01 אוגוסט 2023, 10:43
ומצד שני בדיקות רפואיות זה קונספט אובייקטיבי, או שאתה עובר או שלאעידן כתב:JarJarBinx כתב:Neo כתב:מרסר כתב:בראיין אנגולה עבר את הבדיקות הרפואיות, וחתם לשנתיים בהפועל ת"א.
https://sports.walla.co.il/item/3598420 ... cialbutton
מאוד מוזר מה שקרה עם אנגולה !![]()
![]()
נראה לי מכבי לא רצו אותו פתאום והתגלגל כל סיפור הלב הלא תקין והכליות שלו בסכנה ...... מזכיר לי את הזמנת בדיקת הסמים של מכבי מסוני ווימס כדי להיפטר מהחוזה שלו
לא נראה לי. לא היו מביאים לבדיקות חוזרות אם לא היו מעוניינים.
אכן. לא נראה לי שמכבי קיבלו פתאום רגליים קרות, איזו סיבה יש להם? הוא גם היה אמור לחתום על חוזה סופר נמוך.
01 אוגוסט 2023, 10:57
MTA2311 כתב:ומצד שני בדיקות רפואיות זה קונספט אובייקטיבי, או שאתה עובר או שלאעידן כתב:JarJarBinx כתב:Neo כתב:מרסר כתב:בראיין אנגולה עבר את הבדיקות הרפואיות, וחתם לשנתיים בהפועל ת"א.
https://sports.walla.co.il/item/3598420 ... cialbutton
מאוד מוזר מה שקרה עם אנגולה !![]()
![]()
נראה לי מכבי לא רצו אותו פתאום והתגלגל כל סיפור הלב הלא תקין והכליות שלו בסכנה ...... מזכיר לי את הזמנת בדיקת הסמים של מכבי מסוני ווימס כדי להיפטר מהחוזה שלו
לא נראה לי. לא היו מביאים לבדיקות חוזרות אם לא היו מעוניינים.
אכן. לא נראה לי שמכבי קיבלו פתאום רגליים קרות, איזו סיבה יש להם? הוא גם היה אמור לחתום על חוזה סופר נמוך.
01 אוגוסט 2023, 11:01
01 אוגוסט 2023, 11:06
ankram כתב:שאלה: לו ללורנזו בראון היתה הבעיה הזאת , האם היו מחתימים אותו?
Sent from my iPhone using Tapatalk
01 אוגוסט 2023, 11:18
עידן כתב:ankram כתב:שאלה: לו ללורנזו בראון היתה הבעיה הזאת , האם היו מחתימים אותו?
לא, זה לא משנה מי השחקן, גם אם דונצ'יץ' היה נכשל פעמיים בבדיקות רפואיות. מי ייקח על עצמו את הסיכון והאחריות אם חלילה יקרה משהו? גם מבחינת הקבוצה וגם מבחינת הביטוח.
01 אוגוסט 2023, 11:33
felix_r כתב:עידן כתב:ankram כתב:שאלה: לו ללורנזו בראון היתה הבעיה הזאת , האם היו מחתימים אותו?
לא, זה לא משנה מי השחקן, גם אם דונצ'יץ' היה נכשל פעמיים בבדיקות רפואיות. מי ייקח על עצמו את הסיכון והאחריות אם חלילה יקרה משהו? גם מבחינת הקבוצה וגם מבחינת הביטוח.
הינה הפועל לקחה
01 אוגוסט 2023, 14:22
01 אוגוסט 2023, 14:25
שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי כל הסיפור סובב סביב דלקת שריר החב שאנגולה סבל ממנה בזמן הקורונה.
ולהבנתי הדעות חלוקות בנושא.
01 אוגוסט 2023, 14:26
אני לא בטענות למכבי, רק לא מכיר את כל השיקולים הרפואייםעידן כתב:שמואל1 כתב:לפי מה שהבנתי כל הסיפור סובב סביב דלקת שריר החב שאנגולה סבל ממנה בזמן הקורונה.
ולהבנתי הדעות חלוקות בנושא.
אני אישית חושב שעם בריאות לא משחקים. כל עוד יש סיכון ריאלי וממשי לפגיעה בחיים או בתפקוד של שחקן, למה לקחת אותו? בטח שזה לא משהו שצריך להתפאר בו עם הטיזרים כמו שהפועל ת"א עשו.
אבל כמו שאמרתי - באמת ובתמים מאחל להם בהצלחה (מבחינה בריאותית בלבד). חס וחלילה שלא יקרה אסון.
01 אוגוסט 2023, 14:39
01 אוגוסט 2023, 19:13
01 אוגוסט 2023, 19:39
מרסר כתב:
כול הסיפור עם אנגולה זה לקיחת אחריות אם כאשר יקרה לו משהו שקשור לבדיקות הרפואיות שלו מכבי בחרה שלא להיכנס לזה ובצדק, הפועל לקחה פה הימור נקווה שלא יקרה לו כלום.
02 אוגוסט 2023, 10:44
02 אוגוסט 2023, 11:35
felix_r כתב:https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-basketball/article/14453263?fbclid=IwAR3QNXbZH76-NGHNQOd6ud7xjK5KCpsl8ItYY2dCF6Am3sMXIDM7N-2bvNU
02 אוגוסט 2023, 12:12
02 אוגוסט 2023, 13:06
עידן כתב:ankram כתב:שאלה: לו ללורנזו בראון היתה הבעיה הזאת , האם היו מחתימים אותו?
02 אוגוסט 2023, 13:09
שמואל1 כתב:להבנתי כל הסיפור סובב סביב דלקת שריר הלב שאנגולה סבל ממנה בזמן הקורונה.
ולהבנתי הדעות חלוקות לגבי מידת ההשפעה לאחר ההחלמה.
02 אוגוסט 2023, 13:11
JarJarBinx כתב:felix_r כתב:https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-basketball/article/14453263?fbclid=IwAR3QNXbZH76-NGHNQOd6ud7xjK5KCpsl8ItYY2dCF6Am3sMXIDM7N-2bvNU
בנו שם קבוצה לא רעה בכלל, יהיה לא פשוט מולם
02 אוגוסט 2023, 13:22
ankram כתב:שמואל1 כתב:להבנתי כל הסיפור סובב סביב דלקת שריר הלב שאנגולה סבל ממנה בזמן הקורונה.
להבנתי מדובר בסולם שמכבי נעזרה בו כדי לרדת מהעסקה אחרי שהתחרטו עליה. הסיפור סביב דלקת שריר הלב שאנגולה סבל ממנה בזמן הקורונה היה ידוע מראש , טלפון אחד לחברת הביטוח היה מספק את המידע לגבי גובה הפרמיה , ואת כל זה היה אפשר לעשות בקיץ ולחסוך את כל הויה דה לה רוזה הזאת שבסופה הוחתם קליבלנד כברירת מחדל.
02 אוגוסט 2023, 13:30
ankram כתב:שמואל1 כתב:להבנתי כל הסיפור סובב סביב דלקת שריר הלב שאנגולה סבל ממנה בזמן הקורונה.
להבנתי מדובר בסולם שמכבי נעזרה בו כדי לרדת מהעסקה אחרי שהתחרטו עליה. הסיפור סביב דלקת שריר הלב שאנגולה סבל ממנה בזמן הקורונה היה ידוע מראש , טלפון אחד לחברת הביטוח היה מספק את המידע לגבי גובה הפרמיה , ואת כל זה היה אפשר לעשות בקיץ ולחסוך את כל הויה דה לה רוזה הזאת שבסופה הוחתם קליבלנד כברירת מחדל.