פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל מאירופה והעולם 23/24

07 אוגוסט 2023, 20:18

ג'בארי פארקר חתם בברצלונה

07 אוגוסט 2023, 22:00

החתמה מעניינת מאוד

07 אוגוסט 2023, 22:19

העיקר היו דיבורים על קיצוצים נרחבים. חתיכת קבוצה יש שם.

07 אוגוסט 2023, 23:43

את מי הם החתימו חוץ מפארקר?

07 אוגוסט 2023, 23:58

גל גל כתב:את מי הם החתימו חוץ מפארקר?

ווילי הרננגומז למשל
ובעיקר השלד שלהם משנה שעבר לא רע בכלל עם שחקנים כמו וסלי, סטורנסקי, לפרוביטולה, אברינס, קאליניץ', דה סילבה, נאג'י ויקובייטיס
בנוסף הם החתימו את ג'ואל פארה ודאריו בריזולה שני שחקנים שהיו טובים בליגה הספרדית השנה

08 אוגוסט 2023, 00:52

מה הסיפור של פארקר? שחקן במעמדו ובגילו (28 בלבד) שמגיע ליורוליג מריח קצת פישי. מניח שהוא עבר פציעות קשות ושהוא לא ממש נראה כמו שחקן כדורסל בשנים האחרונות. אני טועה?
נראה לי שגם הוא וגם קמבה ווקר יסריחו ת'פרקט.

08 אוגוסט 2023, 01:01

התנין 2 כתב:מה הסיפור של פארקר? שחקן במעמדו ובגילו (28 בלבד) שמגיע ליורוליג מריח קצת פישי. מניח שהוא עבר פציעות קשות ושהוא לא ממש נראה כמו שחקן כדורסל בשנים האחרונות. אני טועה?

אתה לא מכיר את הסיפור שלו? הבנאדם היה יותר פצוע מאשר בריא בתחילת הקריירה שלו ב-NBA. ב-3 העונות הראשונות שלו בליגה, הוא קרע את ה-ACL פעמיים באותה ברך. ובאופן כללי כל פעם שנכנס לקצב והיה נראה שהוא במסלול הנכון, הגיעה פציעה שהשביתה אותו לזמן מה. אם לא הפציעות, בקלות היה אולסטאר. מדובר בכישרון התקפי עצום (בהגנה לעומת זאת לא משהו). השאלה העיקרית איתו היא הבריאות/כשירות שלו. לאורך ענה שלמה.

08 אוגוסט 2023, 05:21

A.Parker כתב:העיקר היו דיבורים על קיצוצים נרחבים. חתיכת קבוצה יש שם.

גם אחרי קיצוצים התקציב שלהם יותר גדול משל רוב הקבוצות בליגה

08 אוגוסט 2023, 08:57

אחדשיודע כתב:
התנין 2 כתב:מה הסיפור של פארקר? שחקן במעמדו ובגילו (28 בלבד) שמגיע ליורוליג מריח קצת פישי. מניח שהוא עבר פציעות קשות ושהוא לא ממש נראה כמו שחקן כדורסל בשנים האחרונות. אני טועה?

אתה לא מכיר את הסיפור שלו? הבנאדם היה יותר פצוע מאשר בריא בתחילת הקריירה שלו ב-NBA. ב-3 העונות הראשונות שלו בליגה, הוא קרע את ה-ACL פעמיים באותה ברך. ובאופן כללי כל פעם שנכנס לקצב והיה נראה שהוא במסלול הנכון, הגיעה פציעה שהשביתה אותו לזמן מה. אם לא הפציעות, בקלות היה אולסטאר. מדובר בכישרון התקפי עצום (בהגנה לעומת זאת לא משהו). השאלה העיקרית איתו היא הבריאות/כשירות שלו. לאורך ענה שלמה.

לא מכיר, אני בור מוחלט ב-NBA כי לצערי הליגה הזאת לא מעניינת אותי בכלל.
בכל אופן מהתיאור שלך נשמע שחקן גמור גמור. יכול להיות שהם גם הביאו אותו בזול יחסית אם זה המצב.

08 אוגוסט 2023, 10:43

על פי ספורטנדו, חוזה של ג'בארי פארקר יש סעיף יציאה ל NBA תמורת כ 2 מיליון דולר

08 אוגוסט 2023, 12:46

בתור אוהד כדורסל אני כן מתרגש לקראת הגעתו של ג'בארי פארקר ליורוליג.
אבל אם זה הדבר הכי טוב שהם יכלו להביא במקום מירוטיץ' - זה ירידה ברמה. לא רואה אותו מסיים את העונה לצערי.

08 אוגוסט 2023, 18:30

רשמית: סילבן לנדסברג חתם בגראן קנריה

08 אוגוסט 2023, 19:22

Adam כתב:בתור אוהד כדורסל אני כן מתרגש לקראת הגעתו של ג'בארי פארקר ליורוליג.
אבל אם זה הדבר הכי טוב שהם יכלו להביא במקום מירוטיץ' - זה ירידה ברמה. לא רואה אותו מסיים את העונה לצערי.

בתור אוהד כדורסל אני אתרגש לראות את סילבן לאנדסברג במדי גראן-קנאריה קולע 30 נקודות על הראש של הפועל ת"א במשחק יורוקאפ :)

08 אוגוסט 2023, 19:49

09 אוגוסט 2023, 07:46

התנין 2 כתב:
אחדשיודע כתב:

לא מכיר, אני בור מוחלט ב-NBA כי לצערי הליגה הזאת לא מעניינת אותי בכלל.
בכל אופן מהתיאור שלך נשמע שחקן גמור גמור. יכול להיות שהם גם הביאו אותו בזול יחסית אם זה המצב.

לא יודע אם הוא ״גמור גמור״, אבל הוא הימור גדול. לא שיחק שנה וחצי + פציע מאוד. וכן, סביר להניח שהוא לא עלה להם יותר מידי (בהשוואה לשמות גדולים אחרים שהם החתימו). והאמת? זה הימור שגם אני הייתי לוקח, לפני כל מיני בינוניים כאלו ואחרים שהתקרה שלהם נמוכה. במקרה הגרוע (אם נפצע למשל) הם מחליפים אותו.

09 אוגוסט 2023, 10:59

felix_r כתב:

שמע איזה שחקנים היו בקבוצה הזו אצלנו באותה שנה, שלא נדע :laugh1

09 אוגוסט 2023, 11:15

itai7 כתב:
felix_r כתב:

שמע איזה שחקנים היו בקבוצה הזו אצלנו באותה שנה, שלא נדע :laugh1

ועדיין באותה העונה ניצחנו את פנר של אוברדוביץ' פעמיים!

09 אוגוסט 2023, 12:33

יש כמה משחקי אימון נחמדים היום
סרביה - איטליה
גרמניה - קנדה
צרפת - ליטא

09 אוגוסט 2023, 19:56

מייק ג'יימס לאולימפיאקוס??

09 אוגוסט 2023, 20:07

cifkcv כתב:מייק ג'יימס לאולימפיאקוס??