המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
במקום להגיד "קרה נס ומצאנו את עצמו בסיטואציה של שני גארדים בטופ 5 של אירופה, נצרף עוד 2-3 שחקנים ברמה גבוהה ונילחם על תואר", הביאו שחקנים בינוניים ולא מתאימים מהתחתית של המפעל.עידן כתב:אני חושב שהבנייה הקיץ הייתה הכי מבאסת מזה שנים. אין לי כמעט שום עניין כרגע בקבוצה בניגוד להתרגשות שבד"כ יש לי בתקופת המלפפונים ובתחילת כל עונה.
מקווה שזה עוד יגיע בהמשך, אבל הסגל הקצר ושחקני החיזוק המשעממים (בלי לדבר בכלל על היכולת שלהם) לא גורמים לי להיות אופטימי.
MTA2311 כתב:במקום להגיד "קרה נס ומצאנו את עצמו בסיטואציה של שני גארדים בטופ 5 של אירופה, נצרף עוד 2-3 שחקנים ברמה גבוהה ונילחם על תואר", הביאו שחקנים בינוניים ולא מתאימים מהתחתית של המפעל.עידן כתב:אני חושב שהבנייה הקיץ הייתה הכי מבאסת מזה שנים. אין לי כמעט שום עניין כרגע בקבוצה בניגוד להתרגשות שבד"כ יש לי בתקופת המלפפונים ובתחילת כל עונה.
מקווה שזה עוד יגיע בהמשך, אבל הסגל הקצר ושחקני החיזוק המשעממים (בלי לדבר בכלל על היכולת שלהם) לא גורמים לי להיות אופטימי.
מבאס.
בוודאי שיש מוצא. העונה האחרונה קצת מעכבת את ההתרסקות כי היא השאירה שביב של תקווה. צומח כאן דור המשך של אוהדים שכבר לא יכירו את נס 2014… אם רוב החברים כאן צודק, אז הבלוף הזה ייגמר תוך עונה או שתיים כי הכשלונות יגיעו ומכבי תפסיק להיות תחרותית ביורוליג. אבל אולי הרוב כאן טועה והמודל של ההנהלה הנוכחית עובד?my man כתב:הם יודעים שאנחנו מכורים.
והם יודעים שההיכל סולד אאוט.
אנחנו בלופ מתסכל מאד שאין לו מוצא
TAYO כתב:בוודאי שיש מוצא. העונה האחרונה קצת מעכבת את ההתרסקות כי היא השאירה שביב של תקווה. צומח כאן דור המשך של אוהדים שכבר לא יכירו את נס 2014… אם רוב החברים כאן צודק, אז הבלוף הזה ייגמר תוך עונה או שתיים כי הכשלונות יגיעו ומכבי תפסיק להיות תחרותית ביורוליג. אבל אולי הרוב כאן טועה והמודל של ההנהלה הנוכחית עובד?my man כתב:הם יודעים שאנחנו מכורים.
והם יודעים שההיכל סולד אאוט.
אנחנו בלופ מתסכל מאד שאין לו מוצא
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asf כתב:האמת שאני לא מבין את הטיעון של לחדש את המנוי רק כי אם לא אחד יש מספיק אנשים בתור שרק מחכים להזדמנות לעשות מנוי.
נגיד שיש 10k מינויים ועוד חצי מזה ברשימת המתנה. לא שווה להפסיק לחדש וגם אם בטווח הקצר אנשים מרשימת ההמתנה יהפכו למינויים, בטווח הארוך רשימת ההמתנה תקטן משנה לשנה ותוך כמה שנים (תחת ההנחה שההנהלה לא מתחלפת ולא הופכת עורה) היא תיעלם כליל?
נגיד שכל התהליך הזה יקח עשור, זה לא שווה את זה?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
יכו להיות שאני תמים, אבל עם מספיק עונות נפל של מכבי אני כן רואה סיטואציה בה זה אפשרי, הכל תחת ההנחה שאנשים יפסיקו לחדש מהתירוץ שהזכרתי.עידן כתב:Asf כתב:האמת שאני לא מבין את הטיעון של לחדש את המנוי רק כי אם לא אחד יש מספיק אנשים בתור שרק מחכים להזדמנות לעשות מנוי.
נגיד שיש 10k מינויים ועוד חצי מזה ברשימת המתנה. לא שווה להפסיק לחדש וגם אם בטווח הקצר אנשים מרשימת ההמתנה יהפכו למינויים, בטווח הארוך רשימת ההמתנה תקטן משנה לשנה ותוך כמה שנים (תחת ההנחה שההנהלה לא מתחלפת ולא הופכת עורה) היא תיעלם כליל?
אמרו כאן שרשימת ההמתנה היא בערך באותו גודל של המנויים כרגע. כלומר 10k מנויים ועוד 10k בהמתנה. ובהנחה שיש מספיק מנויים שמרוצים מהמנוי שלהם, כך שבכל מקרה זה לא שכולם יבטלו - אני לא רואה איך המצב ישתנה בעתיד הנראה לעין.
Asf כתב:האמת שאני לא מבין את הטיעון של לחדש את המנוי רק כי אם לא אחד יש מספיק אנשים בתור שרק מחכים להזדמנות לעשות מנוי.
itai7 כתב:מכבי פותחת את עונת המדיה דיי של היורוליג
בטח ייצאו משם דברים מעניינים
felix_r כתב:https://sports.walla.co.il/item/3603022
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־10 אורחים