המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

את מי הייתם מחתימים במכבי להשלמת הסגל?

הודעהעל ידי leon984 » 06 יולי 2012, 16:06

אני בברלי ומאריץ' וממשיך עם ג'יימס במקום טיוס
סמל אישי של המשתמש
leon984

Re: את מי הייתם מחתימים במכבי להשלמת הסגל?

הודעהעל ידי Maccabikid » 06 יולי 2012, 16:09

אני לא מבין מאיפה כולם הביאו את בברלי - אין לו חוזה? מישהו בכלל מדבר שם על התרת החוזה שלו?
Maccabikid

הודעהעל ידי מתAMסרת » 06 יולי 2012, 16:14

Maccabikid כתב:אני לא מבין מאיפה כולם הביאו את בברלי - אין לו חוזה? מישהו בכלל מדבר שם על התרת החוזה שלו?

נדמה לי שקראתי איפשהו שהוא רוצה להשתחרר..
מתAMסרת

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי rc4991 » 06 יולי 2012, 16:15

טוב,אני הולך לכבות עכשיו את המחשב למשך השבת וכמו הרבה פעמים אני מקווה שכשאדליק אותו אראה משהו טוב על מכבי
אגב,למה כל ההתפתחויות המעניינות מתרחשות דווקא בשבת?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 06 יולי 2012, 16:15

בברלי/רייס, מאריץ'/ וויוקאס. לא יזיק עוד קצת חספוס...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Chen » 06 יולי 2012, 16:16

rc4991 כתב:טוב,אני הולך לכבות עכשיו את המחשב למשך השבת וכמו הרבה פעמים אני מקווה שכשאדליק אותו אראה משהו טוב על מכבי
אגב,למה כל ההתפתחויות המעניינות מתרחשות דווקא בשבת?

כן, שנה שעברה אם אני לא טועה, קית' חתם בשישי בערב... יש לי הרגשה שהיום תצא הודעה רשמית על מנדלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי gandya » 06 יולי 2012, 16:24

leon984 כתב:אני בברלי ומאריץ' וממשיך עם ג'יימס במקום טיוס

בנתיים הסגל רחוק מלהיות סגור, הלפרין,מנדלי,לנדסברג, אליהו, אף אחד מהם עדיין בעצם לא חתום(ברור שלפחות 3 מהם כנראה יהיו כאן שנה הבאה, אבל לא ברור מי), ולגבי בברלי, הוא אופציה לא רע(בתור רכז), אבל אולי מעבר לים יהיה אפשר למצוא גארד\סקורר טוב יותר(נראה לי שזה מה שכרגע מחפשים), לא צריך למהר, סקוררים כמו גורדון אפשר למצוא בשפע מעבר לים.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 06 יולי 2012, 16:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי leon984 » 06 יולי 2012, 16:25

Maccabikid כתב:אני לא מבין מאיפה כולם הביאו את בברלי - אין לו חוזה? מישהו בכלל מדבר שם על התרת החוזה שלו?

http://mercadobasket.wordpress.com/2012 ... l-aviv-bc/
ויש עוד הרבה פרסומים כאלה
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי gandya » 06 יולי 2012, 16:26

דיברו עליו בתור מעומד חזר לעמדת הרכז, הוא היה בין המועמדים הראשיים, אבל מאחר וריקי חתם(ובלאט רואה בוא רכז), באמת יש הגיון בדבריך, גם ע"פ בלא מכבי מחפשת סקורר, וכזה אולי עדיף לחפש מעבר לים.
gandya

הודעהעל ידי Dperk » 06 יולי 2012, 16:28

leon984 כתב:תזכרו בסוף אנחנו נקבל טיוס,בברלי ומאריץ.עם חתימה של טיוס עכשיו,מאריץ לפני האולימפיאדה ובברלי בדקה ה90

ונאמר אמן. אבל תגיד, מי החזאי שלך? יש מצב הוא מקבל גם אשראי על הפטריות? פשוט יש לי קשיי נזילות כרגע, אבל על כזה חומר טוב אני לא מוותר.
Dperk

