19 אוגוסט 2023, 17:31
toja27 כתב:ליידי לא רע אבל לדעתי קצת אוברייטד, לא השחקן שחלמתי עליו בתחילת הקיץ .
אצלי היה זה פטרושב או אנטוני גיל כששמו עלה בטעות. אלא שחקנים שלדעתי היו עושים הבדל.
19 אוגוסט 2023, 17:35
19 אוגוסט 2023, 17:46
Rampel כתב:toja27 כתב:ליידי לא רע אבל לדעתי קצת אוברייטד, לא השחקן שחלמתי עליו בתחילת הקיץ .
אצלי היה זה פטרושב או אנטוני גיל כששמו עלה בטעות. אלא שחקנים שלדעתי היו עושים הבדל.
לידיי באמת אוברייטד. ועכשיו גם רשמית אוברפייד (וטוב שלא כאן). גם גיל, שהוא אחלה של שחקן ואני מאוד אוהב אותו, לא היה מתאים למה שהיינו צריכים הקיץ. פטרושב כן. אולי שנה הבאה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
19 אוגוסט 2023, 18:41
עידן כתב:הרבה מהשמות פה (נניח, אנתוני גיל) לא היו אופציה בשום שלב. הם "עלו פה" כמשאלת לב של חברי פורום ותו לא.
לגבי שמות כמו קמינסקי שכן דווח על משא ומתן איתם - צריך ללמוד כבר שברגע שמכבי מנהלת מו"מ ארוך (לכאורה או לא) - התוצאה הסופית היא שנקבל תואם בריימו אחרי מו"מ חשאי וקצר במיוחד.
19 אוגוסט 2023, 23:08
Rampel כתב:בעיני לידיי הוא לא ההחתמה הנוצצת שהיינו צריכים.Thorin כתב:קמינסקי הוא לא ההחתמה הנוצצת שהיינו צריכים.
לוקח אותו בעיניים עצומות על ריברו זה ברור,
אבל הוא לא היה הבינגו שהיינו צריכים בשביל פייבוריטית לפיינל פור.
ליידי כן היה כזה וזה הכי כואב לי.
הייתה להם הזדמנות אחת לשים על הסגל הזה את השחקן שיביא אותנו אולי עד הסוף.
לוקח אותו בעיניים עצומות על ריברו זה ברור, אבל לידיי הוא בדיוק בין הגבוהים הבינוניים הקלאסיים של אירופה, הוא פשוט מסתכל על הרשימה הזו מאזור יחסית גבוה שלה.
הוא לא באמת סנטר, הוא לא חזק מספיק ולא גבוה מספיק לעמדה הזו. ומצד שני הוא קלעי יציב מחוץ לקשת, אז אין לו באמת מה לחפש בעמדה 5.
הוא ממש לא שובר שווין וגם פרטיזן יודעת את זה. אז מה פרטיזן עשתה? הביאה את קמינסקי.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
20 אוגוסט 2023, 10:39
טרנס רוס, בעונה האחרונה בפיניקס, אמר שהוא קיבל הצעה מפרטיזן בלגרד https://www.sport5.co.il/NewsRoom?FolderId=890#nr150224
20 אוגוסט 2023, 11:20
אחדשיודע כתב:טרנס רוס, בעונה האחרונה בפיניקס, אמר שהוא קיבל הצעה מפרטיזן בלגרד https://www.sport5.co.il/NewsRoom?FolderId=890#nr150224
פרטיזן הבינה מה צריך לעשות. עקפו אותנו בסיבוב
20 אוגוסט 2023, 11:28
20 אוגוסט 2023, 11:32
20 אוגוסט 2023, 11:40
my man כתב:הדיבור הזה של 'זה לא פייר' קצת עכברושי/מגדלי משהו...
שכל קבוצה תמצא לה כמה שיותר משקיעים ויאללה להרים את הרמה של הכדורסל האירופי..
הבעיה היא שהפדרמנים לא מביאים עוד כסף והבעיה השנייה היא שהאוהדים מקבלים את זה בשלווה והבנה ומוכנים להמשיך לממן את מפעל חייהם של הפדרמנים..
20 אוגוסט 2023, 11:42
my man כתב:הדיבור הזה של 'זה לא פייר' קצת עכברושי/מגדלי משהו...
שכל קבוצה תמצא לה כמה שיותר משקיעים ויאללה להרים את הרמה של הכדורסל האירופי..
הבעיה היא שהפדרמנים לא מביאים עוד כסף והבעיה השנייה היא שהאוהדים מקבלים את זה בשלווה והבנה ומוכנים להמשיך לממן את מפעל חייהם של הפדרמנים..
