04 יולי 2023, 10:01
שמואל1 כתב:אני חושב שמאוד בנו על זאק לידיי, וההחתמה המפתיעה שלו בפרטיזן זעזעה את המערכת.Mitelka כתב:בארנטלי הוא לא שם רע. הוא פשוט לא 4. הוא 4 נמוך לדקות מסויימות, ויותר 3.
אין לי מושג מה הם עושים שם במכבי. לא נראה לי שהם יודעים אפילו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
נראה כאילו הם התחילו לחפש מאפס, כשכבר כמה שמות שאולי רצו (קבוקלו?) ירדו מהשולחן כי המתינו ללידיי.
04 יולי 2023, 10:08
שמואל1 כתב:אני חושב שמאוד בנו על זאק לידיי, וההחתמה המפתיעה שלו בפרטיזן זעזעה את המערכת.Mitelka כתב:בארנטלי הוא לא שם רע. הוא פשוט לא 4. הוא 4 נמוך לדקות מסויימות, ויותר 3.
נראה כאילו הם התחילו לחפש מאפס, כשכבר כמה שמות שאולי רצו (קבוקלו?) ירדו מהשולחן כי המתינו ללידיי.
04 יולי 2023, 10:36
שטויות. האניקט שהיה סגור פה ודפק לעצמו כדור בראש זיעזע את המערכת? ג'פרי טיילור שסיכם בעל פה וחתך לריאל מדריד זיעזע? מייקל טורנס שהתמוטט וקיבל אירוע לב אחרי שחתם פה? זה הקיץ, ופה אפילו לא היה סיכום או חתימה. עוד משא ומתן שלא צלח, קורה ויקרה. רצו יותר רצו פחות, בסוף הוא נשאר וזה לא שהיה איזה סיכום או משהו. שום דבר כזה לא מזעזע אף קבוצה בעונת העברות. דברים שקורים מיליון פעמים בעונת המלפפונים. זה סתם לעשות הנחות למכבי.שמואל1 כתב:אני חושב שמאוד בנו על זאק לידיי, וההחתמה המפתיעה שלו בפרטיזן זעזעה את המערכת.Mitelka כתב:בארנטלי הוא לא שם רע. הוא פשוט לא 4. הוא 4 נמוך לדקות מסויימות, ויותר 3.
04 יולי 2023, 10:45
אחדשיודע כתב:אז שאולי יתחילו עם הזר הרציני יותר?
04 יולי 2023, 10:50
04 יולי 2023, 11:04
refael כתב:האמת שאני יכול להבין את הרעיון של להביא שחקן מסוגו.
אולי היה חסר למכבי השנה פיזיות מהספסל ( הליארד, כהן, אדאמס..)
יכול לעלות כשחקן רוטציה מהספסל בשתי עמדות הפורוורד( אנחנו לא רוצים את מנקו המחליף שלנו בעמדה 3 ביורוליג וכנראה אנגולה מיועד יותר לעמדה 2) ולפוצץ.
נראה שיש לו גם התמצאות טובה מתחת לסל למרות הגובה שלו ויד רכה מקשת השלוש.
אם זה במקום מרטין ובהנחה שיהיה שחקן בכיר בעמדה 4 אז יש היגיון.
קולסון, בראנטלי, מנקו
4 בכיר , בראנטלי, כהן
04 יולי 2023, 11:16
עידן כתב:refael כתב:האמת שאני יכול להבין את הרעיון של להביא שחקן מסוגו.
יכול לעלות כשחקן רוטציה מהספסל בשתי עמדות הפורוורד( אנחנו לא רוצים את מנקו המחליף שלנו בעמדה 3 ביורוליג וכנראה אנגולה מיועד יותר לעמדה 2) ולפוצץ.
קולסון, בראנטלי, מנקו
4 בכיר , בראנטלי, כהן
ואז מה? אתה משאיר עמדת סנטר שמורכבת מניבו, פוית'רס וסורקין? צריך 4 בכיר ו-5 בכיר במקום מרטין ופוית'רס, ולא להתחיל שוב משחקים של כל מיני שחקנים מחליפים זולים שלא מקדמים אותנו לשום מקום.
04 יולי 2023, 11:16
refael כתב:האמת שאני יכול להבין את הרעיון של להביא שחקן מסוגו.
קולסון, בראנטלי, מנקו
4 בכיר , בראנטלי, כהן
04 יולי 2023, 11:46
עידן כתב:refael כתב:האמת שאני יכול להבין את הרעיון של להביא שחקן מסוגו.
קולסון, בראנטלי, מנקו
4 בכיר , בראנטלי, כהן
ואז מה? אתה משאיר עמדת סנטר שמורכבת מניבו, פוית'רס וסורקין? צריך 4 בכיר ו-5 בכיר במקום מרטין ופוית'רס, ולא להתחיל שוב משחקים של כל מיני שחקנים מחליפים זולים שלא מקדמים אותנו לשום מקום.
04 יולי 2023, 11:54
04 יולי 2023, 12:06
MTA2311 כתב:מכבי סינדלה את עצמה עם ההחלטה שלא משנה מה סורקין יהיה הסנטר השני בהיררכיה. ניבו היה יכול להיות אחלה סנטר מחליף, אבל בסיטואציה שנוצרה עמדה 5 תהיה מורכבת מניבו שהוא סנטר שני במהות ומסורקין שהוא סנטר שלישי במהות.
04 יולי 2023, 12:08
Avi1508 כתב:MTA2311 כתב:מכבי סינדלה את עצמה עם ההחלטה שלא משנה מה סורקין יהיה הסנטר השני בהיררכיה. ניבו היה יכול להיות אחלה סנטר מחליף, אבל בסיטואציה שנוצרה עמדה 5 תהיה מורכבת מניבו שהוא סנטר שני במהות ומסורקין שהוא סנטר שלישי במהות.
מכבי לא יכלה לוותר על סורקין שהוא הישראלי הכי טוב בעמדות 4-5
מכבי סינדלה את עצמה בכך שהחתימה שתי סנטרים בינונים במקום להחתים סנטר אחד איכותי שיכול לשחק 25 דקות ביורוליג ברמה גבוהה
לדעתי סורקין בהחלט יכול להיות סנטר שני אם הוא מחליף סנטר ראשון איכותי
04 יולי 2023, 12:12
04 יולי 2023, 12:55
04 יולי 2023, 13:40
04 יולי 2023, 13:55
04 יולי 2023, 13:56
where is the love? כתב:אנחנו כבר ברביעי ביולי אחרי כמה סיכומים שמשום מה לא מבשילים להחתמות... למה מכבי מחכה ? כל הזמן מחכה, גם את לידיי הפסידה כי חיכתה, מתלבטים אם להשאיר את מרטין ואת פויתרס, למתי יחכו ? כל הזמן מחכים. צריך שם לפעול ולא לחכות
04 יולי 2023, 15:09
04 יולי 2023, 15:22
my man כתב:where is the love? כתב:אנחנו כבר ברביעי ביולי אחרי כמה סיכומים שמשום מה לא מבשילים להחתמות... למה מכבי מחכה ? כל הזמן מחכה, גם את לידיי הפסידה כי חיכתה, מתלבטים אם להשאיר את מרטין ואת פויתרס, למתי יחכו ? כל הזמן מחכים. צריך שם לפעול ולא לחכות
הרשה לי לגלות לך....
היא לא הפסידה את לידיי כי היא חיכתה
04 יולי 2023, 16:54
BIG sofo כתב:אני חושב שג'רל ברנטלי אם יגיע לכאן, זה חיזוק טוב.
הוא אמנם 1.98 אבל עם מוטת ידיים של 2.18!!!
שחקן חזק מאוד ויכול לשחק בעמדות הפוורד יחד עם בונזי קולסון. הוא שחקן מגוון התקפית.
אם השאלה היא ג'רל מרטין או ג'רל ברנטלי , אז חד משמעית ג'רל ברנטלי.