המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אנטוניו כתב:ליגת הקיץ מתחילה היום באורלנדו והצוות נסע לאתר כישרונות אז בואו נעזור להם.
אני מציע לשים לב לרכז היהודי המוכשר zack rosen ישחק עבור פילדלפיה יכול להיות מחליף לאוחיון.
ולשחקן (manny harris ( SG ששוחרר מקליבלנד יכול להיות מחליף נהדר ללנגפורד.
יש לכם עוד שחקנים ריאלים על הכוונת?
Holiday_Armadillo כתב:ליאור ולאנדסברג לא נמצאים בסגל של הרוקטס אז אולי זה לא מעודכן עד הסוף
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:ליאור ולאנדסברג לא נמצאים בסגל של הרוקטס אז אולי זה לא מעודכן עד הסוף
אני מחכה לאתר הרישמי של הליגה כמ שהיה כל שנה...מוזר שהוא עדיין לא עלה
tomerp כתב:האשכול הזה יותר מתאים לסקאוטינג......
er79 כתב:פארגו ואדריאן בנקס, שני מלכי ההטבעות בליגה לפני שנתיים, ישתפו פעולה בממפיס
LIAV10 כתב:הייתי שם לב לאת'וואן מור שאין לי מושג מה היה איתו השנה, לווסלי מתיוס (למרות ש-95 אחוז הוא יקבל חוזה ואין לי מושג מה הוא עושה בליגת הקיץ)
הייתי שם לב לחסן וויטסייד, וכמובן לאנדסברג, לעקוב אחריו קצת..
דרך אגב, פארגו משתתף בליגת קיץ?
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:הייתי שם לב לאת'וואן מור שאין לי מושג מה היה איתו השנה, לווסלי מתיוס (למרות ש-95 אחוז הוא יקבל חוזה ואין לי מושג מה הוא עושה בליגת הקיץ)
מה איתו באמת?יש לו חוזה לעוד עונה?
שנה שעברה הוא היה על הכוונת של מכבי,אולי אם לא יהיה לא חוזה כעת הוא יהיה מוכן לחתום?
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:הייתי שם לב לאת'וואן מור שאין לי מושג מה היה איתו השנה, לווסלי מתיוס (למרות ש-95 אחוז הוא יקבל חוזה ואין לי מושג מה הוא עושה בליגת הקיץ)
מה איתו באמת?יש לו חוזה לעוד עונה?
שנה שעברה הוא היה על הכוונת של מכבי,אולי אם לא יהיה לא חוזה כעת הוא יהיה מוכן לחתום?
felix_r כתב:ג'ף פוט קלע 10 נקודות במדי ברוקלין נגד אורלנדו והעולם שותק!!!???![]()
![]()
http://www.nba.com/summer-league/games/ ... GIboxscore
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], yon1 ו־29 אורחים