המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:פונטיקה בראיון בסרביה: "היו לי כמה הצעות, והיו לי שיחות רציניות עם מכבי תל אביב אבל תמיד חלמתי לשחק אצל מאמן כמו ז'ליקו אוברדוביץ'. כשהוא פנה אליי לא הייתי יכול להגיד לא, כי אפשר ללמוד ממנו כל כך הרבה".
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
נראה לי השחקן עצמו קצת יותר אמין.felix_r כתב:Mitelka כתב:פונטיקה בראיון בסרביה: "היו לי כמה הצעות, והיו לי שיחות רציניות עם מכבי תל אביב אבל תמיד חלמתי לשחק אצל מאמן כמו ז'ליקו אוברדוביץ'. כשהוא פנה אליי לא הייתי יכול להגיד לא, כי אפשר ללמוד ממנו כל כך הרבה".
לפי אהרל'ה ויסברג, כשמכבי פנתה אליו, הוא כבר סיכם בפרטיזן
Mitelka כתב:נראה לי השחקן עצמו קצת יותר אמין.felix_r כתב:Mitelka כתב:פונטיקה בראיון בסרביה: "היו לי כמה הצעות, והיו לי שיחות רציניות עם מכבי תל אביב אבל תמיד חלמתי לשחק אצל מאמן כמו ז'ליקו אוברדוביץ'. כשהוא פנה אליי לא הייתי יכול להגיד לא, כי אפשר ללמוד ממנו כל כך הרבה".
לפי אהרל'ה ויסברג, כשמכבי פנתה אליו, הוא כבר סיכם בפרטיזן
הגיוני מאוד שהיו שיחות רציניות עם פוטניקה ובסוף חתם אנטוניו קליבלנד, שחקנים שאין ביניהם שום קשר לא בקליבר ולא בסגנון.Mitelka כתב:פונטיקה בראיון בסרביה: "היו לי כמה הצעות, והיו לי שיחות רציניות עם מכבי תל אביב אבל תמיד חלמתי לשחק אצל מאמן כמו ז'ליקו אוברדוביץ'. כשהוא פנה אליי לא הייתי יכול להגיד לא, כי אפשר ללמוד ממנו כל כך הרבה".
refael כתב:יש צפי מתי שחקנים נוחתים? מתי זה קורה בדרך כלל?
מילוס כתב:refael כתב:יש צפי מתי שחקנים נוחתים? מתי זה קורה בדרך כלל?
נראה לי שזה הקיץ עם הכי פחות ציפייה אוור לראות מה שווים הפרצופים החדשים..
עידן כתב:
חיזוק משמעותי מאוד. שחקן שמגיע אחרי פציעה קשה ברצועה הצולבת (בפעם השנייה) ואחרי שלא שיחק שנתיים. מצוין עבורנו.
כן, במקום חסיאל ריברו.Runner30 כתב:יש מקום בסגל ובתקציב להנחית פליט נבא?
לפחות תאורטית...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־21 אורחים