08 יולי 2012, 20:27
שחף כתב:אני מצטער, אני זוכר את פיני הולך לבקר קברי צדיקים בפראג או משהו כזה לפני גמר היורוליג רק כדי לקבל נוק אאוט גדול ממסינה הגוי והחבורה שלו בגמר וכל התקשורת הולכת אחריו, במקום להוריד את השחקנים לקרקע אחרי החצי גמר. זה אולי ההפסד הכי טראומטי שלי כאוהד מכבי(הפסדי האליפות לא מתקרבים לזה). ההתעסקות בכל מיני דברים כאלה מסיטה אותנו מהעיקר ומכבי ממש לא במצב ללכת לים שלושה שבועות
09 יולי 2012, 09:41
09 יולי 2012, 10:10
er79 כתב:רק לא מזמן דיברתי באשכול אירופה על אייק דיוגו, וכבר jagency מתפוז מפרסם שהוא ובלאט נפגשו ושוחחו על האפשרות שדיוגו ישחק במכבי. הבחור פגע לא רע שבוע שעבר עם התחזיות שלו. מה אתם אומרים?
09 יולי 2012, 10:14
felix_r כתב:er79 כתב:רק לא מזמן דיברתי באשכול אירופה על אייק דיוגו, וכבר jagency מתפוז מפרסם שהוא ובלאט נפגשו ושוחחו על האפשרות שדיוגו ישחק במכבי. הבחור פגע לא רע שבוע שעבר עם התחזיות שלו. מה אתם אומרים?
מעניין שהוא נולד בארה"ב ולא בניגריה, ככה שלא יגרשו אותו מהארץ כמהגר בלתי חוקי
09 יולי 2012, 10:18
gandya כתב:felix_r כתב:er79 כתב:רק לא מזמן דיברתי באשכול אירופה על אייק דיוגו, וכבר jagency מתפוז מפרסם שהוא ובלאט נפגשו ושוחחו על האפשרות שדיוגו ישחק במכבי. הבחור פגע לא רע שבוע שעבר עם התחזיות שלו. מה אתם אומרים?
מעניין שהוא נולד בארה"ב ולא בניגריה, ככה שלא יגרשו אותו מהארץ כמהגר בלתי חוקי
זה מה שמעניין אותך???!
מדובר בפרווד בסגנון הנדריקס, לא בדיוק סנטר.. (אבל לא ברזילאי.., כנראה שבלאט אוהב אותם שחורים).
09 יולי 2012, 10:24
09 יולי 2012, 10:36
09 יולי 2012, 10:48
felix_r כתב:את רואה, חנו'ש? יש ידיעה שבלאט נפגש עם אייק דיוגו מבנחרת ניגריה. שחקן טוב, אבל 4... בדיוק כמו שחשבתי...
09 יולי 2012, 10:53
09 יולי 2012, 10:54
er79 כתב:הוא לא 2.06? בכל מקרה, הגובה די בעייתי אבל הוא מפצה באתלטיות ובכוח מתפרץ. לא יודע אם זה מה שאנחנו צריכים לעמדת הסנטר הפותח. הוא באמת עושה רושם של שחקן סטייל הנדריקס, שיכול לשחק על שתי העמדות. איך ההגנה שלו, מישהו יודע?
09 יולי 2012, 10:59
er79 כתב:אני לא בטוח אם הוא יהיה עד כדי כך זול. לפי דעתי הוא לא יחתום באף קבוצה עד תום המשחקים האולימפיים. הוא לבטח יחכה שהמניות שלו יעלו, וינסה לחזור לאנ.בי.איי. זו גם התוכנית של מאריץ', שגם כרגע לא חתם באף קבוצה ורוצה להגיע לאנ.בי.איי דרך הופעה באולימפיאדה. הבעיה של מאריץ' שהוא חולק את הקו הקדמי עם אנדרסן, בוגוט וג'אווי, לדיוגו יהיה קל יותר.
09 יולי 2012, 11:01
er79 כתב:אני לא בטוח אם הוא יהיה עד כדי כך זול. לפי דעתי הוא לא יחתום באף קבוצה עד תום המשחקים האולימפיים. הוא לבטח יחכה שהמניות שלו יעלו, וינסה לחזור לאנ.בי.איי. זו גם התוכנית של מאריץ', שגם כרגע לא חתם באף קבוצה ורוצה להגיע לאנ.בי.איי דרך הופעה באולימפיאדה. הבעיה של מאריץ' שהוא חולק את הקו הקדמי עם אנדרסן, בוגוט וג'אווי, לדיוגו יהיה קל יותר.
09 יולי 2012, 11:03
09 יולי 2012, 11:07
09 יולי 2012, 11:08
09 יולי 2012, 11:08
EulGam05 כתב:er79 כתב:אני לא בטוח אם הוא יהיה עד כדי כך זול. לפי דעתי הוא לא יחתום באף קבוצה עד תום המשחקים האולימפיים. הוא לבטח יחכה שהמניות שלו יעלו, וינסה לחזור לאנ.בי.איי. זו גם התוכנית של מאריץ', שגם כרגע לא חתם באף קבוצה ורוצה להגיע לאנ.בי.איי דרך הופעה באולימפיאדה. הבעיה של מאריץ' שהוא חולק את הקו הקדמי עם אנדרסן, בוגוט וג'אווי, לדיוגו יהיה קל יותר.
בוגוט וג'אוואי לא בסגל של אוסטרליה לאולימפיאדה. התחרות של מאריץ' היא עם דיוויד אנדרסן ואארון ביינס אבל לדעתי הוא יהיה הסנטר הפותח עם אנדרסן לצידו בעמדה 4.
09 יולי 2012, 11:09
09 יולי 2012, 11:12
למרות הפרסומים האחרונים, נפגש נציג מטעם דוברות המועדון עם שון ג'יימס
http://desmond.imageshack.us/Himg685/sc ... es=landing
לשחקן חוזה לעונה הבאה, עלות השחרור שלו גבוהה מזו שפורסמה
למרות חוסר ההתלהבות של הצוות המקצועי במועדון מדברים על המשכיות ועל ההתאקלמות החיובית שלו, ובטוחים שהעונה הבאה תהיה טובה יותר מבחינתו
09 יולי 2012, 11:14
09 יולי 2012, 11:19
השחקן וסוכנו העבירו את הפקסים הבוקר, נותרה רק החתימה מצד מכבי
ההודעה הרשמית לא תאחר לבוא אחרי שהעניין יהיה סופי (החליטו במכבי לא לפרסם סיכומים אחרי מקרה ריקי היקמן שחתם אחרי למעלה משבועיים למרות שבאתר צויין "החתימה ביימים הקרובים", ולכן גם הסיכום עם הלפרין לא יצא לתקשורת)