם את מאמן העונה וגם את שחקן העונה.
מה הקשר למכבי?אחדשיודע כתב:אדלסון רשמית הפך לבעל השליטה בהפועל ירושלים אחרי שרכש 90% ממניות הקבוצה (10% הנותרים לעמותת שקר כלשהו).
ו… אפשר לומר קדיש על מכבי
שמואל1 כתב:מה הקשר למכבי?אחדשיודע כתב:אדלסון רשמית הפך לבעל השליטה בהפועל ירושלים אחרי שרכש 90% ממניות הקבוצה (10% הנותרים לעמותת שקר כלשהו).
אני בעד תחרות למכבי. זה רק יכול לדרבן את ההנהלה הקמצנית להביא עוד כסף.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מה הקשר למכבי?אחדשיודע כתב:אדלסון רשמית הפך לבעל השליטה בהפועל ירושלים אחרי שרכש 90% ממניות הקבוצה (10% הנותרים לעמותת שקר כלשהו).
אין קשר שמואל. הם משחקים בחלל
שמואל1 כתב:אני בעד תחרות למכבי. זה רק יכול לדרבן את ההנהלה הקמצנית להביא עוד כסף.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מה הקשר למכבי?אחדשיודע כתב:אדלסון רשמית הפך לבעל השליטה בהפועל ירושלים אחרי שרכש 90% ממניות הקבוצה (10% הנותרים לעמותת שקר כלשהו).
אין קשר שמואל. הם משחקים בחלל
מכבי משוריינת ביורוליג כאחת ממקימות המפעל, זה מה שחשוב. אני אפילו בעד שגם הפועל ירושלים תצטרף למפעל.
felix_r כתב:כמו שהבעלים הכי עשיר בכדורגל הישראלי לא הפך את מכבי ת"א לקבוצה מעל הליגה, ככה גם ממש לא בטוח שאדלסון יעשה משהו מיוחד בירושלים
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:כמו שהבעלים הכי עשיר בכדורגל הישראלי לא הפך את מכבי ת"א לקבוצה מעל הליגה, ככה גם ממש לא בטוח שאדלסון יעשה משהו מיוחד בירושלים
בכדורגל זה שונה. יש פייר פליי פיננסי, שגולדהאר כבר נכווה ממנו. בכדורסל הרבה פחות מסתכלים על זה (יש תקנות מסוימות של היורוליג - אבל העונשים מוגכחים ובקושי נאכפים). אם אדלסון יירצה (והוא מכוון ליורוליג), אז ירושלים תגיע מהר מאוד לתקציבים גדולים מאוד.
אחדשיודע כתב:אדלסון רשמית הפך לבעל השליטה בהפועל ירושלים אחרי שרכש 90% ממניות הקבוצה (10% הנותרים לעמותת שקר כלשהו).
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:כמו שהבעלים הכי עשיר בכדורגל הישראלי לא הפך את מכבי ת"א לקבוצה מעל הליגה, ככה גם ממש לא בטוח שאדלסון יעשה משהו מיוחד בירושלים
בכדורגל זה שונה. יש פייר פליי פיננסי, שגולדהאר כבר נכווה ממנו. בכדורסל הרבה פחות מסתכלים על זה (יש תקנות מסוימות של היורוליג - אבל העונשים מוגכחים ובקושי נאכפים). אם אדלסון יירצה (והוא מכוון ליורוליג), אז ירושלים תגיע מהר מאוד לתקציבים גדולים מאוד.
אני לא אומר שאין מצב שזה יקרה, אני כן אומר שזה ממש לא בטוח, ואין טעם להתרגש לפני הזמן.
עד כמה שאני מצליח לפרש את הרוחות הנושבות ביורוליג, היורוליג לא רוצה את ירושלים לא בגלל שהיא לא מאמינה ביכולות הפיננסיות של בעלי הקבוצה (כבר היו לירושלים בעלים מספיק עשירים), אלא בגלל שזו עיר שנויה במחלוקת, וכול הבעיות הפוליטיות שיכולות להיווצר. (לדוגמא, ראית את ראש העיר ברצלונה, שהפסיקה את ברית הערים התאומות עם תל-אביב, ותל-אביב היא לא עיר שנויה במחלוקת, אז מה נאמר על ירושלים?)
אפשר לומר שהיורוליג לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה. אם כי בהחלט יש מצב שהבעיות שלא נפתרות בכסף, כן נפתרות בהרבה יותר כסף. נחיה ונראה.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:כמו שהבעלים הכי עשיר בכדורגל הישראלי לא הפך את מכבי ת"א לקבוצה מעל הליגה, ככה גם ממש לא בטוח שאדלסון יעשה משהו מיוחד בירושלים
אני לא אומר שאין מצב שזה יקרה, אני כן אומר שזה ממש לא בטוח, ואין טעם להתרגש לפני הזמן.
עד כמה שאני מצליח לפרש את הרוחות הנושבות ביורוליג, היורוליג לא רוצה את ירושלים לא בגלל שהיא לא מאמינה ביכולות הפיננסיות של בעלי הקבוצה (כבר היו לירושלים בעלים מספיק עשירים), אלא בגלל שזו עיר שנויה במחלוקת, וכול הבעיות הפוליטיות שיכולות להיווצר. (לדוגמא, ראית את ראש העיר ברצלונה, שהפסיקה את ברית הערים התאומות עם תל-אביב, ותל-אביב היא לא עיר שנויה במחלוקת, אז מה נאמר על ירושלים?)
אפשר לומר שהיורוליג לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה. אם כי בהחלט יש מצב שהבעיות שלא נפתרות בכסף, כן נפתרות בהרבה יותר כסף. נחיה ונראה.
כמו שרמזת בסוף וכמו שאסף ציין, בסוף כסף מנצח הכל. זה העולם שאנחנו חיים בו. גם מונדיאל בקטר זה משהו שאף אחד לא היה מדמיין לפני שבחרו בה (וגם אחרי ש-״בחרו״… עם כל הדיווחים על הנעשה שם) - ובכל זאת הם אירחו אותו בסוף. ירושלים תהיה ביורוליג אם ישקיעו מספיק כסף. אם לא דרך קניית ווילד קארד (כמו שעשתה פרטיזן או כמו שעשו קודם דרושפאקה ואחרות), אז דרך העפלה מהיורוקאפ - גם אם זה ייקח קצת יותר זמן.
אבל לא מטריד אותי מה שהם יעשו כמו שמטריד אותי מה שהבעלים של מכבי לא יעשו ולא עושים - וזה להשקיע כסף (על התנהלות חכמה אני לא מדבר בכלל). וכדי שזה יקרה, האוהדים של מכבי יצטרכו למחות נגד הבעלים. כי זה לא יקרה מעצמו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים