30 יולי 2023, 12:12
Neo כתב:לא מבין את החברים כאן .... ריברו בחצי מיליון זו החתמה נהדרת
שחקן שמתאים לקטש , זה הכי חשוב מבחינתי
תראו מה הסכומים שעפים השנה בשוק האירופי !!!!!! שני מיליון יורו זה כלום השנה ... מכבי לא במשחק על השחקנים הגדולים , פשוט לא במשחק !!!!
ריברו הולך לתת עונה מצוינת , תזכרו את דבריי
30 יולי 2023, 12:40
30 יולי 2023, 13:19
TAYO כתב:אני אומר לכם, עד שמירוטיץ לא חתום במקום אחר, הוא במכבי!
Sent from my iPhone using Tapatalk
30 יולי 2023, 13:32
Neo כתב:לא מבין את החברים כאן .... ריברו בחצי מיליון זו החתמה נהדרת
תראו מה הסכומים שעפים השנה בשוק האירופי !!!!!! שני מיליון יורו זה כלום השנה ... מכבי לא במשחק על השחקנים הגדולים , פשוט לא במשחק !!!!
30 יולי 2023, 13:41
30 יולי 2023, 13:56
זהו.Adam כתב:Neo כתב:לא מבין את החברים כאן .... ריברו בחצי מיליון זו החתמה נהדרת
אשמח אם תפתח את עיניי.
ריברו שומר אישי רע מאוד, ואם תשים אותו בהגנת חילופים הוא יהיה עוד יותר גרוע מרוב שהוא כבד.
מבחינת ריבאונד הוא מזעזע, לאורך כל הקריירה (מעולם לא עבר את ה6 ריבאונדים למשחק למעט העונה הראשונה שלו כמקצוען בליגה האורוגוואית). גארדים אתלטים לוקחים יותר ריבאונדים ממנו.
הוא נופל בין עמדות, אך בגלל שיש לו גוף והוא מאוד פיזי בצבע הוא יכול לתפקד ל5. הבעיה היא שכ4 הוא אוטומטית שם אותך בנחיתות. חמישייה שלו עם ניבו זה העתק-הדבק עם חמישייה של ניבו/פויתרס וזה כי ברגע שאתה מוציא את ריברו מהצבע, הוא מאוד מוגבל - אין לו קליעה מחצי מרחק ומשלוש.
תוסיף לזה גם שריברו קלעי עונשין רע. עומד על 60-65% לאורך הקריירה, שזה אומנם סביר אם משווים אותו לניבו אבל רע אם משווים אותו לסנטר אירופי בכיר.
הדבר היחיד שאני נותן לזכות ריברו זה משחק הפוסט-אפ שלו. הוא חיית צבע ויותר לעשות הרבה נקודות משם, וזה משהו שהיה חסר למכבי עונה שעברה. אבל מתעוררות כאן 2 בעיות:
1. הוא כמעט תמיד התחנה האחרונה. הוא ממעט להוציא את הכדור החוצה. הוא מאוד מזכיר בקטע הזה את ריינולדס למשל. זה הופך לשקוף נגד היריבות, וקל לנטרל את זה.
2. לקטש מעולם לא היה משחק פוסט-אפ. כל משחק ההתקפה שלו מתבסס על גארדים דומיננטיים ופורוורדים שעומדים בפינות. הסנטר בעיקר צריך לעשות עבודה שחורה של ריבאונד התקפה וחסימות של פיק-אנד-רול. בגלל זה ניבו וסורקין הצליחו לפרוח תחת קטש. ריברו די ייבלע לתוך השיטה הזאת ולא יצליח להביא לידי ביטוי את משחק הפוסט-אפ שלו.
הדרך היחידה להציל את הקו הקדמי הזה היא אם סורקין יעבור לעמדה 4 ויתחיל לזרוק שלשות (ולקלוע). כי נכון לעכשיו יש לך רק את ווב וג'ייק כהן שיכולים לרווח את המשחק, ואני לא בונה על שניהם.
אשמח אם תחדש לי משהו שאני לא יודע על ריברו כדי להפוך אותי ליותר אופטימי לגבי ההחתמה הזאת, כי אני כבר 3 ימים בדיכאון.
30 יולי 2023, 14:23
30 יולי 2023, 14:28
argof כתב:מכבי הבהירו שיוחתם זר 8 - אולי יפתיעו לטובה.
30 יולי 2023, 14:54
ואם זה יקרה?שמוליק כתב:TAYO כתב:אני אומר לכם, עד שמירוטיץ לא חתום במקום אחר, הוא במכבי!
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה אכלת היום? אני רוצה גם.
30 יולי 2023, 15:28
30 יולי 2023, 16:22
ankram כתב:הבא נשחק משחק ,
בקבוצה א חתומים השחקנים ווב ה3 , ריברו , וקליבלנד , הקבוצה עוברת שינויים בקיץ ומחתימה את הילארד פויתרס ומרטין
בקבוצה ב חתומים השחקנים הילארד פויתרס ומרטין , הקבוצה עוברת שינויים בקיץ ומחתימה את ווב ה3 , ריברו , וקליבלנד.
איזו קבוצה השתדרגה לשיטתכם?
30 יולי 2023, 16:59
ankram כתב:הבא נשחק משחק ,
בקבוצה א חתומים השחקנים ווב ה3 , ריברו , וקליבלנד , הקבוצה עוברת שינויים בקיץ ומחתימה את הילארד פויתרס ומרטין
בקבוצה ב חתומים השחקנים הילארד פויתרס ומרטין , הקבוצה עוברת שינויים בקיץ ומחתימה את ווב ה3 , ריברו , וקליבלנד.
איזו קבוצה השתדרגה לשיטתכם?
30 יולי 2023, 18:02
30 יולי 2023, 18:20
30 יולי 2023, 18:26
30 יולי 2023, 18:27
30 יולי 2023, 18:28
cifkcv כתב:עצוב מאוד...
את האמת במצב שנוצר אני מנסה להביא את קאליניץ.
קשיחות, הגנה, ניסיון יורוליג וקצת קליעה מחוץ ל-קשת.
ייתן דקות גם ב3 וגם ב4.
30 יולי 2023, 18:29
itai7 כתב:סוגרים תבאסטה?
30 יולי 2023, 18:30
גל גל כתב:cifkcv כתב:עצוב מאוד...
את האמת במצב שנוצר אני מנסה להביא את קאליניץ.
קשיחות, הגנה, ניסיון יורוליג וקצת קליעה מחוץ ל-קשת.
ייתן דקות גם ב3 וגם ב4.
גם אני בעד.
הוא לא מה שיפתור את כל הבעיות אבל הוא שחקן טוב
30 יולי 2023, 18:31
מרסר כתב:itai7 כתב:סוגרים תבאסטה?
אי אפשר לדעת מה גם שצריך ישראלי נוסף בגלל שפניני פורש, אי אפשר לשחוק את הזרים גם בליגה ראינו כמה פציעות היו עונה שעברה לשחקני מפתח.