ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA, סדרת הגמר: 2-2 בין דאלאס למיאמי

הודעהעל ידי Euro_Basket » 10 יוני 2011, 05:30

2-3 לדאלאס על מיאמי לאחר 103-112 במשחק מס' 5
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01321.html
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי misha » 10 יוני 2011, 06:08

ניצחון יפה של דאלאס שמקרב אותם ניצחון אחד מאליפות היסטורית. בניגוד למשחק הקודם, הפעם היו אחוזים גבוהים (מעל 50 מהשדה לכל קבוצה) והיה צמוד עד הסוף, כמו בכל משחק בסדרה, אבל המאבס עשו את הריצה 17-4 ב4 וחצי דקות אחרונות כדי לסגור את המשחק.
טרי היה ענק בסוף עם שתי שלשות גדולות ואסיסט מצוין לשלשה של קיד. לברון, למרות הטריפל דאבל, שוב אכזב ברבע האחרון, ועד עכשיו בכל הסדרה יש לו רק 11 נקודות סה"כ ברבעים האחרונים (2 היום).

ד"א, הסדרה הזאת בינתיים מתנהלת בדיוק כמו הגמר בעונה שעברה: גם אז הקבוצה בלי יתרון ביתיות ניצחה במשחקים 2, 4 ו5. מקווה שהפעם הסוף יהיה שונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: NBA, סדרת הגמר: דאלאס מובילה 3-2 על מיאמי

הודעהעל ידי itai7 » 10 יוני 2011, 08:54

איך ידעתי שזה מה שיקרה

ככ רשום מס' 7 על הסדרה הזו
itai7

הודעהעל ידי קובי » 11 יוני 2011, 16:43

misha כתב:ניצחון יפה של דאלאס שמקרב אותם ניצחון אחד מאליפות היסטורית. בניגוד למשחק הקודם, הפעם היו אחוזים גבוהים (מעל 50 מהשדה לכל קבוצה) והיה צמוד עד הסוף, כמו בכל משחק בסדרה, אבל המאבס עשו את הריצה 17-4 ב4 וחצי דקות אחרונות כדי לסגור את המשחק.
טרי היה ענק בסוף עם שתי שלשות גדולות ואסיסט מצוין לשלשה של קיד. לברון, למרות הטריפל דאבל, שוב אכזב ברבע האחרון, ועד עכשיו בכל הסדרה יש לו רק 11 נקודות סה"כ ברבעים האחרונים (2 היום).

ד"א, הסדרה הזאת בינתיים מתנהלת בדיוק כמו הגמר בעונה שעברה: גם אז הקבוצה בלי יתרון ביתיות ניצחה במשחקים 2, 4 ו5. מקווה שהפעם הסוף יהיה שונה.

לברון הסריח את המגרש ברבע ה-4, עם 2 נקודות גרבאג' אחרי שדאלאס מכריעה את המשחק.
מיאמי, למי שלא ראה, הובילה 100-95 קצת פחות מ-4 דקות לסיום, ואז פשוט דאלאס התפוצצו, בראשות טרי שדפק שלשת מאני טיים שקברה להיט את המשחק, ואסיסט קודם לכן לקיד, אחרי חדירה שכיווצה את ההגנה והשאירה את J חופשי.

בעיניי זה מדהים. אומנם 0-4 על הלייקרס, אבל בעיניי אז זה היה נראה יותר הפסד של הלייקרס השבעים, העייפים והלא מלוכדים. מיאמי לעומת זאת היו נראים לי במומנטום שלמבריקס לא יהיו פתרונות עבורם. טעיתי. דאלאס בסידרה ענקית.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 11 יוני 2011, 17:29

קובי כתב:לברון הסריח את המגרש ברבע ה-4, עם 2 נקודות גרבאג' אחרי שדאלאס מכריעה את המשחק.

בעיניי זה מדהים. אומנם 0-4 על הלייקרס, אבל בעיניי אז זה היה נראה יותר הפסד של הלייקרס השבעים, העייפים והלא מלוכדים. מיאמי לעומת זאת היו נראים לי במומנטום שלמבריקס לא יהיו פתרונות עבורם. טעיתי. דאלאס בסידרה ענקית.

