המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:קיבינימט, 3 פאקינג שנים ברציפות פותחים בחוץ, שנתיים מהם בספרד. נמאס כבר.
rc4991 כתב:er79 כתב:קיבינימט, 3 פאקינג שנים ברציפות פותחים בחוץ, שנתיים מהם בספרד. נמאס כבר.
איך שמעון לא מסדר לנו משהו?
ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
חנו'ש כתב:ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
הגרמנים, הם מקבלים את הקארמה של היוונים כשזה מגיע למשחק מול מכבי בחנוכה??
גם הם ניסו להשמידינו בשלב מסוים....
felix_r כתב:חנו'ש כתב:ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
כדורסל זה הספורט היחיד שקבוצות ישראליות צריכות לשחק נגד הגרמנים
חנו'ש כתב:ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
חחח איך את יודעת באיזה תאריך חנוכה?
אני לא יודע באיזה חודש אנחנו..
דרך אגב, מעניים אם המשחקים נפלו רק על ימי חמישי..
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
יאפ, רק ימי חמישי(עכשיו בדקתי)
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:ori b כתב:13.12.12 - אלבה ברלין (בית)
יאפ, רק ימי חמישי(עכשיו בדקתי)
היה חסר להם שלא![]()
אתם קולטים שהיורוליג תתחיל רק עוד שלושה חודשים?זה רק אני או שהשנה יש הפסקה ארוכה מהרגיל?
איך הייתי רוצה שישחקו במבנה של ליגה ושנתחיל מוקדם ונשחק עוד משחקים
אני כל כך מבואס שהרעיון לליגה ים תיכונית לא יצא לפועל בסוף(הודות לברותומיאו)
זה רק נראה ארוך. המזל הוא שהשנה היה לנו יורו ותהיה לנו אולימפיאדה כך שלא נתחרפן למוות מקיץ נטול ספורט.
לגבי ליגה ים תיכונית - במתכונת הנוכחית של היורוליג אפשר רק לברך על כך שמהלך כזה לא יצא לפועל. הטופ 16 הולך להיות מספיק אתגרי כדי שמכבי תוכל להודות על כל יום שהיא נשארה בליגת המחניים של קופל.
rc4991 כתב:זה רק נראה ארוך. המזל הוא שהשנה היה לנו יורו ותהיה לנו אולימפיאדה כך שלא נתחרפן למוות מקיץ נטול ספורט.
לגבי ליגה ים תיכונית - במתכונת הנוכחית של היורוליג אפשר רק לברך על כך שמהלך כזה לא יצא לפועל. הטופ 16 הולך להיות מספיק אתגרי כדי שמכבי תוכל להודות על כל יום שהיא נשארה בליגת המחניים של קופל.
אני שונא לראות כדורגל כך שזה לא מנחם אותי![]()
ליגה ים תיכונית היתה נותנת לך עוד משחקים יפים וצמודים מול קבוצות העילית של אירופה
גם בטופ 16 לא כל הקבוצות בכירות ומה לעשות שאין לי כח לחכות עד ינואר בשביל שתתחיל העונה
דמיין לך שכל שבוע אתה משחק נגד פאו'/אול'/בארסה/קאחה/ריאל/צסק"א ועוד קבוצות טובות ומן הסתם אחרי שנה-שנתיים היו נוספות עוד קבוצות עילית![]()
![]()
![]()
![]()
חבל שהיורוליג מאשרת השתתפות ל-24 קבוצות(ועוד במסגרת כזאת)ומעדיפה מהלך שיווקי ולא 14/16 קבוצות איכותיות במבנה של ליגה שיהפכו אותה לכל כך חזקה ומהנה שגם זה ישווקק נהדר
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:זה רק נראה ארוך. המזל הוא שהשנה היה לנו יורו ותהיה לנו אולימפיאדה כך שלא נתחרפן למוות מקיץ נטול ספורט.
אני שונא לראות כדורגל כך שזה לא מנחם אותי![]()
ליגה ים תיכונית היתה נותנת לך עוד משחקים יפים וצמודים מול קבוצות העילית של אירופה
גם בטופ 16 לא כל הקבוצות בכירות ומה לעשות שאין לי כח לחכות עד ינואר בשביל שתתחיל העונה
דמיין לך שכל שבוע אתה משחק נגד פאו'/אול'/בארסה/קאחה/ריאל/צסק"א ועוד קבוצות טובות ומן הסתם אחרי שנה-שנתיים היו נוספות עוד קבוצות עילית![]()
![]()
![]()
![]()
חבל שהיורוליג מאשרת השתתפות ל-24 קבוצות(ועוד במסגרת כזאת)ומעדיפה מהלך שיווקי ולא 14/16 קבוצות איכותיות במבנה של ליגה שיהפכו אותה לכל כך חזקה ומהנה שגם זה ישווקק נהדר
אין מה לעשות, ככה זה גם NBA..
4 קבוצות עילית, עוד 4 קבוצות חזקות-סבירות ועוד 16 בינוניות ו-6 נמושות..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־16 אורחים