הודעהעל ידי asafb96 » 06 יולי 2012, 16:34

leon984 כתב:

שים לב לתאריך, לפני חודשיים וחצי הכתבה הזאת.
חוץ מזה, לא משנה אם מכבי רוצים או לא, יש לו חוזה. שיתיר אותו נדבר.
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2012, 16:44

גם דוויט הווארד רוצה להשתחרר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי gandya » 06 יולי 2012, 16:44

asafb96 כתב:
leon984 כתב:

מה הקשר חוזה? אנחנו לא יודעים מה הם סעיפי היציאה, אני מניח שיש סעיף יציאה סביר(כי הוא היה מועמד די רציני) מכבי זה לא חרטה קובאן מהליגה הרוסית, אם היא תרצה את השחקן היא תפנה לקבוצתו לגבי הפצוי הדרוש.
gandya

הודעהעל ידי asafb96 » 06 יולי 2012, 16:50

gandya כתב:
asafb96 כתב:
leon984 כתב:

מה הקשר חוזה? אנחנו לא יודעים מה הם סעיפי היציאה, אני מניח שיש סעיף יציאה סביר(כי הוא היה מועמד די רציני) מכבי זה לא חרטה קובאן מהליגה הרוסית, אם היא תרצה את השחקן היא תפנה לקבוצתו לגבי הפצוי הדרוש.

מה זה מה הקשר? יש לו חוזה, ברגע שיתיר אותו, יהיה אפשר לדבר עליו. אף אחד לא יודע אם יש סעיפי יציאה בכלל, והשכר שהוא מקבל שם מאוד מאוד גבוה, ולא בטוח שהוא יתפשר על שכר שמכבי יכולה להציע (וגם אם יעזוב, מאוד יכול להיות שיהיו קבוצות שחסר להם גארדים, שיציעו לו סכומים יפים, כמו הטורקיות לדוגמא, או קאחה/מאלגה..)
asafb96

הודעהעל ידי gandya » 06 יולי 2012, 17:00

asafb96 כתב:
gandya כתב:
asafb96 כתב:
leon984 כתב:

מה זה מה הקשר? יש לו חוזה, ברגע שיתיר אותו, יהיה אפשר לדבר עליו. אף אחד לא יודע אם יש סעיפי יציאה בכלל, והשכר שהוא מקבל שם מאוד מאוד גבוה, ולא בטוח שהוא יתפשר על שכר שמכבי יכולה להציע (וגם אם יעזוב, מאוד יכול להיות שיהיו קבוצות שחסר להם גארדים, שיציעו לו סכומים יפים, כמו הטורקיות לדוגמא, או קאחה/מאלגה..)

ממתי שחקן צריך להפר חוזה בכדי לעבור קבוצה? נראה לי שאתה חושב שהמעשה של אוחיון זה בגדר נורמה, קבוצה יכולה לפנות לקבוצה אחרת ולבקש שחקן תחת חוזה, אני לא יודע כמה בברלי מקבל שם(רק אתה יודע שזה חוזה "מאוד מאוד גבוהה"', אני לא אומר שזה לא נכון, רק שאני לא מצאתי שום דבר לגבי המשכורת שלו ברוסיה), אני כן יודע מה היה החוזה הכי גבוהה של בברלי טרם היגע לרוסיה, כ400K באולמפיאוקס, ואותו סדר גודל בNBA.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 06 יולי 2012, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 06 יולי 2012, 17:04

בברלי לא הסטייל שלי. בגרסה היקרה הייתי הולך על דיאמנטידיס או מקאלב. בגרסה הזולה יותר האופציה המועדפת עליי היא ארויו. בעמדת הסנטר מאריץ'. לצערי, לפי דעתי לא יבוא לפה רכז אלא קומבו סטייל גורדון. אני חושב שעמדה 1 תיסגר על היקמן והלפרין. הלוואי ואני טועה.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 06 יולי 2012, 17:05

gandya כתב:תגיד לי ממתי שחקן צריך להפר חוזה בכדי לעבור קבוצה?!!! נראה לי שאתה חושב שהמעשה של אוחיון זה בגדר נורמה, קבוצה יכולה לפנות לקבוצה אחרת ולבקש שחקן תחת חוזה, אני לא יודע כמה בברלי מקבל שם(רק אתה יודע שזה חוזה "מאוד מאוד גבוהה"), אני יודע מה היה החוזה הכי גבוהה של בברלי טרם היגע לרוסיה, כ400K באולמפיאוקס, ואותו סדר גודל בNBA.