לברון לא נתן משחק טוב מאז המשחק הראשון בסדרה ואם מיאמי לא יזכו באליפות, כל היחנקויות האלה ברבעים האחרונים יזכרו לו להרבה זמן. אם אתה מתיימר להיות בליגה של הגדולים באמת, אז בבקשה, תראה את זה על הבמה הכי גדולה שיש.

דאלאס נותנים פלייאוף ענק שאף אחד ממש לא ציפה, לא ספרו אותם כמועמדים בכלל. יש להם הרבה שחקנים שנכשלו שנה אחרי שנה בפלייאופים עם קבוצות שונות והכל התחבר להם בחודש האחרון עם הזדמנות גדולה לגאולה ואפשרות לשינוי המורשת שלהם. יהיה מאוד חבל אם הם לא ייקחו, הרי מיאמי קבוצה צעירה שעוד תזכה באליפויות, בזמן שלדאלאס לא בטוח שתהיה עוד הזדמנות כזו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2011, 21:33

misha כתב:
קובי כתב:לברון הסריח את המגרש ברבע ה-4, עם 2 נקודות גרבאג' אחרי שדאלאס מכריעה את המשחק.

לברון לא נתן משחק טוב מאז המשחק הראשון בסדרה ואם מיאמי לא יזכו באליפות, כל היחנקויות האלה ברבעים האחרונים יזכרו לו להרבה זמן. אם אתה מתיימר להיות בליגה של הגדולים באמת, אז בבקשה, תראה את זה על הבמה הכי גדולה שיש.

דאלאס נותנים פלייאוף ענק שאף אחד ממש לא ציפה, לא ספרו אותם כמועמדים בכלל. יש להם הרבה שחקנים שנכשלו שנה אחרי שנה בפלייאופים עם קבוצות שונות והכל התחבר להם בחודש האחרון עם הזדמנות גדולה לגאולה ואפשרות לשינוי המורשת שלהם. יהיה מאוד חבל אם הם לא ייקחו, הרי מיאמי קבוצה צעירה שעוד תזכה באליפויות, בזמן שלדאלאס לא בטוח שתהיה עוד הזדמנות כזו.

נכון מאוד. אף אחד לא היה מהמר עליהם אפילו לא בשקל וחצי.
דירק נותן פלייאוף מהסרטים, ומראה עד כמה אין תחליף לכשרון, נסיון וביצים. פשוט שחקן עצום.

מהצד השני, אני חושב שהסדרה הזאת מבליטה את הניגוד בין ווייד ולברון. האחד לקח טבעת כשחקן מרכזי ומוביל (השני לא לקח וגם כל אליפות שתבוא בשנים הקרובות
תהיה על שם שני שחקנים לפחות). האחד בחור שקט וצנוע (יחסית) והשני עושה ספיישל החלטה לאן כבוד המלך בחר ללכת. האחד ווינר ונותן פלייאוף גדול
השני נחנק במאני טיים כל הסדרה הזאת, ומחפש את הטריפל דאבל (וגם מדבר עליו אחרי המשחק), במקום לחפש את הניצחון.
ולבסוף, האחד היה נאמן לפרנצ'ייז שלו, ונשאר בו, והשני תקע לקבוצת האם שלו סכין בגב.

הלוואי ודירק יזכה בטבעת. כ"כ מגיע לו (וגם לJ KIDD כמובן).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 12 יוני 2011, 09:35

יותר מזה,
רצוי שדאלאס תזכה לא רק בגלל שמגיע לנוביצקי וקיד , אאל בעיקר כי לא מגיע לברון , לעניות דעתי , אחד מהשחקנים הכי שנואים בהיסטוריה.
כולי תקווה שוויד שהוא באמת שחקן על , ייקח עוד תואר , אבל בלי ה"מלך" (מלך אלק , מלך החנק), בלי הלברון הזה .
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי misha » 12 יוני 2011, 19:30

ankram כתב:יותר מזה,
רצוי שדאלאס תזכה לא רק בגלל שמגיע לנוביצקי וקיד , אאל בעיקר כי לא מגיע לברון , לעניות דעתי , אחד מהשחקנים הכי שנואים בהיסטוריה.
כולי תקווה שוויד שהוא באמת שחקן על , ייקח עוד תואר , אבל בלי ה"מלך" (מלך אלק , מלך החנק), בלי הלברון הזה .

