פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 יולי 2023, 19:21
באיזה עולם פויטרס עדיף על שחקן אנ בי אי לגיטימי ? פויטרס הוא קפיץ אמרקאי מצוי וסתמי
27 יולי 2023, 19:23
נשאר עוד חודש לתחילת האימונים ( בדרך כלל מתחילים בתחילת ספטמבר)
אני מאוד מקווה שמתוך לחץ להחתים שחקן לא יביאו פה שחקן לא מתאים רק כדי לסגור את הסגל
נ.ב. כבר מתחילים לראות את הסוף של עונת המלפפונים המעצבנת הזאת
27 יולי 2023, 19:28
לא מתלהב מ "נועה ונילה"
סוג של פוייתרס ואני לא יודע כמה הוא הולך לגוון את הקו הקדמי
27 יולי 2023, 19:39
מקאדו 3 כתב:באיזה עולם פויטרס עדיף על שחקן אנ בי אי לגיטימי ? פויטרס הוא קפיץ אמרקאי מצוי וסתמי
הוא לא שחקן NBA לגיטימי. תראה כמה הופעות הוא רשום בשנים האחרונות.
הוא שחקן קצה רוטציה שלא רואה פרקט.
27 יולי 2023, 19:48
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:באיזה עולם פויטרס עדיף על שחקן אנ בי אי לגיטימי ? פויטרס הוא קפיץ אמרקאי מצוי וסתמי
כן ופויטרס עדיף על שחקן קצה מהאנ בי איי נכון ?
27 יולי 2023, 19:50
מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:באיזה עולם פויטרס עדיף על שחקן אנ בי אי לגיטימי ? פויטרס הוא קפיץ אמרקאי מצוי וסתמי
כן ופויטרס עדיף על שחקן קצה מהאנ בי איי נכון ?
כן. אין הרבה הבדל בין שחקני קצה רוטציה ב NBA לשחקנים שכבר משחקים באירופה.
במקרה הזה לדעתי פויתרס עדיף כי לפחות הוא מכיר את המערכת והסגנון.
27 יולי 2023, 19:55
נו התירוץ הזה ' הוא מכיר את המערכת ' אחד הטיעונים הכי תלושים בעיני , ראית איך פויטרס נראה ? אני מעדיף להמר על שחקן קצה מהאנ בי איי מאשר להשאר עם שחקן חלש שמכיר את המערכת .
27 יולי 2023, 20:21
מסכים עם האמירות על חוסר יציבות (שאפיינה אותו גם בסין) ושהיו לו 3 שנים לא מוצלחות. אבל זו בדיוק הסיבה שהוא נפלט מהליגה (בפעם השנייה).
אם הוא מדבר עם קבוצות באירופה, זה סימן שהוא ויתר על החלום. וטוב שהוא עושה את זה בגיל 28.
אבל ההשוואה לפוית'רס מגוחכת. וונליי הוא גבוה מגוון שמתאים לצרכים של מכבי, הוא נותן גובה (ברמה מסוימת), הגנה בדגש על הגנה על הטבעות וגיוון התקפי.
פוית'רס הוכיח לנו (ולקטש) שאין שום קשר בינו לבין גיוון ביכולת או הגנה על הטבעות. בריא או פצוע.
לא חושב שיש כרגע בשוק האירופאי גבוה שעונה על הצרכים יותר ממנו. הגיע הזמן להסתכל לשוק פליטי ה-NBA. אם מחפשים שחקנים שמסוגלים לשחק בעמדות 4 ו-5 אז השמות שעלו כבר בפורום הם הרלוונטיים בעיני - קמינסקי, וונליי וגבריאל. אני אישית אחיה בשלום עם כל אחד מהם אם יחתום פה. זה בטוח עדיף על כל תאום פוית'רס.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
27 יולי 2023, 20:33
Rampel כתב:מסכים עם האמירות על חוסר יציבות (שאפיינה אותו גם בסין) ושהיו לו 3 שנים לא מוצלחות. אבל זו בדיוק הסיבה שהוא נפלט מהליגה (בפעם השנייה).
אם הוא מדבר עם קבוצות באירופה, זה סימן שהוא ויתר על החלום. וטוב שהוא עושה את זה בגיל 28.
אבל ההשוואה לפוית'רס מגוחכת. וונליי הוא גבוה מגוון שמתאים לצרכים של מכבי, הוא נותן גובה (ברמה מסוימת), הגנה בדגש על הגנה על הטבעות וגיוון התקפי.
פוית'רס הוכיח לנו (ולקטש) שאין שום קשר בינו לבין גיוון ביכולת או הגנה על הטבעות. בריא או פצוע.
לא חושב שיש כרגע בשוק האירופאי גבוה שעונה על הצרכים יותר ממנו. הגיע הזמן להסתכל לשוק פליטי ה-NBA. אם מחפשים שחקנים שמסוגלים לשחק בעמדות 4 ו-5 אז השמות שעלו כבר בפורום הם הרלוונטיים בעיני - קמינסקי, וונליי וגבריאל. אני אישית אחיה בשלום עם כל אחד מהם אם יחתום פה. זה בטוח עדיף על כל תאום פוית'רס.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
תודה.