מה הקשר להפר חוזה? יש לך בעיה בהבנת הנקרא או משהו? ברגע שיתיר את החוזה, שישתחרר ממנו, הוא יהיה חופשי. כרגע הוא עם חוזה, וכדי שמכבי תביא אותו למרות החוזה שלו, צריך לשלם באיי-אאוט (ולא נראה לי שספרטק יתנו לנו אותו במחיר נמוך אחרי המספרים שהוא עשה שם).
אם יש סעיפי יציאה (וממש לא בטוח שיש כאלה), זה משהו אחר, אבל כרגע הוא תחת חוזה.
האמת שאני לא יודע מה גודל החוזה שלו, אבל אני חושב שקראתי כשהוא חתם, שהחוזה שלו יחסית גדול (יחסית לשכר שמשלמת מכבי)
asafb96

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 יולי 2012, 17:07

רכז- קרלוס ארויו.
סנטר- מאריץ'

את טיוס לא הייתי מחתים. אני לא כל כך מחזיק ממנו, הוא שחקן נחמד אבל שון ג'יימס הרבה יותר טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 06 יולי 2012, 17:07

asafb96 כתב:
gandya כתב:תגיד לי ממתי שחקן צריך להפר חוזה בכדי לעבור קבוצה?!!! נראה לי שאתה חושב שהמעשה של אוחיון זה בגדר נורמה, קבוצה יכולה לפנות לקבוצה אחרת ולבקש שחקן תחת חוזה, אני לא יודע כמה בברלי מקבל שם(רק אתה יודע שזה חוזה "מאוד מאוד גבוהה"), אני יודע מה היה החוזה הכי גבוהה של בברלי טרם היגע לרוסיה, כ400K באולמפיאוקס, ואותו סדר גודל בNBA.

מה הקשר להפר חוזה? יש לך בעיה בהבנת הנקרא או משהו? ברגע שיתיר את החוזה, שישתחרר ממנו, הוא יהיה חופשי. כרגע הוא עם חוזה, וכדי שמכבי תביא אותו למרות החוזה שלו, צריך לשלם באיי-אאוט (ולא נראה לי שספרטק יתנו לנו אותו במחיר נמוך אחרי המספרים שהוא עשה שם).
אם יש סעיפי יציאה (וממש לא בטוח שיש כאלה), זה משהו אחר, אבל כרגע הוא תחת חוזה.
האמת שאני לא יודע מה גודל החוזה שלו, אבל אני חושב שקראתי כשהוא חתם, שהחוזה שלו יחסית גדול (יחסית לשכר שמשלמת מכבי)

שחקנים בד"כ לא מתרים חוזה סתם כך מתוך שעמום, אלה רק אחרי שמקבלים הצעה מקבוצה אחרת.
gandya

הודעהעל ידי מתAMסרת » 06 יולי 2012, 17:08

MTA2311 כתב:גם דוויט הווארד רוצה להשתחרר.

יאללה...יכול לעזור לנו, לא ? ;)

ועכשיו ברצינות.
אני חושבת שלא צריך להחזיק שחקן בכח. אפשר להתפלסף על זה מהיום ועד בכלל לגבי מה נכון לעשות, אבל בשורה התחתונה שחקן שלא רוצה להיות בקבוצה עדיף שלא יהיה בה.
אפשר לדרוש עליו פיצוי גבוה ואז לא לצאת פראיירים, אבל להחזיק שחקן כזה - ממורמר, שיכול לשחק בלי חשק ולעשות שביתה איטלקית, ובכל מקרה - לגרום לאווירה לא טובה בחדר ההלבשה - זה לא ממש מתכון להצלחה של קבוצה.
מתAMסרת

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים