omerk כתב:שמואל1 כתב:Mitelka כתב:שמואל1 כתב:אדלסון בונה סגל ישראלי חזק מאוד.
קרינגטון, זוסמן, כריס ג'ונסון, לנדסברג זה בסיס ישראלי מרשים.
אבל העונה שלהם תקום ותיפול על הזרים. אני לא מחזיק מספידי סמית'. הנקינס ורנדולף שחקנים טובים אבל זה לא מספיק.
לא קרינגטון ולא ג׳ונסון ישראליים.
וגם אם שניהם יקבלו אזרחות הקיץ זה - רק אחד מהם יוכל להרשם כמתאזרח על פי החוקים החדשים.
גם אם רק אחד מהם ירשם כמתאזרח זה בסיס ישראלי חזק מאוד. לדעתי עדיף על זה של מכבי.
שכחתי גם את צאצאשווילי.
לא חושב שזה עדיף על מכבי.
אני מרגיש שאנחנו קצת לוקחים את הסגל הישראלי שלנו כמובן מאליו: דיבה, סורקין, בלט וכהן אלו 4 שחקנים, שאולי הם לא שחקני על, אבל כל אחד מהם הוכיח את עצמו בתור מחליף לגיטימי ביורוליג. יש לך גם את מנקו שהוא לא פקטור ביורוליג אבל כל קבוצה ישראלית הייתה שמחה לקבל אותו.
זוסמן - שיחק ביורוליג הרבה שנים אבל הוכיח שהמצב הוא הפוך והוא לא ברמה (לא היה מזעזע אבל עובדתית אף קבוצת יורוליג לא הציעה לו חוזה ונראה שגם בנמושת הנמושות שהיה בה, אלבה, לא ממש נלחמו עליו). מה גם שהחתימו אותו על חוזה מגוחך.
צאצשוואלי - אולי יש שם פוטנציאל אבל בינתיים לא נראה שהוא בכיוון. הקדנציה שלו בגרמניה הייתה רחוקה מלהיות מרשימה (גם ברמת אירופה וגם ברמת הליגה המקומית). סורקין עדיף עליו בכל מובן ולא חושב שיש אוהד מכבי אחד שהיה מחליף את סורקין בצאצשווילי
לנדסברג - קודם כל תופס מקום של מתאזרח כך שגם אם שקרינגטון וג'ונס יקבלו פתאום אזרחות במסלול VIP,זה לא ממש יעזור להם ודבר שני, הוא היה בקייטנת צ'יינה 4 שנים, הוא מבוגר וספק כמה כדורסל הוא זוכר ואיזה כושר הוא מגיע. אני חושב שאם מכבי היו רוצים אותו, הוא היה היום במכבי. ראינו שחקנים טובים ממנו בהרבה חוזרים מסין ונראים כמו הצל של עצמם כך שזה לא מדאיג אותי יותר מדי.
נכון מאוד. אני כן הייתי מוכן שזוסמן יהיה פה, אבל בחוזה וברול הרבה יותר קטנים. השאר כפי שכתבת, לא מרשימים.