בעיני גם לפחות מסרטונים אין שום קשר לפויתרס. אפילו בסרטוני ההיייליטס של פויתרס בשיאו זה בעיקר דאנקים. וונלי מגוון ברמה אחרת וגם מגן טוב יותר. אבל שוב, לא פויתרס זאת ההשוואה שלנו...
מה שכן, מסכים לגבי שעכשיו השוק שלנו צריך להיות פליטי נ.ב.א .
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
27 יולי 2023, 23:13
הבעיה עם פליטי NBA כמו וונלה (ולפניו ג'וני אובראיינט) שאינם ניתנים בbbiq גבוה במיוחד (ולראייה עניין העבירות המרובות שחוזר על עצמו) זה שזמן ההתאקלמות שלהם ארוך בד"כ. עם כל הפיזיות והאתלטיות שלהם בא איזה אירופאי איטי עם חוכמת משחק ומקרקס אותם. אפרופו אירופאי עם חוכמת משחק, מה עם טוקו שנגלייה? עדיין בוירטוס?
אני בספק אם מכבי מתכננים להביא יותר משחקן נוסף אחד לקו הקדמי, והשאלה היא מה עדיף - 4 או 5?
מצד אחד ניבו וסורקין מרגיש לי רזה וקטן מדי לעמדה 5 (למרות שאם סורקין ממשיך להשתפר, מייצב את הקליעה מבחוץ והופך את הניצוצות ביכולת המסירה ליותר תקופים, יחד עם השיפור שניבו הראה במהלך העונה שעברה, הם יכולים להחזיק מעמד בכבוד בכדורסל של קטש שגם ככה לא יודע לעבוד עם ביגמנים סטייל פאל) ומצד שני עמדה 4 בנויה מווב, כהן וחצי הקולסון, שזה לא סנופי דיסקו במיוחד.
שנגלייה אמנם כבר בן 31 ועבר כמה פציעות, אבל הוא baller ואם הוא לא רצוי בבולוניה ואפשר להשיג אותו אולי במחיר מבצע - לא שווה לנסות?
27 יולי 2023, 23:37
אם הייתה איזושהי אפשרות להביא את שנגלייה הייתי קופץ עליה.
28 יולי 2023, 12:34
https://sports.walla.co.il/item/3597598ריברו מועמד
לא חושב בכלל שהוא השחקן המתאים אבל עדיף אותו על ההימורים של אבי אבן
28 יולי 2023, 12:39
אנחנו מתנהלים לגמרי כמו קבוצת יורוקאפ/מקסימום תחתית יורוליג.
ה'חיזוקים' שלנו מתחתית הטבלה או מקבוצות פח ברחבי הפלנטה.
כמה שהיינו רחוקים מהחלק העליון של הירוק מבחינה תקציבית /ניהולית הקיץ הזה הרחיק אותנו הרבה יותר
28 יולי 2023, 12:46
yon1 כתב:https://sports.walla.co.il/item/3597598
ריברו מועמד
לא חושב בכלל שהוא השחקן המתאים אבל עדיף אותו על ההימורים של אבי אבן
שחקן טוב , כתבתי עליו לפני כמה שנים בסקאוטינג
מישהו יכול למצוא את זה ? לא יודע איך
לא זוכר מה כתבתי עליו , מעניין
אבל הוא שחקן מצוין
28 יולי 2023, 12:53
Cannon מה אתה שומע?
אגב,
בשביל מה יש מערכת, סליחה, ״מעטפת״ מקצועית וסקאוטינג אם בסוף יולי מחפשים אילתורים?
אנחנו עוד נתגעגע לניקולה.
28 יולי 2023, 12:53
האיש והפריזורה
28 יולי 2023, 12:57
וואו, יש פה סיכוי לעונת המלפפונים הגרועה בהיסטוריה.
כלכך הרבה שמות שהקשר והרמה שלהם ליורוליג פשוט מקרי.
אגב אותו ריברו שמועמד זה שחקן שהפועל תל אביב ויתרה עליו והעדיפה את קייל אלכסנדר , שבעיניי אלכסנדר גם שחקן כמה רמות מעליו.
וזה שאתה בכלל בדיבורים עם שחקן שהפועל ויתרה עליו/ היה בכלל מועמד להפועל , זה מראה כמה הקיץ הזה בושה.
28 יולי 2023, 13:03
Cobra כתב:וואו, יש פה סיכוי לעונת המלפפונים הגרועה בהיסטוריה.
כלכך הרבה שמות שהקשר והרמה שלהם ליורוליג פשוט מקרי.
אגב אותו ריברו שמועמד זה שחקן שהפועל תל אביב ויתרה עליו והעדיפה את קייל אלכסנדר , שבעיניי אלכסנדר גם שחקן כמה רמות מעליו.
וזה שאתה בכלל בדיבורים עם שחקן שהפועל ויתרה עליו/ היה בכלל מועמד להפועל , זה מראה כמה הקיץ הזה בושה.
קיץ איום ונורא
מביך
28 יולי 2023, 13:04
נו באמת..
28 יולי 2023, 13:05
עלול להיות הקיץ המביך בהסטוריה של המועדון. כזה ששם את החותמת הסופית על תום הדומינטיות של מכבי בליגה ועל הפיכתה למועדון זוטר ועני באירופה. מה שהתחיל עם קוסטלו ולידיי ייגמר בבריימו משודרג.