בשנים הראשונות של ווייד בליגה חיבבתי אותו והייתי בעדו בגמר של 2006, אבל לאחרונה גם הוא נהיה די שחצן. במיוחד כל הקטע הפתטי שלו של לברון כשעשו צחוק מהמחלה של דירק.

בכל מקרה, פחות מ4 שעות עד למשחק. יש הרבה התרגשות באוויר :cool
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 13 יוני 2011, 04:06

אליפות מרגשת ומתוקה!! פשוט תענוג :dance1 :dance2 :dance3 :dance4

כל כך מגיע לדירק, לקיד, למטריקס, לצ'נדלר, לטרי ולפז'ה לפרוש עם טבעת אחת לפחות. נתנו פלייאוף מדהים, לא נתנו לשום דבר לעצור אותם (כולל פציעות) וניצחו קבוצה שאולי מוכשרת מהם כיחידים אבל אין להיט את הכימיה, את החיבור המדהים, את הלב ואת הרצון להשתיק שדים מהעבר כמו שהיו לדאלאס :worship

דירק היה השחקן הכי טוב בפלייאוף הזה ללא ספק: הגיע לכל משחק, הנהיג את הקבוצה כמו ווינר אמיתי וסחב אותם על הגב כשצוות המסייע לא פגע (במשחקים הראשונים של הסדרה). וכמובן סתם הרבה פיות שפקפקו בו לאורך השנים. לא קורה הרבה שקבוצה זוכה באליפות רק עם סופרסטאר אחד בשיאו.
מילה טובה לטרי, שהיה ענק במשחקים האחרונים והגיע למאני טיים כמו גדול. וכמובן מדהים כמה שקיד טוב בגיל 38 ומתמודד מול אתלטים עצומים כמו ווייד ולברון. מאוד שמח שהוא לא נכנס לרשימה של הול אוף פיימרים בלי טבעת.

הטריו של מיאמי שוב עשה במכנסיים ברבע האחרון. הם עוד יזכו באליפויות בשנים הקרובות, אבל זה היה פשע ספורטיבי אם הם היו לוקחים עכשיו מול הקבוצה הנפלאה של דאלאס, שבאמת משחק כקבוצה ולא כאוסף של יחידים, גדולים ככל שיהיו.

misha כתב:הלב רוצה דאלאס, הראש אומר שמיאמי תיקח. נלך 4-2 למאבס ונקמה על 2006.

מוסר השכל: תמיד תלכו עם הלב :thumbup

תמונה
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: דאלאס זכתה באליפות הסטורית אחרי 2:4 אדיר על מיאמי. דירק

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2011, 04:35

אני שמח מאוד בשביל דירק ושמח לאידו של לברון , לא סתם הוא הפך להיות אחד השחקנים השנואים ב NBA ....הוא בחיים לאיתקרב לקרסוליים של מייקל ואפילו לא של קובי רק בגלל האופי שלו . גם קובי הוא לא אישיות מהגדולות שהיו אבל עדיין הוא עדיף על לברון השחצן
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2011, 05:22

דאלאס אלופה!!!!!! שמתי שעון, אבל לא הצלחתי להתעורר...

דירק MVP משחק הגמר, וגם במשחק האחרון קלע 21. לברון מוכתר באופן רשמי כלוזר גדול, ומסיים את המשחק עם 21 נק' ושוב עד כמה שהבנתי, לא ממש תפקד.