20 אוגוסט 2023, 13:08
20 אוגוסט 2023, 15:10
20 אוגוסט 2023, 15:55
20 אוגוסט 2023, 18:13
20 אוגוסט 2023, 19:12
Orel1234 כתב:אני אחזור ואגיד - הדבר היחיד שיגרום למחאת אוהדים (בדגש על הגייט) זה אם מכבי לא תהיה הקבוצה הטובה בישראל.
מבחינתי הלוואי שירושלים יעלו ליורוליג, זה יגרום לתחרות טובה ולהבנה מצד הבעלים שאם לא ישתנה משו, הערך של המותג שלהם יאבד גובה די מהר.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
21 אוגוסט 2023, 03:04
Shay_uzan כתב:Orel1234 כתב:אני אחזור ואגיד - הדבר היחיד שיגרום למחאת אוהדים (בדגש על הגייט) זה אם מכבי לא תהיה הקבוצה הטובה בישראל.
מבחינתי הלוואי שירושלים יעלו ליורוליג, זה יגרום לתחרות טובה ולהבנה מצד הבעלים שאם לא ישתנה משו, הערך של המותג שלהם יאבד גובה די מהר.
אני אחזור ואגיד - למחאת אהודים לא תהיה שום משמעות כי יש כמות אוהדים מספיק גדולה ככה שההנהלה לא תרגיש מאויימת
21 אוגוסט 2023, 10:56
MTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:Orel1234 כתב:אני אחזור ואגיד - הדבר היחיד שיגרום למחאת אוהדים (בדגש על הגייט) זה אם מכבי לא תהיה הקבוצה הטובה בישראל.
אני אחזור ואגיד - למחאת אהודים לא תהיה שום משמעות כי יש כמות אוהדים מספיק גדולה ככה שההנהלה לא תרגיש מאויימת
על סמך מה אתה מבסס את זה?
זה כמו להגיד שלמחאות הפוליטיות היום אין משמעות כי יש 64 מנדטים.
מחאה אמיתית, רצינית ומאורגנת יכולה מאוד להשפיע, גם אם ההיכל יהיה מלא בתיאוריה.
21 אוגוסט 2023, 11:00
עידן כתב:MTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:Orel1234 כתב:אני אחזור ואגיד - הדבר היחיד שיגרום למחאת אוהדים (בדגש על הגייט) זה אם מכבי לא תהיה הקבוצה הטובה בישראל.
למחאות פוליטיות אין באמת משמעות. אתה רואה שהחקיקה בארץ נעצרת בעקבות ההפגנות? מחאה פוליטית מקבלת משמעות ברגע שיש גורמי לחץ משמעותיים, ובעיקר אם מתרחשת הפיכה צבאית.
אז כמו בעולם הפוליטי, כך גם בעולם הספורט, מה שיהיה לו משמעות זה גורם לחץ משמעותי אמיתי - בלי מנויים, היכל ריק וכן הלאה. אם ההיכל ימשיך להיות מלא, זה לא אמור להזיז לאף גורם בהנהלה.
21 אוגוסט 2023, 11:13
MTA2311 כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:Orel1234 כתב:אני אחזור ואגיד - הדבר היחיד שיגרום למחאת אוהדים (בדגש על הגייט) זה אם מכבי לא תהיה הקבוצה הטובה בישראל.
למחאות פוליטיות אין באמת משמעות. אתה רואה שהחקיקה בארץ נעצרת בעקבות ההפגנות? מחאה פוליטית מקבלת משמעות ברגע שיש גורמי לחץ משמעותיים, ובעיקר אם מתרחשת הפיכה צבאית.
אז כמו בעולם הפוליטי, כך גם בעולם הספורט, מה שיהיה לו משמעות זה גורם לחץ משמעותי אמיתי - בלי מנויים, היכל ריק וכן הלאה. אם ההיכל ימשיך להיות מלא, זה לא אמור להזיז לאף גורם בהנהלה.
הדבר האחרון שאפשר להגיד אחרי החצי שנה האחרונה זה שלמחאות פוליטיות אין משמעות.
בלי המחאות האלה היינו עמוק עמוק בתוך דיקטטורה עכשיו.
בכל מקרה, גם אם ההיכל מלא, אבל כמה עשרות/מאות אוהדים ממררים לפדרמן את החיים 24/7 (כמו שראינו הרבה מאוד פעמים בספורט הישראלי) יש לזה משמעות עצומה.