תענוג וצדק ספורטיבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2011, 05:23

yzafrir כתב:אני שמח מאוד בשביל דירק ושמח לאידו של לברון , לא סתם הוא הפך להיות אחד השחקנים השנואים ב NBA ....הוא בחיים לאיתקרב לקרסוליים של מייקל ואפילו לא של קובי רק בגלל האופי שלו . גם קובי הוא לא אישיות מהגדולות שהיו אבל עדיין הוא עדיף על לברון השחצן

+1

קובי רצה להוכיח לעצמו ולאחרים שהוא גדול ולכן העיף מהדרך את שאקיל. ברמה מעוותת אני מכבד את זה. מדובר במולטי מיליונר שיכל לבחור בחיים הקלים ובחר לעשות את זה בדרך הקשה. קובי הוא ווינר מעל הכל (בשביל להיות מיוחד לא צריך להיות אהוב על כולם צריך להיות מיוחד).

לברון הפוך. רק רצה לזכות באליפויות בדרך הקלה. לא ממש רצה להוכיח את עצמו אלא רק לרשום לעצמו אליפות. אני מאמין שהוא עוד יעשה את זה אבל מבחינתי מדובר בפנומן פיזי אבל ממש לא האישיות המיוחדת שדרושה על מנת להיות הגדול מכולם (לאו דווקא להיות בנאדם עם אישיות שכולם אוהבים אלא להיות שונה עם אופי ברזל ולעיתים גם אנוכי). אגב מבחינת כישורי משחק אני לא רואה אותו מפתח קליעה מספיק יציבה בשביל להיות שחקן קלאצ' אולטימטיבי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קובי » 13 יוני 2011, 05:24

איזה יופי ! זה לא שאני אוהד דאלאס או משהו, אבל אם יש צדק ספורטיבי, הוא נעשה.
הגיע לחבורה המדהימה הזאת, ובעיקר לנוביצקי ולג'ייסון קיד, וגם לטרי שנתן פלייאוף וסדרת גמר ענקית.

תענוג גדול ! ימותו השחצנים (: !

ומישה - לגבי ההימור: :worship
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי itai7 » 13 יוני 2011, 08:25

רק וויד הוכיח בנתיים שהוא ראוי למעמד הזה
itai7

הודעהעל ידי nzitser » 13 יוני 2011, 09:31

J KIDD קיבל את מה שמגיע לו אחרי כל כך הרבה שנים, גם דירק וטרי עשו עבודה מצוינת כל הסדרה.
וויד שחקן ענק, ואם לברון לא מצליח לקחת אליפות עם צוות מסייע כזה... אז הוא באמת לוזר אמיתי.
nzitser

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2011, 10:53

השנים האחרונות גרמו לקח שכל מיני שחקנים שהיו צפויים לפרוש אחרי קריירה מצליחה אבל ללא טבעת הצליחו בסוף לזכות בטבעת ( הסלטיקס לפני שנתיים שלוש, והעונה דאלאס...).
יש להם מזל כי לא חסר שחקנים גדולים בהיסטוריה שלא זכו בסופו של דבר בכלום .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Euro_Basket » 13 יוני 2011, 12:35

כיף לראות את החבורה המגעילה ממיאמי מפסידה בגמר.
נוביצקי מבחינתי הוא השחקן האירופאי הכי גדול בכל הזמנים.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2011, 14:53

yzafrir כתב:השנים האחרונות גרמו לקח שכל מיני שחקנים שהיו צפויים לפרוש אחרי קריירה מצליחה אבל ללא טבעת הצליחו בסוף לזכות בטבעת ( הסלטיקס לפני שנתיים שלוש, והעונה דאלאס...).
יש להם מזל כי לא חסר שחקנים גדולים בהיסטוריה שלא זכו בסופו של דבר בכלום .

שכחת את אלונזו מורניג וגרי פייטון עם מיאמי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 17:36

חחחחחחחחחחחחחחחחח דשון סטיבנסון אדיר..
?HEY LEBRON! HOW'S MY DIRK TASTE
תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 13 יוני 2011, 17:38

Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחח דשון סטיבנסון אדיר..
?HEY LEBRON! HOW'S MY DIRK TASTE
תמונה

נראה כמו פוטושופ..
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], משה ו־27 אורחים